چندوقت دیگه عروسی خواهرم حالا شوهرم میگه برای خرید لباس و آرایشگاه دومیلیون بهت میدم منم باهاش بحث کردم که دومیلیون کمه تو این گرونی کم میارم بهش میگم چرا اصلا قیمت میدی به نطرتون میشه با دو میلیون لباس مناسب آرایشگاه خوب رفت ؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میخوام بدم لی لی رضایی تو شهرک غرب خواهرم هم اونجا میره ولی نمیدونم کارشون خوب باشه یا نه ولی خیل ...
لی لی میکاپ و شینیونش خیلی خوبه و قیمت مناسبه ها
حدودا ۳۵۰ تا ۵۰۰ درمیاد درسته؟؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
خانوما ی نظر بپرسم ازتون لطف کنید جواب بدین چون واقعا ضروریه برام ...من ۸ اذر عروسیمه و میخاستم موهامو رنگ کنم اما همسرم و اطرافیان میگن ممکنه بهت نیاد و همسرم رو این موضوع خییییلی حساسه ....بعضیام میگن سنتو میبره بالا ...موهای خودم خرمایی روشن و پوست صورتمم روشنه ...حالا چیکار کنم من رنگ بزارم یا ن؟از ی طرف میترسم یه تومن هزینه کنم بهم نیاد و ی عمر حسرت بخورم از ی طرفم میخام تغییر کنم خودمم ۱۷-۱۸سالمه
خانوما ی نظر بپرسم ازتون لطف کنید جواب بدین چون واقعا ضروریه برام ...من ۸ اذر عروسیمه و میخاستم موها ...
بنظر من عروس با موی طبیعی خیلی نازتره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