2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734975 بازدید | 44643 پست
واس منی ک کمددیوارریامو کابینتام ترکیده زود نیس😜

منم میخوام شروع کنم احتمالا اخر ماه ما جنوبیم هوا گرمه هنوز یکم تو حیاط بنایی داریم منتظرم جمع بشه شروع میکنم انشاالله میام گزارش میدم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخوام شروع کنم احتمالا اخر ماه ما جنوبیم هوا گرمه هنوز یکم تو حیاط بنایی داریم منتظرم جمع بشه ش ...

خب من وقتی این پیام ارسال کردم بلندشدم رفتم یه قسمت مطبخ یه کابینت سه درب که زیر سینک میشه من کلی اونجا ادویه حبوبات دارم رفتم همرو ریختم بیرون دستمال کشیدم مرتب شد با این که خروجی چیز زیادی نداشت دوتا شیشه بود و یه بطری عرقیجات خالی شده بود انداختم ولی کلی جاباز شد نیم ساعت طول کشید پس من استارتشو زدم روزی یه ساعت وقت بزارم تا ده روز دیگه فقط میمونه شستن فرش مبل پرده امشب میخوام قسمت بالا این کابینت مرتب کنم اینجوری اذیتم نمیشم 

عریزم خیلی عالی وتمیز چیدی ولی ی پیشنهاد دارم گلم اگه یک تیکه نئوپان یا چوب بتونی گیر بیاری و بذاری روی نصف شیشه ها می تونی ی طبقه دوم ایجاد کنی و شیشه های باقیمانده رو بالای چوب بچینی. اینطوری فضا بازتر میشه من واسه لیوان هام این کار رو کردم.

عریزم خیلی عالی وتمیز چیدی ولی ی پیشنهاد دارم گلم اگه یک تیکه نئوپان یا چوب بتونی گیر بیاری و بذاری ...

اره عزیزم موقع کابینت کار اومد برای کابینت اصلی بهش گفتم اضافه کنه نمیدونم راس یا دروغ.. گفت نمیشه و اینا ورق کابینت ضعیفه منم دیگه پیگیر نشدم برای اضافه کردن وگرنه خیلی مرتب تر میشد 

اره عزیزم موقع کابینت کار اومد برای کابینت اصلی بهش گفتم اضافه کنه نمیدونم راس یا دروغ.. گفت نمیشه و ...

خداقوت عزیزم 

اگر کابینت دیگه ای داری ادویه ها رو انتقال بدی اونجا بهتره 

ولی اگر اجبارا باید زیر سینک باشن به نظر من برای مرتب شدنشون و برای اینکه از لوله خروجی آب دورتر بمونن، میتونی از راف استفاده کنی. چون گفتی نمیشه طبقه اضافه کرد اینطوری دسترسی هم راحت تر میشه

یا میتونی یه استند دو طبقه ساده ام دی اف سفارش بدی برات بسازن که داخل این کابینت بذاری و نیازی نباشه به کابینت متصل بشه 

انقدر دوس دارم برام مقدور بود تمام ادویه ها وحبوبات وخلاصه ه. چیز مربوط به آشپزخونه بریزم وسط آشپزخونه دوباره یه پاکسازی اساسی بکنم

یه قلم وکاغذم باید بردارم مجدد یه لیست از وسایل خونه بگیرم

اگه دقت کرده باشید دو هفته گزارش روتین ومتظم نمیدم روزا کوتاه با یه بچه نوپا از روتین خونه جا می مونم

اللنم بیرونم رفتم خونه ببینم می تونم عزمم جزم کنم دوباره از نو شروع کنم وگزارش بدم

شادی صدام کنید
خداقوت عزیزم اگر کابینت دیگه ای داری ادویه ها رو انتقال بدی اونجا بهتره ولی اگر اجبارا باید زیر سین ...

پیشنهاد خوبیه راف حتما میگیرم متاسفانه کابینتا دیگم جا نداره برای ادویه دارو گیاهی این چیزا مجورم همینجا بزارم ولی خب دور لوله سینک اینا همش حواسم هست و خداروشکر خونه نوسازه سوسک این چیزا نداره چون اگه ببینم همرو میریزم دور

2810