2777
2789
عنوان

بیاین با هام همدردی کنیییین ..دلداریم بدین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی حیف این همه خرید لاکچری و گرون گذاشتی تو پلاستیک😂😂😂😂😂

بخدا از بس هولم کرد . سریع یه پلاستیک برداشتم . البته از این فانتزیا بود از ای خوشگلا  .. پلاستیک زباله آخه با این فرق داشششششت 😭

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
بااجازه استارتریه مورددرگیرم کرده امشب....اگه تویه موردبه شوهرتون شک کنید...اونم دست روقرآن بذاره وح ...

من اره قبول میکنم بستگی به میزان اعتقاد شوهرت داره ومیزان راستگویشش

بااجازه استارتریه مورددرگیرم کرده امشب....اگه تویه موردبه شوهرتون شک کنید...اونم دست روقرآن بذاره وح ...

اگه قبلاً قسم دروغ خورده باشه نه باور نمی‌کنم 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

من یبار با شوهرم رفتیم خرید برگشتنی تو تاکسی لباسی که واسه شوهرم خریده بودیم دست خودش بود گفتم بده من تو الان جا میذاری تو تاکسی اونم داد دست خودم وقتی رسیدیم خونه فهمیدم جاش گذاشتم تو تاکسی اصن داغون شدم  

قسمت خوفناک ازدواج اونجاست که وقتی مهمون میاد دیگه نمیتونی تو اتاق بمونی و منتظر بشینی که مهمونا برن.😩😩🥴🤪

حرصش نخور قسمت یه فقیری چیزی بوده،فکن صدقه دادی،ولی من اینجور مواقع میگردم ببینم کجای کارم گیر داشته که ایطوری شد،به پولم شک میکنم

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

ما از مکه برگشتنی شب مامانم آشپزخونه رو مرتب میکرد

آشغالارو گذاشته بود جلو در آشپزخونه که بابام ببره یکم اونطرفتر یه کیسه بزرگ پسته بود برا مراسم خریده بودیم اونو هم با آشغالا برده بود

پ.ن : خاطره برا سال۸۶ بود پسته قیمتش مناسب بود تو کیسه فکر کنم ۷ هشت کیلو پسته بود

اگه دوست 
سرش سلامت بهترشو می‌خری ‌ لباس که زود به زود کهنه میشه برای بچه و کوچیک میشه 

لباسا هیچ بخدا .. خیلی کلاهشو دوست داشتم 😭

تازه جوراباشم مدل مردونه و مشکی بود . شوهرم خودش از دبی آورده بود براش . همه میگفتن از کجا خریدیش .. 😭

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
خب تقصیر خودته دیگه چرا گذاشتی صندوق عقب کنار زباله 

خوب پسرم دم دستش بود همه رو میریخت بیرون . گفتم یعنی کثیف نشن 😢 اینو گذاشتم ته صندوق .. نمیدوم چرا فک کرد آشغالن 

لباسا هیچ بخدا .. خیلی کلاهشو دوست داشتم 😭 تازه جوراباشم مدل مردونه و مشکی بود . شوهرم خودش از دبی ...

دیگه غصه ی اونا رو نخور بی‌خیال 😊

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
دیگه غصه ی اونا رو نخور بی‌خیال 😊

هییییع خواهر ⁦☹️⁩

ما از مکه برگشتنی شب مامانم آشپزخونه رو مرتب میکرد آشغالارو گذاشته بود جلو در آشپزخونه که بابام ببر ...

ای وای 😦

من یبار با شوهرم رفتیم خرید برگشتنی تو تاکسی لباسی که واسه شوهرم خریده بودیم دست خودش بود گفتم بده م ...

آخی . یعنی من بودم تا آخر عمرم شوهرم تعریف میکرد میخندید 😕

2810