2777
2789
عنوان

شوهرتون ازکدوم کاراتون خوشش نمیاد ولی شما همچنان انجام میدین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 116 پست
انگشت تو گوشش كنم

😁😁😁😁😁😁😁

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی چایی میخورم هسته خرما رو میندازم توی لیوان خالی میزارم توی سینک وقتی میره بشوره خیلی بدش میاد م ...

خوش به حالت من اگه شوهرم ظرف میشست حاضر بودم هر چی هسته خرما و کلا آشغاله همه همسابه هام تفکیک کنم

به من میگه از کجا میدونی اونا همه زنن منم میگم میدونم😃🤣

حواست باشه مث من ضایع نشی.شوهر منم اینو میگفت منم هر بار با اطمینان همین جوابو میدادم.ی بار گفت بده ببینم منم دادم تو قسمت سرچ زدحسین ی نگاه بهم کرد گفتم پس اینا کین گفتم آها آرا بعضی خانوما با اسم پسر یا شوهرشون میان گفت یعنی این همه؟نگاه کردم دیدم هزارو خورده ای حسین بود😮بعد زد رو ی تعدادشون همه مرد بودن!هیجی دیگه حسابی ضایع شدم😭😂

حواست باشه مث من ضایع نشی.شوهر منم اینو میگفت منم هر بار با اطمینان همین جوابو میدادم.ی بار گفت بده ...

😂😂😂اه ولی خب اینجا ما با اسم خانوم با هم حرف میزنیم دیگه نه جنس مخالف حرفامونم همه زنونس

😂😂😂اه ولی خب اینجا ما با اسم خانوم با هم حرف میزنیم دیگه نه جنس مخالف حرفامونم همه زنونس

آره منم همینو بهش میگم.گفتم اصلا این مرداکه  میبینی مشارکت تو بحثا ندارن یعنی واقعا من که هیچ کدوم از اون کاربرا رو تا حالا تو تاپیکا ندیدم خودشونم تاپیک نداشتن.

فک کنم شوهر کاربرا ان به شکل کنترل نامحسوس میان سایت زناشونو چک کنن😃

خوش به حالت من اگه شوهرم ظرف میشست حاضر بودم هر چی هسته خرما و کلا آشغاله همه همسابه هام تفکیک کنم

وااا یعنی هیچ کمکی نمیکنه؟!!!!

من سیر هارو میخیسونم بعدمیرم میزارم جلوش میگم بیا پوست بگیر من دستم بو میگیره بچه شیرنمیخوره😆😆😆😆

خدایاشکرت 
وااا یعنی هیچ کمکی نمیکنه؟!!!! من سیر هارو میخیسونم بعدمیرم میزارم جلوش میگم بیا پوست بگیر من دستم ...

نه کارای خونه داری در ی چایی دم کردن و ریختنش.با دعوا یا دلبری ام مجبورش میکنم  باهام سبزی پاک کنه و در همین حدا.ولی همینام باید بهش بگم تا بکنه نه اینکه خودش خودکار بکنه .خیلی دویت داشتم ی کم کمکم میکرد