2777
2789
عنوان

ايا پسر ١١ماه و ٢٠روزه ي من مشكلي داره يا عقبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 52 پست
خدا رو شکر اوتیسم نیست

واي خيلي نگران بودم 

اخه سرشم يه كمي بزرگه  

پشتش گرده

ب دكترش سه ماه پيش رفتيم چكاپ نشون دادم كفت نه غير طبيعي نيست نگران نباشيد

ولي الان ديدم خيلي كارارونميكنه واقعا نگران شدم

الان برادرزاده من 11ماه وبیست روزشه بابامیگه عمه به به نه مامان میگه هنوزراه نیفتاده بچه همسنش یک ...

اره بابا

مامانم ميگه من قشنگ حرف ميزدم كامل ولي راه نميرفتم

ميگه ميگفتي در ميزنن يكي بره درو باز كنه اما خودت نميتونستي راه بري😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرعمه تو ديگه فكركنم بايد زودترازاينا بايد ب دكترمراجعه ميكردن حتما هم مراجعه كردن  نميدونم ...

ن اعصاب خودتو با این چیزا خورد نکن ب نظرم 

هنوز وقت داره تا دوسالگی انشالله ک تنش سلامت باشه نگران نباش

ن اعصاب خودتو با این چیزا خورد نکن ب نظرم  هنوز وقت داره تا دوسالگی انشالله ک تنش سلامت باشه ن ...

از يه طرفم ميگم نكنه ضريب هوشيش پايينه 

ايا اينا معياره؟؟؟  

بچه خواهر شوهر من ۳سالگی تازه زبونش راه افتاد .بعضی بچه ها دیر راه میوفتن نشانه اوتیسمم نداره  فکر نکنم جای نگرانی داشته باشه

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
دختر من اوتیسم خفیف داره تو یه سالگی اصلا خیره نمی شد صداش میکردم برنمیگشت حرف هم نمی زد 

عزيز دلمممممم

اي جانم

الان چند وقتشه؟؟؟چطوره شرايطش؟؟

جايي ميبريدش براي پيشرفت كردنش؟

پسرعمه تو ديگه فكركنم بايد زودترازاينا بايد ب دكترمراجعه ميكردن حتما هم مراجعه كردن  نميدونم ...

خیلی گفتار درمانی بردنش فقط مامان و بابا و آبجی و همین کلمات پیش پا افتاده رو میگه

ن اگ هوشیاره اصلا نگران نباش

هوشياره

خيلي سريع با يه اهنگ يا شعر اقا ميخواد تكون تكون بده خودشو ميخنده سريع

وسايلو ازروميز برميداره ميذاره پايين بازبرميداره ميذاره بالا

دوتا چيزهميشه برميداره ميزنه ب هم صداميده ميخنده

نميدونم اينا هوشياريه يا نه

يه كم دادبزني يا اخم كني بغض ميكنه و گريه

همش دستگيره يا روسري يا پارچه رو ميخواد بكشه رو سرش

فكرررركنم جوراب رو تشخيص ميده ك براي پاشه،تا اوردم گرفت زد ب پاش

پسرا دیرتر حرف میزنن داداش من تو ۷سالگی دیگه کامل حرف زد😀😀😀😀الان انقد میحرفه بهش میگم داداش دکمت ...

اخه راه هم نميره

نهايت دوسه قدم ميفته

ب اينور اونور ميگيره خودشو راه ميره با چهاردست و پا

هوشياره خيلي سريع با يه اهنگ يا شعر اقا ميخواد تكون تكون بده خودشو ميخنده سريع وسايلو ازروميز برمي ...

ببین عزیزم ببشتر از این از ی بچه ۱۱ ماهه نباید انتظار داشته باشی اینا تازه با وسایلای اطرافشون و با آدما تاژه آشنا شدن تازه دارن یاد میگیرن .. ب نظر من ک اوتیسمی در کار نیست انشالله ک هیچوقتم نباشه ولی اگ بازم دل چرکینی ببرش پیش دکتر ولی بازم ب نظرمن نگرانیت بی مورده