2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734621 بازدید | 44643 پست
راستی امــــروز ساختمون هم اومدن نظافت کردن وای چقد حالم خوب شد 😍دوستـــــان برای خوشبوشدن خونه یا ...

سلام دوست عزیزم. منم سعی میکنم با مواد طبیعی که عطر دارن خونه رو خوشبو کنم گاهی اوقاتم کمی وانیل تو پاکت جاروبرقی میریزم،موقع جارو کشیدن خونه خوشبو میشه،یادمه مامانم قدیما تابستونا تو پوشال کولر وانیل میریخت خونه خوشبو میشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظشون کنه عزیزم کوچیکه الان میخوای ازپوشک بگیری؟؟ همسن پسرم هستش منم میخوام اقدام کنم دنبال فرص ...

خیلی ممنونم عزیزم خدا گل پسر شما رو هم حفظ کنه. احتمالا یکی دو ماه دیگه شروع کنم ببینم موفق میشیم یا نه . اگر نشد دیگه میزارم بعد از عید که دغدغه تمیزی فرش برای عید  و  عید دیدنی ها نداشته‌باشم

ما هر سال سیصد کیلو برنج میاریم خونه میریزم توی کیسه های ده کیلویی یا بشکه بزرگ اصلا حشره نمیزنه چ ...

درسته عزیزم سرد باشه چیزیش نمیشه منطقه ما خیلی گرمه هوا جنوب سریع برنج حبوبات حشره میزنه 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

سلام وقتتون بخیر دوستان

امروز راه پله رو جارو و نرده ها و پاگرد رو دستمال کشی کردم

یک مقدار برنج پاکستانی که خراب شده بود و برای طبقه پایین بود با اجازه خودشون خروجی شد

خونه جارو شد

آشپزخونه دستمال کشی شد

سینک شسته شد

پلاستیک سطل بازیافت رو هم خالی کردم

سرویس بهداشتی رو هم شستم و در آخر با دخترم دوش گرفتیم

این روزها مشغول مطالعه تاپیک بانو آرتمیس هستم که اینجا معرفی کردین🙏

شادی منمدوست دارم نماز قضام بخونم واین کار من آسیبی به شما یا کس دیگه ای نمی زنهمیلیون ها انسان روی ...

خوب یه نکته مینمال بهت یاد بدم در جواب من همین شادی منم کافی بود و نیاز نبود ناراحتیت رو نشون بدی و موضع حمله بگیری و حرف آسیب و این چیزها بزنی من شادیم تمام

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
تعریفتون از مینیمالیست کاملا اشتباههبیماری وسواس یه چیز کاملا متفاوت از سبک مینیمالیستاین سبک میگه چ ...

تو مو میبینی و من پیچش مو

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
در مورد نماز قضا خدایی که خالق انسانه نماز رو واجب دونسته برای انسان، چون میدونه به هزاران دلیل که ا ...

مهم ترین چیز اضافه زندگی رو اول باید حذف کرد

خوب یه نکته مینمال بهت یاد بدم در جواب من همین شادی منم کافی بود و نیاز نبود ناراحتیت رو نشون بدی و ...

دیگه از این مینیمال تر اگه بخوام صحبت کنم صحبتم کامل نخواهد بود

نمی خوام که به نیت مینیمال بودن محو شم 

شادی صدام کنید
2810