2777
2789
عنوان

شوهرتون ازکدوم کاراتون خوشش نمیاد ولی شما همچنان انجام میدین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 116 پست
اهان یکی ام هست میگه دمپایی دسشویی رو نشور😮😮 نمیتونم خب

اوف شوهرمنم حساسه.یکم دمپایی خیس باشه بدش میاد

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

شب قبل از خواب تو رختخواب گوشی روشن کنم که میکنم

مانتو یا پالتو جلوباز بپوشم که میپوشم

بزارم موهای بدنم در بیاد که میزارم

تو خونه آرایش نداشته باشم ولی وقتی داریم میریم بیرون آرایش کنم که میکنم

وای خدا جون چه زن ایده آلی هستم من😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب قبل از خواب تو رختخواب گوشی روشن کنم که میکنم مانتو یا پالتو جلوباز بپوشم که میپوشم بزارم موهای ...

افرین افرین بازم بگو😅

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

وقتی چایی میخورم هسته خرما رو میندازم توی لیوان خالی میزارم توی سینک وقتی میره بشوره خیلی بدش میاد میگه خاهشا ننداز توی لیوان حال ادم بهم میخوره و من ۵ساله هنوز میندازم😆😆😆

خدایاشکرت 
عکس خودمو بذارم تو پیج اینستام یا پروفایلم بعضی موقع ها یواشکی میذارم

چه جراتی داری من اگه اینکارو بکنم قشنگ جررررررررم میده 

خنده تلخ من از گریه غمنگیز تراست کارم از گریه گذشته به این میخندم  

ارایش نکنم ولی میکنم😝😝

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
شب قبل از خواب تو رختخواب گوشی روشن کنم که میکنم مانتو یا پالتو جلوباز بپوشم که میپوشم بزارم موهای ...

مورداخریو منم دارم..میگ چرا خونه ارایش نمیکنی بیرون میکنی

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
اهان یکی ام هست میگه دمپایی دسشویی رو نشور😮😮 نمیتونم خب

منم اینجوری بودم هی گفت نکن گوش ندادم یه روز قبل من رفت دستشویی دمپایی هارو پر اب کرد منم ندیدم پوشیدم😣😣ترسیدم😂😂😂از اون به بعدادم  شدم

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

لاک بزنم ،  و شبا کف پاهام و بذارم تو کمرش مخصوصا وقتی یخ باشه پاهام ، 

اما من همچنان انجام میدم ، دومیو که فقط واسه لجبازی میکنم😉😉😂😂

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
وقتی چایی میخورم هسته خرما رو میندازم توی لیوان خالی میزارم توی سینک وقتی میره بشوره خیلی بدش میاد م ...

😂😂👍👍

2810