2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735013 بازدید | 44643 پست
خروجی این چند روز 🗑️ حدود ۲۰۰ تا عکسعرق اویشن کسی استفاده نمیکرد مونده بود ،چون برای عفونت خوبه ...

برگ بو رو بنداز تو هرغذایی که با مرغ آبپز میشه 

بعد درش بیار 

اصلا دیگه بوی ضحم نمیده 

❌لایک❌
خروجی این چند روز 🗑️ حدود ۲۰۰ تا عکسعرق اویشن کسی استفاده نمیکرد مونده بود ،چون برای عفونت خوبه ...

من کنجد رو برای ته دیگ نون و سیب زمینی استفاده میکنم 

بچه ها و همسرم عاشقشن

توپک های خرما هم میتونی توش بغلتونی 

با شیره خرما یا انگور هم میتونی تف بدی و یه مقدار مغزیجات بریزی توشو بداری تو ظرفی سرد بشه بعد برش بزنی استفاده کنی 

تو بعضی سالادها هم عالیه 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خرما تو کنجد می غلتونم

تو ته دیگ استفاده می کنم

روی پنیر ومربای صبحانه می ریزم

تو بعضی دستورای کیک  می ریزم

خلاصه تو هر چیزی که مناسبت داشته باشه استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
واس منی ک کمددیوارریامو کابینتام ترکیده زود نیس😜

خوب عزیزم شما برنامه ریزی کن از الان انجام بده اینجا هم گزارش بده شاید عزیزانی شرایط شون با شما یکی باشه همدیگه همراهی کنید.

ما هم از گزارش های شما لذت می بریم

شادی صدام کنید
برگ بو رو بنداز تو هرغذایی که با مرغ آبپز میشه بعد درش بیار اصلا دیگه بوی ضحم نمیده

برای همون گرفته بودم ولی تأثیر نداشت نمیدونم کهنه بود یا چی ☹️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من کنجد رو برای ته دیگ نون و سیب زمینی استفاده میکنم بچه ها و همسرم عاشقشنتوپک های خرما هم میتونی تو ...

ماهم زیر ته دیگ و تو غذا  وشیرینی و بعضی خوراکی ها استفاده میکنیم چون روزانه نیست میگم دیر به دیر استفاده میشه😁روی خرما هم خیلی خوشگل میشه خرمامون شیره داره پودر نارگیل و کنجد میپاشیم روش میچسبه

تو فلافل هم عالیه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810