2777
2789
عنوان

حق با من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 176 پست
من موی کوتاه تا شونه امبره و لایت گفتم بخوام سالن گیوا و سلمانی زنگ زدم با چند تا رنگکار ک کارشونو ...

من میخوام بدم لی لی رضایی تو شهرک غرب خواهرم هم اونجا میره ولی نمیدونم کارشون خوب باشه یا نه ولی خیلی حرفه ای هستن کلی مشتری دارن

نه همون یه شبه ولی خب خیلی گرونی مال اون میگم

بخوای مو رنگ کنی کمه😐

لباس هم بخری کفش ست میخاد کیف 😐

آرایشکاه خوب الان 300 کمترین شینیون  😐بستگی ب سلیقه و مکان مورد نظرت ک میخوای خرید کنی وومهمونا و تالار و همه چی دار😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  دلم نمیاد اما خوب ارزون تر از این نیست من ک سادگی و زیبایی رو انتخاب کردم ولی ا ...

اتفاقا آرایشهای لایت خیلی گرونتر از آرایشهای غلیظه 

چون معمولا برای آرایشه لایت بیشتر گریمه تا آرایشبرای همین هن شیکتره هم گرونتر

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
من میخوام بدم لی لی رضایی تو شهرک غرب خواهرم هم اونجا میره ولی نمیدونم کارشون خوب باشه یا نه ولی خیل ...

لی لی میکاپ و شینیونش خیلی خوبه و قیمت مناسبه ها

حدودا ۳۵۰ تا ۵۰۰ درمیاد درسته؟؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اوووووه چه حالی داری سر این چیزا بحث میکنی 

من واسه عروسیم همسرم صد تومن کنار گذاشته بود ، همشو گذاشتم تو جیبم با یه تومن سر و تهشو هم آوردم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خانوما ی نظر بپرسم ازتون لطف کنید جواب بدین چون واقعا ضروریه برام ...من ۸ اذر عروسیمه و میخاستم موهامو رنگ کنم اما همسرم و اطرافیان میگن ممکنه بهت نیاد و همسرم رو این موضوع خییییلی حساسه ....بعضیام میگن سنتو میبره بالا ‌...موهای خودم خرمایی روشن و پوست صورتمم روشنه ...حالا چیکار کنم من رنگ بزارم یا ن؟از ی طرف میترسم یه تومن هزینه کنم بهم نیاد و ی عمر حسرت بخورم از ی طرفم میخام تغییر کنم خودمم ۱۷-۱۸سالمه

رنگ مو من ب چند سالن زنگ زدم شهرک غرب ک برای ۱ ماه دیگه وقت میدادن از ۹۰۰تا ۲ م میگفتن!!!

دقیقا همینه 

تازه اگه یه کمم اسم در کرده باشنم که دیگه هیچ

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
خانوما ی نظر بپرسم ازتون لطف کنید جواب بدین چون واقعا ضروریه برام ...من ۸ اذر عروسیمه و میخاستم موها ...

بنظر من عروس با موی طبیعی خیلی نازتره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم  دوسته من موهاشو های لایت کرده بود ۴۰۰ تومن شد تازه قبله عید بود

موهای من بلنده فقط گف لایت کنم 450 ی ابرو برمیدارم فقط بخدامیرینه توش ها 25 میگیره😕بااصلاح 35😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
بله شما میشناسی این آرایشگاه واقعا خوبه

من کاراشو زیاد دیدم تو اطرافیان و دوستو فامیلم

ب نسبت کیفیتی که داره قیمتش مناسبه واقعا