دو شب پیش میخواستیم بریم خونه خواهر شوهرم منم دو دست لباس شیک برا پسرم با دو دست شورت و رکابی و بهترین جوراب پسرم و کلاهش که کلی هم گرون خریده بودم گذاشتم تو یه پلاستیک که ببرم اونجا . گفتم بچس دیگه یهو دیدی لباس لازم شد . خواستیم سوار شیم گذاشتم تهِ صندوق عقب . یه پلاستیک آشغالم بود که گذاشتم جلو دم دست که شوهرم سر راه بنداره
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
حالا امشب یادم اومده بش میگم راسی لباسا امیرعلیو میاوردی . میگه از کجا ؟؟ میگم از صندوق دیگه .. میگه تو صندوق که چیزی نیس . حتما حواست نبوده نیورده بودی .. قسم و آیه که چرا خودم گذاشتمش تو صندوق ... بعد از یه رب بحث و جدل آخر سر کاشف به عمل اومد که آقا دو پلاستیک زباله انداخته بیرون .. یعنی لباسایهبچمم ... 😭😭
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