2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9055 بازدید | 178 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اینجور آدما به لعنت خدا هم نمی ارزن.... حتا شوهر بیچاره ات هم تا حرف بزنه از خونش بیرونتون میکنه... از کار هم بیکار میشه.... نه؟
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
باباش میگفت منوببربذار. نمایشگاه (مایشگاه ماشین میرفت)درست ساعتی که دیگه شوهرم بایدمیومدپیش من بعد2ساعت زنگ میزد حالا بیامنوببرخونه.انگار راننده اشه.یعنی کاری میکرد شوهرم یه دقیقه واسه من نباشه
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

بنیتا جون شما چه جوری اشنا شدی با همسرت؟اخه شوهرت ظاهرا نه پس انداز داشته نه شغل ثابت. نه درامد و نه امکانات مالی .خوب طبیعتا همچین آدمی دستش زیر سنگ دیگرانه.چه پدر و مادر باشن چه غریبه ها.آدم وقتی دستش دراز بشه خوب مجبوره همش چشم بگه دیگه.
دارای یک همسر تمام عیار :))))
بعدبابای بیشعورش جلوی همه فامیلاشون جارمیزنه من هرچی دارم مال بچه هامه.همه فامیلم عین خرتحسینش میکنن.نمیدونیدچی کشیدم من ازاین جماعت.تندتندمیخوام بنویسم میترسم حوصلتون سربره برید.
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

بعدبابای بیشعورش جلوی همه فامیلاشون جارمیزنه من هرچی دارم مال بچه هامه.همه فامیلم عین خرتحسینش میکنن.نمیدونیدچی کشیدم من ازاین جماعت.تندتندمیخوام بنویسم میترسم حوصلتون سربره برید.
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

خودت خیلی مقصری که سکوت کردی
الان هم شدی غلام حلقه به گوش عادت کردن که ساکت باشی

اما ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس سعی کن از فردا شروع کنی شاید لازم باشه جوابای منطقی بدی شاید مجبور بشی مثل خودشون بشی شاید مجبور بشی بی ادب بشی شاید هم بعضی جاها مجبور بشی بیحیا بشی اما سعی کن زندگیتو نجات بدی

به همسرت بفهمون که اگر اون برده پدر یا مادرشه وظیفه شما نیست که شما هم کار اون روو بکنی بگو منم پدر و مادر دارم خوشت میاد باهات همین کار رو بکنن
فکرکنین بعدچندسال مایه ماشین خریدیم اون بابای عوضیش که کارش خرید وفروش ماشینه هروقت میخواست بره بیرون ماشین خودشومیذاشت مال ماروبرمیداشت میرفت.درحالیکه حتی 1بارماشینشوندادشوهرم منوجایی ببره.باماشین خودمون 1شب رفتیم مهموناشونوبرسونیم هنوزتوراه برگشتیم مامانش زنگ زده کجایین پس؟قرص باباتموم شده زودبخرین بیاین.فقط بخاطراینکه مایه لحظه خوش نباشیم.قلبم الان که اینارومینویسم دردگرفته.بخداایناکه میگم 1 درصدکاراشون وحرصایی که دادمن نمیشه.پدرشوهرم خونش 1میلیارده.پول دم دستش لااقل 100میلیونه.زمین و...بماند اماراضی نیست ما سرمونو سیر. زمین بذاریم ازدهن مادرمیاره میذاره دهن خودش.
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

همه اینارواضافه کنید. به غم غربت ودوری خانوادم.خلاصه بعد. 4سال تحمل اینهمه مشقت ودم نزدن شوهرم وزجر من اتفاقی افتاد که ازون جهنم خلاص شدم
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

2810