سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممی ب وسعت ب وسعت قلب بزرگ مادران این تاپیک..............بی وفاها خبر ار من نمیگیرین!!!!!!!!!!شایدم من بی وفام؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی وقته بهتون سرنزدم دلم برا همتوننننننننننننننن یک ذره شدهههههههههههههه
وامااااااااااااااااااااااااا من وعلی در چه وضعی هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وضعیت علی عالیهههههههههههههههههه.....از همون یک سال وچندماه قبل دارو قطع کردم وپیش روانپزشکش م نرفتم..........از مهر مهد میره مهد 80درصد مشکلاتمون رو حل کرده.....پسرم کاملا حرف گوش کن ومسئولیت پذیر ومنطقی شده..................خلاصه اوضاغ قاریشمیش زندگی ما چندماهه ب شکرخدا بهتر شده..............علی فوقالعده خوب نقاشی میکنه عاشق مهدشه..حسابی از مربی حساب میبره و فوق العده نسبت ب تکالیقش مسئوله................خلاصه بگم ک از اینک چندسال دارو ریختم تو شکم بچه بی زبون شدیدااااااااااااااااااااااااااااااا عذاب وجدان دارم ومیترسم داروها تو سن بلوغ عوارضشونو نشون بدن....خیلی میترسم..........
تنها توصیه ای ک ب مادران نگران وخواننده تاپیک دارم اینه تورو خدا صبوری کنین کاری ک من نکردم................بزارین بچه ها بچگی کنن حیلی زود زمان میگزره و بزرگ میشن وفقط خاطرات تلخ و شیرینه ک ب یاد میمونه................متاسفانه تمام روانپزشکها هر بچه ک میبینن اومده میگن بیش فعاله...............چون میدونن والدین ب ستوه اومدن.................ولی من میگم 60 درصد نیستن بیش فعال............فقط این بچه ها نیاز ب صبر وتوجه دارن.....زمان برای دارو خوردن زیاد هست .........................دوستتون دارم و سال نو رو ب همتون تبریک میگم همتون رو میبوسمممممممممممممممممممممممممم