2777
2789
عنوان

هر کی دلش از مادر شوهر پره بیاد با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 203747 بازدید | 439 پست
ووااااااااااااااااااااااییییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااا
همه ی پستها رو خوندم در مقابل مادر شوهرهای شما مادر شوهر من فرشته است
البته قبلنا خیلی اذیتم میکرد ولی از وقتی دخترم به دنیا اومده خیلی کم پیش میاد که ناراحتم کنه
خدایاااااااااااااااا شکرت
سلام دوستای گلم و با تشکر از دوستایی که نظر دادن
نغمه جون ما 14 جلسه مشاوره هم رفتیم حتی دو جلسه هم مادرش با همسرم بدون حضور من رفتن وقتی دید مشاور یه جورایی حرف میزنه که حق با منه دیگه مادرش راضی نشد بره.بعد 14 جلسه مشاور بهمون گفت که مستقل از خونواده اون به راهتون ادامه بدید چون آقا مادر شما به هیچ صراطی مستقیم نیست.این دیگه حرف یه روانشناس و مشاور با 20 سال سابقه کاری بود در مورد مادرش.
و اینکه شهر دیگه ای دور از اونا زندگی کنیم فعلا امکانش نیست چون کارش اونجاست.
بهم میگه این هفته بیام برا خرید حلقه و تا دو ماه دیگه عقد کنیم بهش گفتم باید فک کنم دوستان بگم بیاد؟یا زوده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام غمناک جون شزمنده دیر اومدم بچه داری دیگه !!!!!!!!!!!!به نظر من اول با خودش مفصل صحبت کن اگه قبول میکنه که دور از خوانواده اش زندگی کنه و شرایط تو و خوانوادتو قبول میکنه بگو بیاد اما تا یه مدت جواب قطعی بهش نده .میدونی از اول باید محکم باشی وگرنه وسط راه دیکه نمیشه
در بهبودی ابوالفضل ، سهیم می شوم؛ و دوست ندارم مادری شاهد زجر کشیدن فرزند دلبندش باشد. شماره کارت6104337079246631 به نام زهرا انصاریhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=749256&PageNumber=1
سلام بچه ها من که از همتون بیچاره تر بودم مادر شوهرم دو تا ست خواهر شوهرمم مادر شوهر بازی سرم در میاره .من اول خیلی براشون خوب بودم اینقدر که دیگه داشتن سوارم میشدن.خواهر شوهرم میگه من چرا بهت نامربوط میگم تو عکس العمل نشون میدی خوانواده شوهر کلا میگن چرا نمیزاری فحشت بدیم؟واییییییییییییییییییییییی
ولی یه بار بد جور با همشون درگیر شدم طوری که الان 5 ماهه با دو تا از خواهر شوهرام قهرم.حالا وضع بهتر شده کمتر به کارم کار دارن تا هر اندازه که بتونم سعی میکنم خوب نباشم براشون .محل نمیزارم و سنگین رفتار میکنم خداییش حالا خیلی شرایطم بهتره
فرشته کوچک من زمینی شد و قلبش در حال تپیدن است. قسمتتون الهی
خدایا شکرت من که مادر شوهرم مثل مامانم دوست دارم خیلی زن باشعوریه .ما 11سال با هم توی یک خونه زندگی کردیم الان 2سال که خونه خریدیم بماند که چقدر از لحاظ مالی به ما کمک کرد و جالب اینجاست هیچ وقت به دختراش که متاهل بودنداجازه نداد که در مورد بودن ما در خانه آنها اعتراض کنند؟؟؟؟؟دوستت دارم مادر شوهر عزیزم امیدوارم همیشه تنت سالم باشه و خدا عمر با عزت بهت بده بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
دلم از این همه بد میگیرد و چه خوب آدمی ....می میرد
کلا از خانواده و فامیل شوشو متنفرم همش پشتم حرف میزنن
بچه ها با مادر شوهر حسود باید چیکار کرد؟
هروقت میاد خونه ما چشم میندازه به وسایل خونم که ببینه من چی دارم بعدش میرم خونشون میبینم وسیله مثل من خریده حرصمو در میاره
خدا جونم ممنونم که یه فرشته کوچولو به ما هدیه دادی
بچه ها مادرشوهرم وکیله تمام خواهر شوهراها و برادرشوهرامه
یه جوری حلو شوهرم نشون میده که اونا بدبختن بیکارن پول ندارن
که ازش شوهرم واسه اونا و خودش بول بگیره
حالا اونا با اسن زرنگی شون ه همه جیز رسیدن خودمون هیچی
تمام شرندگیشون با پول شوهرمه
سلام منم دلم حسابی از خودشو دوتا بچه هاش پره پدرمو درآوردن دیگه کابوس هر شبم اینه که خودش با دوتا بچه هاش ریختن سرم و دارن کتکم میزنن و با این مابوس از خواب میپرم شب که میشه با غصه کابوس به خواب میرم
توی این چند سال پدرمو در آوردن جالب اینجاست که تو یه ساختومن زندگی میکنیم وقتی باهاشون قهریم آرامش داریم ولی همش پیغام و پسغام از فک و فامیل میاد که اینو گفتن اونو گفتن به خدا هر روز شده کارم گریه بچه هاش یه حرفای رکیکی بهمون زدن و اون میگه هرچی گفتن خوب گفتن دستشون درد نکنه میگه اگه بچه هام بگن بمیرید باید بمیرید باورتون نمیشه وقتی از سر کار میرسم جلو در خونه غصه عالم تمام جونمو میگیره که خدا نکنه یه وقت ببینمشون و هرچی از دهنشون در میاد بهم بگن زندگیم جهنمه خدا لعنتشون کنه
خدا ایشالا سر اون دوتا بچش بیاره خدا کنه ببینم اون روزیو که این دوتا بچش گندیو بالا بیارن که مادره هیچ جوری نتونه جمعش کنه خدا ایشالا این بلاهایی که سر من اورده سر دخترش بیاره من حالشو ببینم چه جوریه
خدا کنه اون لحظه که سرش آورد بفهمه پای چه کاریو خرده این خیلی مهمه
بچه ها الهی برای همتون بمیرم
مادرشوهرمن از مامانم هم بهتر بوده
از وقتی حامله شدم برام دبه دبه شور و ترشی و خیارشور انداخته
انار و غذاهای تعارفی و چیزای دیگه
هر وقت میان خونمون اینقدر دست پر میان که منو شوهرم خجالت زده میشیم
از وقتی سنگین شدم میاد اینجا همه کار میکنه
وقتی هم میرم خونشون که دیگه نگو
قربونش برم همش براش دعا میکنم به خاطر این کاراش برکت و پول از در ودیوار زندگیش میره بالا
بچه ها خدا صبرتون بده سعی کنین شو هرارو برای خودتون نگه دارین
برای همتون ارزوی خوشبختی میکنم
پرینازم نفس مامان عاشقتم
2810