2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734465 بازدید | 44643 پست

ما هم از اون دسته بودیم که زیاد میخریدیم که این اخلاقم دارم ترک می کنم شوهرم پر رنگ تره توش،هنوزم ترک نکرده بهتر شده یکم 

مثلا الان شوینده و بهداشتی هروقت تموم بشه میخرم 

شامپو برای بچه ها دوتا خریدیم فکرمی کنم چشم شون می سوزنه یکیش مونده به شوهرم گفتم خودت استفاده کن (تنبیه بشه) یکی دیگه براشون خریدم

نوره قبلا گفتم خوب نبود دور انداختم چند مدل هم زمان خریده و هنوز داریم اگه کمتر خریده بود اینقدر انباشتگی ایجاد نمی شد و فرصت خرید بهتر داشتیم این ازنتیجه های خریدهای هیجانی و زیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها به نظرتون ریشه اینکه آدم دلش نمیاد چیزی رو که نه در گذشته بدردش میخوره نه در آینده قراره به د ...

ریشه اش برمیگرده به نحوه زندگی کردنمون و ترس نداشتن اون چیز... و به قول دکتر قمشه ای که سالها پیش گفته بود که نود درصد خونه های ایرانی برای مهمان هست تا خودشون...

مخصوصا وقتی کسی میاد خونمون و مثلا بگه قیچی ماهی دارین و ما بگیم نه... انگار زشت هست برامون 😧...

الهــــــی شکـــــر😍😍😍

پنجـــــره ها روبازکردم هوای تازه بیاد

صبح زودبیدارشدم بساط قرمه سبزی روبراه کردم باشعله کم رفت بپزه 

کلی ظرف شستم رفتم سراغ کارام 

ی برنج با ته دیگ کنجد دم گذاشتم 

امـــــروز ی نظافت اســـــاسی کردم 

جارو تی گردگیری لکه گیری فرش دستمال کشی درب هاو.... 

کلی دستمال و2تا پادری رفتن برای شستن توماشین 

کیف چرخ خرید ویک پادریم خیس دادم تا بعدبشورم 

ی سری بازیافتی شدن خروجی 

من توآشپزی رسالتم اینه غذا رو صبح زود باربزارم 

با زیردیگی وشعله بسیارکم بشدت لذت میبـــــرم😍

الحــــمداالله برای امـــــروز🌹

راستی امــــروز ساختمون هم اومدن نظافت کردن وای چقد حالم خوب شد 😍

دوستـــــان برای خوشبوشدن خونه یا مثال رختخواب ها چ ایده ای دارید 

من خـــــودم مدام زباله ها رو بیرون میبرم وسطل ها رومیشورم 

آب که جوشید چن قطره اسانس پرتقال میریزم میجوشه خیلی خوبه 

یا کمی دارچین میجوشونم 

یا گلپرواسپنددود میدم 

شمـــــاچی؟ 

من فردا نهار مهمون دارم خوشبختانه خونه مرتب

فقط یه جاروبرقی وگردگیری آخر شب انجام میدم.

امروز نوبت شستن سرویس بهداشتی هاست که دیگه فردا می شورم چون امروز بشورم تا فردا با دخترم کثیف میشه

شادی صدام کنید
فکر خوبیه متاسفانه برنج خیلی خریدم امسال شصت کیلو حشره زد افتاب پهن کردم الان له میشه دیر متوجه شدم ...

عزیزم باید زمانی که آفتاب تازه رفته وزمین داغه پهن میکردی توسایه 

منم کمی برنجم حشره زد 30کیلوداشتم کیسه کیسه کردم نوبتی تا 2روز گذاشتم داخل فریزر همگی مردن بعد جابه جا کردم

فکر خوبیه متاسفانه برنج خیلی خریدم امسال شصت کیلو حشره زد افتاب پهن کردم الان له میشه دیر متوجه شدم ...

ما هر سال سیصد کیلو برنج میاریم خونه میریزم توی کیسه های ده کیلویی یا   بشکه بزرگ اصلا حشره نمیزنه چیزی هم نمیزارم توش.  تو یه جای خنک می‌زارم که وسایل گرمایشی نباشه. توی بالکن یا یه اتاق خالی داریم که می‌زارم اونجا سرده.

ما هر سال سیصد کیلو برنج میاریم خونه میریزم توی کیسه های ده کیلویی یا بشکه بزرگ اصلا حشره نمیزنه چ ...

اصلا جنوب خیلی حشره زدن زیاده چون هم رطوبت و هم دما بالاست . من از وقتی اومدم شهر خودمون دیگه یکبار هم حشره ندیدم  چون شهرمون سرد و خشکه . 

2810