2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981211 بازدید | 11748 پست
سلام
سومیسو جان ممنون از احوالپرسیت منم همینجام درگیر خونه تکونی.... دوروز مرخصی گرفتم .
مشاور مدرسه پسرم چند روز پیش صدام زد و ازم راجع به دارویی که پسرم میخورد سوال کرد جالبه که اسم ریتالین به گوشش نخورده بود گفت پسرتون امسال خیلی بهتر از سالهای پیش هست معلمش ازش راضیه و میگه فوق العاده باهوش ولی حواسپرت هست ...گفت مامان یکی ازبچه های کلاس اول هم پسرش رو برده دکتر و بهش قرص دادن ولی میگه بچه بی حال میشه و حتی موقع دوچرخه سواری مسیر رو اشتباه میره ...گفتم چه دارویی هست؟گفت نمیدونم (مشاورین مملکت ما رو باش)ولی مامانش میگه خواب آلود میشه ...گفتم دارویی که پسر من مصرف میکرد خواب و اشتها را کم میکرد خب بگید دارو نده ...اما خانم مشاور باز هم تاکید کرد که رفتار پسر من امسال خیلی بهتر شده و گفت شاید همین که دو سال دارو خورده باعث شده رفتارش بهبود پیدا کنه و عاقلانه بشه (همین سوالی که همیشه از خودم میپرسم).

به هر حال بهش گفتم برای کمک به اون مادر هر سوالی داشتید در خدمتم .
فعلا جز بی دقتیهای ریز و درشت پسرم خدارو شکر هیچ مشکل دیگه ای باهاش ندارم وضع تکلمش خیلی خیلی خوب شده و اصلا هیچ مشکلی نداره شکایتهای پارسال رو نداره و با بچه ها بهتر کنار میاد .
خودش دفتر روزنگارش رو برمیداره و مشقاشو مینویسه دیگه لازم نیست کنارش بشینم و دونه دونه چک کنم .البته کمی تیک گاهی داره که فکر میکنم از اضطراب باشه به شدت اهل حساب کتاب و پول شمردن هست تو کارهای خونه خیلی بیشتر از دخترم همکاری داره و خلاصه اینکه روزی هزار بار مثل پیرزنها دعا میکنم که دست به هر چی میزنه طلا بشه بسکه مهربون و عاطفیه
مامانهای عزیز و مهمانان محترمی که هر روز به این تاپیک سر میزنید من توصیه نمیکنم دارو بدید یا ندید پون خودمم واقعا نمیدونم آیا دارو باعث شد رفتار پسر من خوب بشه یا اینکه بزرگتر شده بهتر شده فقط تجربه ام را مینویسم شاید به دردتون بخوره.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام خانوما خواهش میکنم جواب منم بدین آیا لازمه پسرمو ببرم دکتر؟؟؟

پسرم 2سالو6ماهشه

همش جیغ میزنه لجبازه
خیلی حرص میخوره
ولی خیلی هم باهوشه

گاهی حرف میزنیم گوش نمیده یعنی حواسشو نمیده

مثلا داره شیطنت میکنه هرچییییییییییییی من داد بزنم یا آروم صداش کنم اونکارو انجام میده

و فوق العاده شیطون و خرابکارو پرانرزیییییییی

ولی این جیغ زدن و نغ نغ کردنش رو اعصابمه
بیشتر کسانی که با طنز صحبت میکنند ، با احساس تر و غمگین تر هستند !

(((((وودی آلن)))))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فسی جان
موفق باشی عزیزم
فقط صبورررررررررررررررررررر باش

پروین جون
الهییییییییییییییییییییییییییییی قربون این دسته گل مهربون برم من
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
هلنا جان
چقدر آواتارت با مزه اس :))

ببین یه اصطلاحی هست تو روانشناسی کودکان:دوساله های وحشتناک
اصولا سن دوسالگی سن بسیار بسیار سختیه چون بچه میخواد مستقل باشه و در عین حال هنوز خیلی کوچیک و آسیب پذیره
در نتیجه تنش زیادی ایجاد میشه و لج بازی از مشخصات این دوره سنی هست
راه حل اینه که مواقبت نامحسوس داشته باشی
ازادی تا حد امکان همراه با مراقبت خیلی زیاد ولی نامحسوس
جیغ زدن هم معمولا دو دلیل داره
یکی این که حرف نمیزنه هنوز و نمیتونه منظورش رو بگه در نتیجه جیغ میکشه
دوم این که راهیه برای لج بازی
مثلا میدونه با جیغ زدن شمارو حرص میده :)) یا به خواسته اش میرسه
در هر دو حال راه دیگه ای جز بی تفاوتی و نشنیده گرفتن نداری
البته اگه علتش حرف نزدن باشه وقتی به حرف بیفته خوب میشه
کلا تو توصیفاتت چیزعجیبی نبود جز یه دوساله وحشتناک :)))
راستی در باره گوش ندادن حرفت
میتونی به جای داد زدن و صدا کردن بری مقابلش دستت رو بزاری روی شونه اش و هم قدش بشی تو چشماش نگاه کنی و خیلی شمرده و قاطع حرفت رو بزنی
بدون عصبانیت
پروین جان سلام.باور کن چند روز که از شما خبری نمیشه دلم تنگ میشه
خدارو هزار مرتبه شکر که پسرت روز به روز داره پیشرفت میکنه.انشاالله اون بچه ای هم که گفتید دارو نخوره.پروین جون منم مثل شما نمیدونم این بهبودی پسرم برای مصرف دارو هست یا نه؟؟؟ولی هر چی بود اون یک سالی که دارو میخورد خیلی سخت بود...بدون من اصلا نمیتونست خودش به درساش برسه.انگار یه اضطراب خاصی داشت که نمیتونه بدون من به مشقاش برسه.اعتماد به نفسش خیلی کم شده بود.ولی خداروشکر خیلی بهتر شده...
منم مشغول خونه تکونی ام.خسته ام و کوفته!!!!
خیلی خوبه پسرت اهل حساب و کتابه.انشاالله موفق باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
بهاره جان ممنون عزیزم از اینکه جوابمو دادی

واقعا وحشتناک شده

یعنی هیجا نمیتونیم بریم یا مشغول خرابکاریه یا جیغ زدن

من خودمم افسردگی و استرس دارم واقعا منو شوهرم درمونده شدیم

ممنون بازم از لطفت
بیشتر کسانی که با طنز صحبت میکنند ، با احساس تر و غمگین تر هستند !

