2777
2789
عنوان

ايا پسر ١١ماه و ٢٠روزه ي من مشكلي داره يا عقبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 52 پست
شوخی میکنی؟؟ واقعا انتظار داری بچه ۱۱ ماهه همه چیزو بفهمه؟؟ ب حرف مردم چرا گوش میدین؟پسر منم ۱۱ ماهس ...

آها راستی دست میزنه دست میده بای بای میکنه اینارم همه رو خودم یادش دادم باید با بچه حرف بزنی تا اونم یاد بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی میکنی؟؟ واقعا انتظار داری بچه ۱۱ ماهه همه چیزو بفهمه؟؟ ب حرف مردم چرا گوش میدین؟پسر منم ۱۱ ماهس ...

من يه دختر٤ساله هم دارم

يادم نيست باهاش كارميكردم يا نه

كلا اهل اموزش و اينا نيستم خيلي

ولي الان با اينكه مرداد ٩٣ست و خيلي كوچيكه براي پيش١،ازمهر رفت پيش١و خداروشكر هم رديف با بقيه كاراشو ميكنه ،زبونش كه خيلييييي ماشالله كامل و درست و دايره لغاتش زيادت

استارتر حق داره نه اینکه پسرش دوراز جون مشکلی داره ولی درکل زیادهم نباید بی تفاوت بود با این همه اختلالای رفتاری مثل اوتیسم اگر مادرا یکم هوشیار باشند و زود بفهمند خیلی باعث پیشرفت بچه میشن خیلیا فقط میگن نه بابا زوده باید رو هر رفتار بچه تمرکز داشت 

عزیز موقع حرف زدن باهاش بهت خیره میشه وقتی اسمشو صدا میکنی بر میگرده طرفت

اره دوماهي هست صداش ميكنم كاملا برميگرده

با ميگم نكن بغض ميكنه

حرف ميزنم بله معلومه توجه ميكنه بهم

من يه دختر٤ساله هم دارم يادم نيست باهاش كارميكردم يا نه كلا اهل اموزش و اينا نيستم خيلي ولي الان ...

نگرانیت بی مورده آخه بچه ۱۱ ماهه خیلی زوده ک کامل حرف بزنه.. اگ اهل یاددادن نیستی باهاش صحبت کن خیلی تاثیر داره 

🤔🤔🤔فكر نكنم هر بچه اي پيشرفتش يه جوره بعضيا زود راه ميرن دير حرف ميزنن بعضيا زود دندون درميارن ...

الان برادرزاده من 11ماه وبیست روزشه

بابامیگه عمه به به نه مامان میگه

هنوزراه نیفتاده

بچه همسنش یکی حرف نمیزنه اصلااماقشنگ راه میره

تویکچیزعقب تروتویک چیزجلوتره

وزن برادرزادمم کمتره

پسر دایی من یک سالو نیمه هنوز یک کلمه هم حرف نمیزنه ی پسر عمه دارم ۵ سالشه هنوز حرف نمیزنه

پسرعمه تو ديگه فكركنم بايد زودترازاينا بايد ب دكترمراجعه ميكردن

حتما هم مراجعه كردن 

نميدونم بخدا

خيلي نگران پسرم شدم