2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981262 بازدید | 11748 پست
گل رز جون پسرت سن کمی هم داره.مطمئن باش بهتر میشه.لجاجت و اذیت کردن مختص بچه ها هست.پسرمنم 4تا5سالگی اصلا حرف گوش کن نبود و خیلی لجبازی میکرد.ولی خداروشکر الان خیلی خوب به حرفم گوش میده.شما هم مطمئن باش با بزرگتر شدنش خیلی بهتر خواهد شد
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای عزیز و با تجربه

ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید چون خیلی مستاصل و گیج شدم

من یک پسر 23 ماهه دارم که مواقعی که چیزی بر طبق نظر و میلش نباشه سرش رو به زمین و دیوار و هر چی دم دستش باشه می کوبه به خاطر این موضوع بردمش پیش دکتر عفت پناه و اون با توجه به مشخصات من و شوهرم گفت که این بچه حتما در آینده بیش فعال میشه و از حالا داروی رسپریدون تجویز کرد می دونم که تشخیص بیش فعالی زیر 4 سال خیلی دقیق نیست فقط می خوام از نظرتون استفاده کنم که آیا از همین سن من جهت پیشگیری دارو بهش بدم یا بزارم کمی بزرگتر بشه ( اون موقع دیر نمیشه ) بقیه چیزهاش نرمال هستش فقط کمی هم در تکلم تاخیر داره ولی ارتباطات اجتماعیش عالی هستش

من یک پسر 23 ماهه دارم که مواقعی که چیزی بر طبق نظر و میلش نباشه سرش رو به زمین و دیوار و هر چی دم دستش باشه می کوبه به خاطر این موضوع بردمش پیش دکتر عفت پناه و اون با توجه به مشخصات من و شوهرم گفت که این بچه حتما در آینده بیش فعال میشه و از حالا داروی رسپریدون تجویز کرد می دونم که تشخیص بیش فعالی زیر 4 سال خیلی دقیق نیست فقط می خوام از نظرتون استفاده کنم که آیا از همین سن من جهت پیشگیری دارو بهش بدم یا بزارم کمی بزرگتر بشه ( اون موقع دیر نمیشه ) بقیه چیزهاش نرمال هستش فقط کمی هم در تکلم تاخیر داره ولی ارتباطات اجتماعیش عالی هستش

فسی جان
سر به زمین کوبیدن نشونه ای از لجبازیه
احتمالا هر بار که اینکارو کرده شما چیزی رو که خواسته بهش دادین یا کاری که خواسته انجام دادین
در هر صورت این روشی برای جلب توجه و رسیدن به خواسته اشه
بهترین شیوه برخورد بی توجهی به این کاره
فقط خیلی مراقب باشین چیز تیزی نزدیکش نباشه
یا اگه نگرانی بلائی سرش بیاد یه پتو رو بدون هیچ حرفی بزار زیر سرش
اصلا حرف نزن
اصلا عکس العمل نشون نده
و اصلا خواسته اشو بر آورده نکن
این دکتر رو نمیشناسم ولی نظر جالبی داده
چه ربطی به مشخصات شما و شوهرت داره ؟
درسته که بیش فعالی بخشیش ارثیه ولی علائمش از دوران نوزادی هم پیداست ولی تششخیص اصلی رو میزارن برای بعد 4 سال و حتی بزرگتر
ریسپریدون دادی؟
اثری داشته ؟
از بیش فعالی نمیشه پیشگیری کرد فقط میشه کنترلش کرد
به نظر من (البته این فقط نظر غیر تخصصی منه ) دارو رو نده و فعلا همین شیوه رفتاری رو در پیش بگیر
ببین بعد از یکی دو هفته تغییری میکنه یا نه
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
فسی جون منم با حرفهای بهاره جون کاملا موافقم
متاسفانه الان هر بچه ای ببری پیش روانشناس یا روانپزشک خیلی زود تشخیص بیش فعالی رو میزنند.نمیدونم چطور به خودشون اجازه میدن خانواده ای رو نگران کنند.چطور راحت دارو رو تجویز میکنند.آیا برای کودک خودشون هم به همین راحتی دارو رو تجویز میکنند؟؟؟
یه کودک23ماهه اوج لجبازیش هست.خواهش میکنم راحت دارو درمانی رو شروع نکن.من اصلا تجربه خوبی از دارو نداشتم.ریسپریدون چی کار میکنه؟؟جز اینکه بچه رو بی حال میکنه و میخوابه.پسرم وقتی بهش ریسپریدون رو میدادم طفلک بعد از نیم ساعت بیهوش میشد...وقتی میشه با رفتاردرمانی مشکلات رو حل کرد چرا دارو درمانی؟
همینقدر که میگید ارتباط اجتماعی خوبی داره خیلی خوبه.زیاد ببرینش بیرون.براش کتاب و پازل و اسباب بازیهای فکری مناسب سنش بگیرید.تامیتونید باهاش با ملایمت برخورد کنید تا به مرور لجبازیاش از بین بره.مطمئن باشید میتونید با یک روش خوب و برنامه ریزی شده بدون نیاز به دارو درمانی مشکلاتش رو برطرف کنید
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام پروین جان

