2777
2789
عنوان

هر کی دلش از مادر شوهر پره بیاد با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 203747 بازدید | 439 پست
غمناک جان سلام
نمیدونم اینو میخونی یا نه ولی گفتم بنویسم چون ممکنه خیلی بدردت بخوره.همونطور ک میدونی ما زنا خیلی حق و حقوق کمی داریم و بعد از ازدواج همه اختیارمون دسته شوهره.بنظرمن باهمسرت توافق کن 1سری خواسته هاتو ب عقدنامه اضافه کنه و حتی الامکان صداشم پیش خانوادش درنیاره.مثلا اینک حق انتخاب محل زندگی با زوجه یعنی تو باشه.روی حرف هیچ حسابی نکن همه چیزوثبت کن.من اینجورموارد زیاد دیدم ک بعدا زدن زیر حرفشون و دست زنه هیچ جا بند نیس.من خودم اینو اضافه کردم.خلاصه حق کار کردنو تحصیلو هرچیزی ک فک میکنی لازمه اضافه کن.عروس ما با اینک برادرم آینده مالیی خیلی خوبی داره و خیلی روشنفکربود همه این موارد به علاوه اینک در آینده درآمدش همش مال خودش باشه رو ب عقدنامه اضافه کرد.
کار از محکم کاری عیب نمیکنه.امیدوارم خوشبخت باشی
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together
غمناک جان سلام
نمیدونم اینو میخونی یا نه ولی گفتم بنویسم چون ممکنه خیلی بدردت بخوره.همونطور ک میدونی ما زنا خیلی حق و حقوق کمی داریم و بعد از ازدواج همه اختیارمون دسته شوهره.بنظرمن باهمسرت توافق کن 1سری خواسته هاتو ب عقدنامه اضافه کنه و حتی الامکان صداشم پیش خانوادش درنیاره.مثلا اینک حق انتخاب محل زندگی با زوجه یعنی تو باشه.روی حرف هیچ حسابی نکن همه چیزوثبت کن.من اینجورموارد زیاد دیدم ک بعدا زدن زیر حرفشون و دست زنه هیچ جا بند نیس.من خودم اینو اضافه کردم.خلاصه حق کار کردنو تحصیلو هرچیزی ک فک میکنی لازمه اضافه کن.عروس ما با اینک برادرم آینده مالیی خیلی خوبی داره و خیلی روشنفکربود همه این موارد به علاوه اینک در آینده درآمدش همش مال خودش باشه رو ب عقدنامه اضافه کرد.
کار از محکم کاری عیب نمیکنه.امیدوارم خوشبخت باشی
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستای گلم
آبتین مامان مطالبی که نوشته بودید رو خوندم درسته حق با شماست.
آرزوجان باهاش حرف زدم همه چیو قبول میکنه برا ده روز دیگه قرار خرید عروسی گذاشتیم
نی نی سپید ایشالا وضع روحیت بهتر بشه.کاملا درکت میکنم و وضع روحی من هم خیلی مشابه وضع تو هست.
من که دیگه به خدا سپردمشون کاری ندارم.حتی متنفرم از دیدنشون اگه دلت خواست و حوصله داشتی برو نوشته های منو بخون تو پیجای قبلی هست.حداقل متوجه میشی که تنها نیستی
و خطاب به دوستایی که از مادرشوهراشون راضی هستن خیلی خوبه خداروشکر اما دوستان این قسمت جای اظهار رضایت نیست اگه یه کم بگردید قسمت تشکر و سباس از مادرشوهر رو هم بیدا میکنید
مادر شوهر من همه چیزایی که گفتیم با هم داره....
یعنی اعجوبه آیه از حسادت و دروغ گویی و حماقت و خود بزرگ بینی و بی سوادی و بد دهنی، زبانش عینهو مار غاشیه
خیلی از من و خانواده از همه نظرپایین ترن
بعد با چیزای احمقانه و بچگانه میخواد بگه من خیلی مهمم
بچه ها چرا مادر شوهر ها این طورین اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه می نالن به خدا
من فکر کنم بیشتر مقصر شوهر ها هستند که پشت خانم هاشون نیستن
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
به نظرم خیلی خیلی به رفتارشوهراتون بستگی داره. من شوهزم فوق العاده مامانشو دوس داره و احترام میزاره بهش ولی از روز اول جوری رفتار کرد که کسی جرات نکنه به من بی احترامی کنه. فکرشو بکنید 2 سال باهاشون زندگی کردم بدون مشکل الانم طبقه بالای خونشونیم. باز خدارو شکر خوبیم.
