بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از فردا سعی خودمو میکنم نمیخام بهانه بیارم ولی جون یه پسره چهارماهه هم دارم کلن همیشه خسته ام.بیچار ...
نمیاد مشقاشو بنویسه یا شروع به نوشتن که میکنه طول میده تموم کنه؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
میگن ادیسون رو از مدرسه انداختن بیرون انقدر که خنگ بود معلمش نامه نوشت به مادرش که بچت نمیکشه خودت با بچت کار کن،مادر ادیسون به بچش گفت معلمت نوشته ادیسون انقدر باهوشه که جاش تو مدرسه نیست بهتره خودت باهاش کار کنی،بعد از مرگ مادر ،ادیسون نامه معلمش به مادرشو میخونه
متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن احترامی ک بهشون میذاري از شخصیت خودته نه کمالات اونا!
اونوقت خیلی از مامانا با بچه های باهوش جوری رفتار میکنن که همش فکر کنه خنگه
دقیقا من قبلنا به تموم بچه های فامیل و همسایه ها درس میدادم یه جوری میگفتم که بچه ها خودشونو تو اون مطلب تصور میکردن این یکی از روش های من بود به داداشمم درس یاد میدادم اصلا سرش داد نمیزدم با شیطونی و شوخی تموم میکردیم اونقدر با شادی درس یاد میدادم که خوشش میومد هرلحظه میخواست درس یاد بگیره یا بنویسه و هرروز حتما بهشون میگفتم که خیلی باهوشن یه جور بهشون تلقین میکردم که خیلی کارساز بود