2777
2789
عنوان

حق با من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 176 پست
من عروسی کردم اون که عقد خواهرم ما باهم میایم اینجا 

خوب چرا کاربری جدا نمیسازین

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم رنگ ومش كاري نداره خودت تو خونه انجام بده با كلاه مش مگه طلا سرتون ميخوان بزارن ٩٠٠بگيرن چ ...

خدایی ادم ارایشو میتونه خودش بکنه ولی رنگ و مش و دکلره خیلی ریسکه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چه پزی من خودم مستاجرم حسزت خونه دار شدن دارم فقط خواستم بدونم حق داشتم بحث کنم یا نه سر این موضوع&n ...

نه عزیزم حق نداشتی برو معذرت خواهی کن پاشو ببوس که همچین شوهری اصلا پیدا نمیشه والا بوخودا

عزيزم رنگ ومش كاري نداره خودت تو خونه انجام بده با كلاه مش مگه طلا سرتون ميخوان بزارن ٩٠٠بگيرن چ ...

عزیزم رنگ و‌مش کار خود آدم نیست از کلاه چه جوری در بیاره اونم دکلره که خطر ناکه 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
همون تهران سرسام اوره من دوستم رامسر ارایشگاه داره با ۲۰۰ تومن تمام دکلره میکنه موی خیلی بلندو با ...

اره شمالیا زیاد به مادیات فکر نمیکنن شکمشون سیر بشه کافیه پس اندازم نکردن...نکردن 

خخخ

خدایی تهرانم من ۲۰۰ تومن تو ذهنم نمیگنجه مو و ارایش خوب😐

منم 

دوسته من موهاشو های لایت کرده بود ۴۰۰ تومن شد تازه قبله عید بود 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
۹۰۰ که نه ۶۰۰ گفتم ولی رنگ خوب که آدم خودش نمیتونه یزاره 

من موی کوتاه تا شونه امبره و لایت گفتم بخوام

سالن گیوا و سلمانی زنگ زدم با چند تا رنگکار ک کارشونو دیده بودم

۶۰۰ای ک‌میشناسی کارش خوبه؟!

میتونی اگه جای خوب میشناسی ک قیمتش از اینا بهتره بهم معرفی کنی ممنونت میشم

اذر عروسی یه دختر خالمه ک بشدت صمیمی و از قیمت های وحشتناک همه چی اصلا هنگ کردم

یادم تورو فراموش..
تفاوت زندگی ها دیده میشه ب هرحال ولی دیگه تاپیک زدن و عنوانش و اونم وقتی هیچ نتیجه ی خاصی نداره ضرور ...

من واقعا از کسی که همچین حسی تو دلش ایجاد شده حلالیت می خام ولی به خدا من خودم خسرت اونایی میخورم که خونه میخرن چون مستاجرم 

ولی خوب خواهرا کلا این رنگ مو و دکلره یا هایلاتو بند و ابرو اینارو دیگه انصافا خودتون یاد بگیرین 

برای عروسی فقط برین ارایشگاه من که اینجوریم همه کارارو خودم میکنم میز آرایش من دست کمی از ارایشگاها نداره 😊

من ۱۹روز دیگ عروسیمه مامانم برا عروسیم ی لباس ۷۰۰تومنی ساده گرفت ماشالا خیلی ام خوشگل و جوونه مامانم ...

اایییی جان من یک سال از مامانت کوچیکترم دخترم ۵ سالشه ، چقدر خوبه مامانه جوون داشتن ، خودت چند سالته؟؟

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب