2777
2789
عنوان

گرفتن رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 98813 بازدید | 106 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اینجا کسی برنامه کرفس رو نصب کرده؟من نصب کردم ولی اصلا گزینه ای که بخوام غذاها رو وارد کنم تا کالریشو جمع بزنه نداره. البته مقدار کالری مصرفیم رو مشخص کرده، من رایگانشو نصب کردم باید هزینه بدم تا فعال بشه؟
2805
قرص لاغری گیاهی اسلیم می Natural World Slim Me موارد استفاده: کاهش بافت چربی در بدن و کنترل اشتها نحوه مصرف: یک عدد صبح و یک عدد عصر مصرف نمایید. احتیاط: در دوران بارداری و شیردهی قبل از مصرف با پزشک مشورت نمایید. درصورت مصرف هرگونه دارو، قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید. ترکیبات: Guarana: گیاهی است از تیره افرا با برگ های پهن و گل های خوشه ای که بومی آمریکای جنوبی، حوزه رودخانه آمازون که مخصوصاً در برزیل مصرف دارویی فراوانی دارد. Gaicinia Cambogia: گیاهی است بومی هندوستان و جنوب شرقی آسیا با میوه های زرد رنگ تخم مرغی شکل. میوه این گیاه سرکوب کننده اشتها است و به طور موثری در کاهش چاقی، تجمع چربی شکمی و غلظت چربی خون و کبد موثر است. Green tea: یا چای سبز از گیاه چای با روش خاصی تهیه شده است. این گیاه بومی چین بوده ولی امروزه در بسیاری از نقاط جهان کشت می شود و حاوی کافئین، تئوبرومین و پلی فنل هایی از جمله catechin است که ضد سرطان و آنتی اکسیدان بوده و به کاهش وزن و حفظ آن کمک می کند. Rhodiola rosea: گیاهی است که در ارتفاعات سرد سیر بسیاری از نقاط جهان مشاهده می شود. مصرف خوراکی گل های این گیاه با افزایش متابولیسم و سوزاندن چربی به کاهش وزن کمک می کند. Bioperine: یا فلفل سیاه گیاه بومی هندوستان است . فلفل سیاه از دیر باز جهت طعم و خواص دارویی آن در هندوستان به شکل گسترده استفاده می شده است. عصاره این گیاه باعث افزایش فعالیت ترموژنیک طبیعی بدن می شود. Chromium: فلزی است که در بدن عامل مهم متابولیسم کربوهیدرات و فرآیند تبدیل غذا به گلوکز است و کمبود آن منجر به افزایش بافت چربی می شود. لینک قرص لاغری گیاهی اسلیم می آمریکایی: http://www.daroopost.com/shop/category-list/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%B2%D9%86/%D9%82%D8%B1%D8%B5-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D9%86%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%84-%D9%88%D8%B1%D8%AF.html
بچه ها من هر کاری کردم لاغر نشدم رژیم گرفتم ، قرص خوردم از این چربی سوزا اصا ج نداد یه ماهه بادی جت کردم. با آب چربی های رو از بین میبره پیش دکتر کوشا رفتم تو قیطریه فعلا که راضیم ج داده 09120361163 شماره منشیشه سوال بپرسید ج میده

سلام من نزدیک 4ماهه با کالری شماری نزدیک به 12کیلو کم کردم یعنی از مهر 95بودم 85.8الان که اردیبهشت96هست شدم 72.2البته تو بهمن ماه باردار شدم وسقط کردم که دکترم تا دوماه اجازه نه رژیم نه ورزش رو داد

خدایا ازت ممنونم که هواموداشتی. خدایاعاشقتم

ورزش هم آدم رو لاغر میکنه اما اگر دایما در حال خوردن باشی و نتونی غذا خوردن رو کم کنی، بعد از مدتی که ورزش رو رها کنی، وضعیتت بدتر هم میشه. عادت غذاییت رو درست کنی همه چیز اکی میشه

پیشنهاد میکنم به مطب خانم دکتر کابلی برید یا اگه نمیتونید برید اونجا، آنلاین درخواست رژیم غذایی بدید. مشاوره های نمونش هم اینجاست :

http://drkaboli.ir/our-portfolio/

سلام، من ی مدت رژیم گرفتم بیشتر صورتم لاغر شد از طرفی گرسنگی عصبیم کرده بود، دنبال ی راه آسونتر میگشتم مثل قرص و این چیزا ولی خب انقدر چیزا شنیدیم که ترسوندمون ، توی همین سایت مطالبو میخوندم تا از تجربیات بقیه استفاده کنم، ی خانمی اگه اشتباه نکنم به اسم مستانه نوشته بود که بواسطه یکی از دوستانش با داروی مهندس محمدیان که گیاهشناس هستن آشنا شده و آدرس سایتشم داده بود و من هم اطمینان کردم و داروی مورد نظرو تهیه کردم و خب خیلی خوب بود 29کیلو در عرض 6ماه کم کردم، یکی از اقوام هم استفاده کردن ایشون 24کیلو توی این مدت کم کردن چون از من سبکتر بود، مسلما هرچی وزن کمتر باشه چربیها سفتر هستن و دیرتر میسوزن.. آدرس سایت آقای محمدیان www.darougiyahi.comهست، حتما ببینید. موفق باشید.

2810