2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9055 بازدید | 178 پست
شوهر منم اوایل اینقدر درگیر خانواده اش بود و بهشون وابسته بود که حد نداره.... میخواست بره بیرون مغازه در خونشون و میزد و اطلاع میداد... ولی الان خدا رو شکر چنان نشوندمشون سر جاشون که حد خودشونو و بدونن....
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم ارایشگاه وموهامورنگ کردم برگشتم خونه رفتم جلوی آینه که موهاموببینم رنگشو،چراغوروشن کردم که تواینه رنگشوخوب ببینم دیدم تلفن زنگ میزنه گوشی روبرداشتم دیدم شوهرمه ازمغازه زنگ زده میگه چراغ روشنه؟میگم آره چطور؟میگه خاموشش کن.منومیگی نمیدونستگ ازین بدبختی چیکارکنم.پدرشوهرم زنگ زده به شوهرم که به زنت بگوالان روزه چراغ روخاموش کنه
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

رفتم پشت درگوش دادم دیدم باباش نشسته وداره هی پشت سرم حرف مفت میزنه.میگه خیانت ازین بالاترتوروزادم چراغ روشن میکنه؟خداییش این بلاسرکی تاحالا اومده که براروشن کردن چراغ خونتم اجازه نداشته باشی..منم رفتم به شوهرم زنگ زدم و گریه که این چه وضعیه؟درهمین حین دیدم مادرشوهرم که حتمافال گوش بوده دروداره میزنه
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

رفتم پشت درگوش دادم دیدم باباش نشسته وداره هی پشت سرم حرف مفت میزنه.میگه خیانت ازین بالاترتوروزادم چراغ روشن میکنه؟خداییش این بلاسرکی تاحالا اومده که براروشن کردن چراغ خونتم اجازه نداشته باشی..منم رفتم به شوهرم زنگ زدم و گریه که این چه وضعیه؟درهمین حین دیدم مادرشوهرم که حتمافال گوش بوده دروداره میزنه
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

2810