ولی یه جاری دارم که شوشوش اصلا سیاست نداره وهمش طرف مادرشه .با اون طفلی زیاد خوب نیستن
مادر شوهر من خیلی خوبه خدا عمر خانواده شوهرم رو زیاد کنه.از وقتی فهمیده من دارم نی نی دار میشم خودش برام وقت دکتر گرفته و منو برده دکتر همراهیم میکنه و برام دایم داره بادوم و میوه و لواشک و...می فرسته.هر دفعه میرم خونشون حسابی دست من و شوشو رو پر میکنه و می فرسته خونه.یه زن داداش داره که همسن منه میگه وقتی اینو میبینم قدر تو رو می دونم یه تار موی گندیده تو رو به صدتای اینجور آدما نمیدم.هرچند که توی زندگی هیچ کس دخالت نمیکنه سر خرید عروسی گفت هرچی میخواین با هر قیمتی بردارین من هیچی نمیگم از بسکه اینجوری بود مامانم هم برای داماد سنگ تموم گذاشت طوری که خرید داماد از من گرونتر در اومد هرچند من حلقه گرون قیمتی برداشتم و لباس عروسی رو هم خریدم.بیچاره خودش خیلی از مادرشوهر و خواهر شوهر کشیده وقتی باهام درد دل میکنه طوری حرف میزنه انگار تمام دنیا خوبن غیر از مادرشوهرش و خواهرشوهراش...چهار ساله که مادرشوهرش فوت شده و اختیار زندگیش و بچه هاش افتاده دست خودش خودش میگه خدا اون روزی رو نیاره که کسی مرگ کس دیگه ای رو از خدا بخواد ولی من به خاطر بچه هام و اینکه این زن بدبختشون نکنه مرگش رو میخواستم.آخه مادر شوهرش خیلی مستبد بوده و هرچی میگفته باید میشده از جمله قبل مرگش میخواسته هرجور شده خواهر شوهرم رو به عقد یکی از بچه های دختراش دربیاره ولی اجل مهلتش نداده و...حتی شوهر منم رو می خواسته بده به یکی از این نوه هاش!خدا رو شکر الان خوشبختیم.منم خودمو تو دل همه خانواده حتی عمه های شوهرم جا کردم اونا هم منو دوست دارن.من خیلی مادرشوهرم رو دوست دارم هرچند هیچ وقت کسی نمیتونه اندازه مادرش کسی رو دوست داشته باشه ولی من فقط یه خرده کمتر از مامانم دوستش دارم.پدرشوهر و برادر شوهر و خواهر شوهرامم رو خیلی دوست دارم خدا خیرشون بده همه خیلی خوبن منم سعی می کنم همیشه براشون خوب باشم...امیدوارم مادر شوهرای بد خیلی تو دنیا نمونن ولی خوباشون عمر نوح بکنن.
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

غمناک جون راست میگه هرکس از مامان شوشوش راضیه بره اون یکی تاپیک . کار خیلی بدیه توی یک تاپیکی که مخصوص کساییه که دلشون از مامان شوشو پره،یکی وسط بیاد بگه مامام شوشویه من قاقا نی نیه. این کار شما چه معنی میده؟ میخواین چی بگین؟
وااااااااااااا....
خب راست میگن.واسه چی اومدین این وسط دل میسوزونین?
که چی بشه?
بچه ها من که میگم مقصر اصلی این وسط شوهرامون هستن.
اگه شوهر رفتارشو بلد باشه نمیذاره کسی به زنش چپ نگاه کنه.
البته استثنا هم داره.آدم بدذاتو نمیشه کاریش کرد.دوری و دوستی.
2810