ممنون ازاحوال پرسیت پسرمن هم که مدام بابرادرکوچکش دعوامیکنه وپرسه درس نخوندنش همچنان ادامه دارد

آی بعضی وقتها دلم میخوادسربه بیابون بزارم ازدستش

نمیدونم چراهمه رفتارهاش برام آزاردهنده است حتی خندیدنش اعصابم روبه هم میریزه(البته مدام الکی وباصدای بلند وسرچیزای بیخود میخنده)هرکی میادخونه ماموقعی که هردوتاشون خونه هستن میگه خداصبرت بده
بهاره و سومیسو عزیز خیلی خیلی ممنونم از اینکه با دقت و توجه پست من رو خوندید و با مهربونی جواب دادید

بهاره جون راستش من جرات نکردم با نظر یک دکتر بهش رسپیریدون بدم

ولی از امروز به توصیه های شما دو تا دوست عزیز عمل می کنم و بهش بی توجهی می کنم (وقتی سرش رو کوبید ) شاید این عادت از سرش بره بازم از راهنماییهاتون خیلی خیلی ممنونم

دوستان یه سوال برام پیش اومد یعنی سرکوبیدن و لجبازی از نشانه های بیش فعالی هست یا خیر ؟؟؟

و سوال دوم :::بهاره جون نوشتی از بیش فعالی نمیشه پیشگیری کرد آیا اگر دارو از سن پایین شروع کنیم هم نمی تونیم باعث بهبود سریعتر این موضوع باشیم

راستش من هیچ علاقه ای ندارم بهش دارو بدم فقط می ترسم یه روز افسوس بخورم که اگه زودتر دارو می دادم روند بهبودی و یادگیریش تغییر چشمگیر پیدا می کرد و ...........
فسی جون
لجبازی از نشونه های بیش فعالی نیست ولی بیش فعالا بعضیاشون شدیدا لجوجن (مثل دخمل من )
بیش فعالی مشکلیه که با افزایش سن و به مرور بهتر میشه و رفتار درمانی در بیشتر بچه ها موثرتر از دارو درمانیه
دارو درمانی بیشتر در سنین مدرسه و در بچه هائی با تمرکز پائین و بی قراری موثره
و ضمنا روی همه بچه ها اثر یکسانی نداره
تو همین تاپیک بعضی از دوستان تنها اثر ریتالین رو بی حال کردن بچه عنوان میکنن
و بعضی دیگه از دوستان میگند بدون ریتالین درس بچه بسیار افت میکنه و خودش هم اذیت میشه
ولی نظر شخصی من اینه که قبل از سن مدرسه واقعا دارو درمانی نه مفیده و نه ضروری
باز هم بستگی به بچه و نظر پزشک داره
به دختر من سه تا روانپزشک من جمله دکتر خوشابی با تاکید فراوون میخواستن دارو بدن و من قبول نکردم
به دلائل شخصی و میبینم رفتار درمانی بسیار موثر تره
البته اقرار میکنم وقتائی که گردباد کاترینا میشه به خودم لعنت میفرستم که چرا دارو نمیدم بهش!!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سلام بهاره جون

گردباد کاترینا چه توصیف بامزه ای ایشالا که خدا برات صحیح و سالم نگهش داره

بازم ممنونم از توضیحات و راهنماییهات عزیزم
من هم فعلا بی خیال دارو میشم تا مهرماه سال آینده که می خوام بزارمش مهدکودک اون موقع ببینم تو اونجا چطوره بعدش با توجه به شرایط جدید تصمیم می گیرم

بازم ازت ممنونم
2810