(((((وودی آلن)))))
هلنا جون
خواهش میکنم
غصه نخور
همدرد زیاد داری
اولیش خود من

این هفته رکسانا بلائی به روزمون اورد که نگو ونپرس
یعنی من مهدی مامانم داداشم اهالی مهد اهالی قوم شوهر همه مونده بودن این بچه چشه؟؟؟
و متاسفانه روز پنجشنبه کتکه رو هم نوش جان کرد:((
یه نمونه از کاراش موبایلشو با خودش برده بود حموم و من بعد از چند ساعت تو طشت حمامش زیر آب موبایلو پیدا کردم...
بعضی وقتها بعضی چیزها وسیله امتحان ما هستند
یکی خودش بیماره
یکی اطرافیانش
یکی سالمه ولی بی پوله
یکی پول داره و سالمه اما بچه دار نمیشه
یکی هم خدا یه بچه بهش میده که بزرگ کردنش سخته ولی شاید همین هم لطف پروردگاره
زجر میکشی و سختی میکشی تا بزرگ میشه و میره مدرسه ولی خدا بالاخره از یه جایی مزد زحماتت رو میده
امکان نداره نده یکی از صفاتش عدالته و یکی دیگه اینکه بنده هاشو دوست داره
من اعتقاد دارم بهشت و جهنم همین دنیاست
نتیجه زحمات و زجرهامون رو همین دنیا میبینیم
شاید یک روزی محمد فریال ...رکسانای بهاره ...پسر سومیسو ...حامد نازی و البت امیرفاضل خودم عصای دستمون بشن و مایه افتخارمون...چون ما به کسی بد نکردیم ...بد کسی رو نخواستیم ...حالا اینکه خدا خواست بچه مون بیش فعال بشه قطعا حکمت و لطف پروردگار پشت این قضیه هست.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون کاملا باهات موافقم.خدا خواسته اینجوری مارو محک بزنه.ببینه آیا شاکرش هستیم.بازم خدارو هزارمرتبه شکر که بچه هامون سالم هستند.چقدر هستند بچه های معصومی که توی بیمارستانها هستند.خدایا کمکشون کن...
پروین جون درست میگه.با بزرگتر شدن خیلی از مشکلات حل میشه.خود من فکرشو نمیکردم پسرم حتی بتونه بره مدرسه.فکر نمیکردم یه روزی بشه که به حرفام گوش بده.سخت بود.ولی بازم خدارو شکر که بهتر شده...
هلناجون مطمئن باش خوب میشه.این لجبازیا و شیطنتا خود به خود با بزرگتر شدن کمتر میشه.اصلا مگه میشه بچه زیادی ساکت باشه.بچه ها باید بچگی کنند.می دونم گاهی این بچگیا زیادی میشه.ولی بچه های این دوره خیلی محدودیت دارند.ما بزرگترها باید کمی باهاشون مداراکنیم
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممی ب وسعت ب وسعت قلب بزرگ مادران این تاپیک..............بی وفاها خبر ار من نمیگیرین!!!!!!!!!!شایدم من بی وفام؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی وقته بهتون سرنزدم دلم برا همتوننننننننننننننن یک ذره شدهههههههههههههه
وامااااااااااااااااااااااااا من وعلی در چه وضعی هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وضعیت علی عالیهههههههههههههههههه.....از همون یک سال وچندماه قبل دارو قطع کردم وپیش روانپزشکش م نرفتم..........از مهر مهد میره مهد 80درصد مشکلاتمون رو حل کرده.....پسرم کاملا حرف گوش کن ومسئولیت پذیر ومنطقی شده..................خلاصه اوضاغ قاریشمیش زندگی ما چندماهه ب شکرخدا بهتر شده..............علی فوقالعده خوب نقاشی میکنه عاشق مهدشه..حسابی از مربی حساب میبره و فوق العده نسبت ب تکالیقش مسئوله................خلاصه بگم ک از اینک چندسال دارو ریختم تو شکم بچه بی زبون شدیدااااااااااااااااااااااااااااااا عذاب وجدان دارم ومیترسم داروها تو سن بلوغ عوارضشونو نشون بدن....خیلی میترسم..........
تنها توصیه ای ک ب مادران نگران وخواننده تاپیک دارم اینه تورو خدا صبوری کنین کاری ک من نکردم................بزارین بچه ها بچگی کنن حیلی زود زمان میگزره و بزرگ میشن وفقط خاطرات تلخ و شیرینه ک ب یاد میمونه................متاسفانه تمام روانپزشکها هر بچه ک میبینن اومده میگن بیش فعاله...............چون میدونن والدین ب ستوه اومدن.................ولی من میگم 60 درصد نیستن بیش فعال............فقط این بچه ها نیاز ب صبر وتوجه دارن.....زمان برای دارو خوردن زیاد هست .........................دوستتون دارم و سال نو رو ب همتون تبریک میگم همتون رو میبوسمممممممممممممممممممممممممم
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
2810