2777
2789
عنوان

حق با من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 176 پست
نه همون یه شبه ولی خب خیلی گرونی مال اون میگم

خب عزیزم ت

به قول خودت تو این گرونی پولم سخت به دست میاداااا..

دومیلیون پول کمی نیست زیادم هست انصافت کجاس ؟ 

من عروسی خواهرم لباس که اوایل نامزدی گرفتم پوشیدم پول ارایشگاهم شوهرم میخواست بده مامانم نذاشت گفت هنوز تو خونه منی حق نداری پول بگیری تاپیک نزدم . به تو 2 تومن میدن و ناشکری😨 

ناراحت نشوووو ولی خوشی زده زیر دلت ایا 😐

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم رنگ و‌مش کار خود آدم نیست از کلاه چه جوری در بیاره اونم دکلره که خطر ناکه 

من خودم انجام ميدم با خواهرم

دكلره هم نميزنم دكو كرم ميزنم

رنگي كه ميخوام ميشه

خودتو دوست داشته باش عزيزم
من خودم انجام ميدم با خواهرم دكلره هم نميزنم دكو كرم ميزنم رنگي كه ميخوام ميشه

میشه بگی چه جوری چه مارکی می‌زنی چون من از دکلره میترسم زرد نمیشه مو یا دمیج بشه بسوزونه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
مرسیییی عزیزم خیلی راهنمایی خوبی کردی ممنونم ازت❤

عزیزمی ان شاءالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشی 🌹🌹💖💖💖💖💖

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
مرسی عزیزم چون ولی چطور آسیب نمیزنه

خواهش میکنم چون تا اونجاییکه من میدونم اگه آرایشگر ماار باشه روی مویه آسیب دیده هم طوری کار میکنه تا کمترین آسیبو ببینه 

من تاره موهام نازکه و موهام روشنه وقتی دکلره میکردم آرایشگر چون خیلی کاربلو بود اصلا موهام نسوخت 

وقتی آرایشگر کارشو بلد باشه اصلا مو نه میسوزه نه وز و خشک میشه از مواد خوب و آنتی دمیج استفاده میکنه خیالت راحت

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
خواهش میکنم چون تا اونجاییکه من میدونم اگه آرایشگر ماار باشه روی مویه آسیب دیده هم طوری کار میکنه تا ...

درضمن معمولا برای های لایت ممکنه از دکلره استفاده نشه و فقط تیکه های از موهات رو رنگ روشن تر از زمینه موهات بذاره در این صورت مثله رنگ کردنه موه و واقعا مو سالم میمونه