2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981158 بازدید | 11748 پست
سلامممممممممممممممممم
مامان علی
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوشحالم پستتو میبینم
خداروشکر که خوب و خوشین و امیدوارم بهتر و بهتر بشین
پسر دسته گلت رو ببوس و نگران داروها نباش
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
نینا خانم تو همون مونایی؟ خیلی بی معرفتی نه تنها به ما سر نمیزنی بلکه اسمتم عوض کردی که کلهم اجمعین نشناسیمت ...ولی با خوندن پستت خیلی خوشحال شدم یادته بهت گفتم علی هیچ مشگلی نداره؟یادته گفتم علی یه نابغه ی باهوشه؟دیدی راس میگفتم باز هم خدارو شکر

خیلی دلم میخواد بدونم دوقلوهای شعله در چه حالن؟کاش خبری میداد

خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز

نیناخانم خیلی خوشحال شدم که مشکلات شما حل شده.من همیشه دعاگوی شما هستم که این تاپیک رو درست کردید تا اینجوری خیلیامون دلگرم بشیم.من قبل از اینکه با این تاپیک آشنا بشم فکر میکردم مشکلات پسرم رو فقط من دارم.فکر میکردم همیشه مشکلات باهاش باقی می مونه...ولی وقتی با دوستان عزیز این تاپیک آشنا شدم به نوعی دلگرمی گرفتم.وقتی از تجربیات نازی جون و پروین جون و بهاره جون و بقیه دوستان گل این تاپیک بهره میبردم خیلی آرامش گرفتم.خلاصه اینجا هممون همیشه سپاس گزار شما هستیم.انشاالله آقا پسرشما روز به روز پیشرفت کنه و به بهترین شرایط تحصیلی برسه.خدا همیشه نگهدارتون باشه...
در مورد دادن دارو هم خودتون رو سرزنش نکنید.منم یک سالی به پسرم ریتالین دادم.به نظرم رفتار الانش که بهتر شده شاید نتیجه دارو درمانی بوده.اصلا خودتون رو سرزنش نکنید.مهم اینه که با کمک خدا پسرتون داره بدون دارو خوب پیش میره.موفق و سربلند باشه...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
فریال عزیز
ازت ممنونم
از همه دوستان این تاپیک ممنونم که کمکم کردین بهتر با این گردباد کوچولو کنار بیام :)))
عید واقعی از آن کسی است که پایان سالش را جشن بگیرد نه آغاز سالی که از آن بی خبر است ...آخر سالت قشنگ

دوستان سال خوبی رو برای خودتون و بچه های گلتون از خدا میخوام .
بازم میگم نگران بچه ها نباشید و حرص و جوش الکی نخورید خدای ما و بچه هامون بزرگه ... یادمه قبل از اینکه پسرم بره مدرسه میگفتم یعنی میشه یه روزی این خوندن و نوشتن یاد بگیره؟
حالا دیروز همچین مثل بلبل فرمول محیط و مساحت مستطیل و مربع و مثلث رو برام از حفظ میگفت که با خودم گفتم حیف ...چقدر حرص الکی خوردم.

فریال عزیز
ایمیلم مدتهاست باز نمیشه میگن به خاطر تحریمه بعنوان دوست ادت میکنم برام پیغام خصوصی بده عزیزم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین عزیز برای پسرت خیلی خوشحالم.با حرفات کاملا موافقم.تمام این مشکلات باالاخره یه پایانی داره.خدا همیشه یاریگر هممون هست.منم مثل شما اصلا باورم نمیشد پسرم بتونه بره مدرسه.نگرانی و اضطرابهای الکی داشتم.
خدارو شکر بچه هامون دارند پیشرفت میکنند.انشاالله یه روزی بشه نام تاپیکمون رو عوض کنیم و بذاریم: تاپیک بچه های نابغه!!!!
دوستان عزیز
مادران رنج کشیده و فداکار
سال رو به اتمام است ...یک سال رو با شما گذراندم براتون دردو دل کردم از خوشیهام گفتم و از ناخوشیها
اگه با ناخوشیها ناراحتتون کردم ببخشید ولی خیلی خوشحالم با شما آشنا شدم
امیدوارم سال جدید سالی پر از شادی و خوشحالی باشه برای شما و بچه های گلتون
پروین عزیزم.من هم برای شما و دوستان عزیزم سالی سرشار از سلامتی و موفقیت رو از خداوند مهربان خواستارم...
امیدوارم همه سال خوبی رو شروع کنیم
بچه های آرومتر ، خودمون صبورتر(چقدر صبورتر؟؟؟؟ دقیقا؟؟؟) روزای کم استرس تر!

سال نوی همه مبارک
سلام به همگی سال نو همهگیتون دوستای گلم مبارک
منم امسال خیلی خوشحالم چون بعد از هشت سال از خانواده شوهرم جدا شدیم و اومدیم خونه ی خودمون چقدر خوب شد که مستقل شدیم این اخریا احساس میکردم هم خودم هم دخترم داریم تو اونجا تحقیر نیشیم بخاطر شیطنتای دخترم دایما تذکر و شکایت میشنیدم
اما اینجا خیلی ارامش بیشتری دارم هرچند با این وروجک مگه ارامشی می مونه ولی خیلی بهتر از اونجاست
2810