چندوقت دیگه عروسی خواهرم حالا شوهرم میگه برای خرید لباس و آرایشگاه دومیلیون بهت میدم منم باهاش بحث کردم که دومیلیون کمه تو این گرونی کم میارم بهش میگم چرا اصلا قیمت میدی به نطرتون میشه با دو میلیون لباس مناسب آرایشگاه خوب رفت ؟؟؟
عزيزم رنگ ومش كاري نداره خودت تو خونه انجام بده با كلاه مش مگه طلا سرتون ميخوان بزارن ٩٠٠بگيرن چ ...
ریسکه
خراب میشه کسی که تجربه اش رو نداره، اونوقت باید کلی هزینه کنه برای کراتینه و آبرسانی و ماسک و شامپو تقویته موهاش همون میشه، به نظرم برای های لایت و رنگه مو و دکلره هر چقدر لازمه باید هزینه کنیم تا هم رنگه مورده نظر دربیاد هم مو آسیب نبینه چون واقعا حیفه مو دمیج بشه کلی زمان میبره تا جون بگیره
از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
😅😅😅 منم نزدیکه یه سالو نیمه دیگه رنگ نمیکنم رنگه موهای خودم زیتونیه روشنه هر کی میبینه میگه حیفه ...
خیلی دوست دارم رنگ کنم ی بار ببینم چ شکلی میشم اما میترسم بدبشه هی نگامیکنم لایت هارو اما لحظه اخر پشیمون میشم چندتا ازتارموهام سفید شده 😐بالاخره تا چندسال دیگه مجبورم رنگ کنم
باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من هایلایت بیشتر دوست دارم الان دیگه مش و دکلره مد نیست
آمبره همونیه که فقط قسمته پایینه موهاررو روشن میکنن و از ریشه به اندازه ۱۰ سانت تیره است یا رنگه موهای خودته یه سرچ کن تو گوگل عکساش میاد ، خیلی شیکه به نظرم از همشون قشنگرتره
از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
خیلی دوست دارم رنگ کنم ی بار ببینم چ شکلی میشم اما میترسم بدبشه هی نگامیکنم لایت هارو اما لحظه اخر پ ...
خب برای تنوع رنگ کن من اونقدر سره موهام بلا آوردم که دیگه آرزوی هیچی به دلم نیست😆😆😆 یعنی موهام رنگ ببینن جیغ میزنن، فقط حتما حتما یه جای خوب برو ، چون خیلط مهمه رنگو همونی که میخواهی در بیارن بخصوص اوناییکه دکلره دارن آسیب نبینه مو
خیلی یهویی رنگه روشن نکن که تو ذوقت نزنه درجه درجه روشن کن تا چشات عادت کنن