2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734995 بازدید | 44643 پست

خروجی های امروز:

5لباس‌

4لباس زیر

2پیرهن

1 چادر

فوم شستشو که تموم شده بود

یه ضدآفتاب که آخراش بود راضی نبودم ازش

خط چشم تموم شده بود

لاک لب تموم شده بود جایگزین نمیکنم

روغن نارگیل

مداد ابرو که تاریخش گذشته بود

ادکلن که تموم شده بود

کرمپودر که مال عقدم بود استفاده نمیکردم دادم به خواهرم

کانتور کانسیلر که دادم به خواهرم

تعدادی عکس و چت بدرد نخور

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی ها:  

یه پرده ی به درد نخور رو مجبور شدم دربیارم تا همسرم زودتر یکی جاش بگیره.

مقدار زیادی پوست بادام تو منقل برای کباب گذاشتم همسرم گفت خیلی دود میکنند و به درد کباب نمیخورند.

تعدادی لباس و لوازم بچه که دیگه مناسب بچه ها نبودند رو دادم به کسی که نیاز داشت.

یه پالتو و یه سویشرت خودم (الان یه پالتو و دو تا سویشرت دیگه دارم.برای لباسهای زمستونیمون جا کمه و دیگه نمیدونم چکار کنم).

چند تکه لوازم خیاطی 

یه جفت پاپوش که خیلی استفاده کردم. 

چقدر سخته😑باز ادم تو روستا یا باغ زندگی کنه میشه یه کاری کرد نه زندگی شهری

من از دید ظرافتش به این موضوع نگاه میکنم 

چقدر میتونه مقوله عدم اسراف گسترده باشه که تا این حد هم تذکر دادن 

آدم لذت میبره از دینش❤😍❤

❌لایک❌
من از دید ظرافتش به این موضوع نگاه میکنم چقدر میتونه مقوله عدم اسراف گسترده باشه که تا این حد هم تذک ...

بله تو اسلام برای همه چی اینده نگری شده و با برنامه اس

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ببشددت موافقم. ولی اینجا اکثرا سعی میکنیم درهمه موارد مینیمال باشیم. مثل شادی جان که سعی میکنه توی م ...

سلام 

ابتدا عذرخواهی میکنم 

شما نقطه مقابل مینیمال هستی و در واقع دچار یک نوع وسواس هستی اینکه خونه مرتب نیست و نمیتونی به کارهای دیگت برسی این عدم تمرکز هست زمانی مرتب کردن خونه مهمه که کار دیگه نداشته باشی مثلا شب هنگام وقت خوابت رسیده اولویت با اینه که به موقع بخوابی و خونه ذهنت رو درگیر نکنه نه اینکه باعث استرس و عدم تمرکز بشه. 

اون خانم هم که بدتر مینیمال به این شکله که میگه خوب نماز گذشته برای گذشته بوده و اللان برای حالا پس بیخیال گذشته و خودم رو سنگین نکنم و فشار به ذهنم نیارم. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
با دور انداختن چندتا کاغذ بی مصرف شروع میشه کم کم روی تفکر و شخصیت ادم هم تاثیر میذارهنمونه اش شادی ...

این شادی خانم کی هستن؟

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
این شادی خانم کی هستن؟

شادی منم

دوست دارم نماز قضام بخونم واین کار من آسیبی به شما یا کس دیگه ای نمی زنه

میلیون ها انسان روی کره زمین زندگی می کنند با افکار متفاوت که تازمانی که گفتار وعمل ما به انسان ها وطبیعت آسیبی نزنه 

مختاریم که جوری که دوس داریم زندگی کنیم.

شادی صدام کنید
سلام ابتدا عذرخواهی میکنم شما نقطه مقابل مینیمال هستی و در واقع دچار یک نوع وسواس هستی اینکه خونه مر ...

بنظرم تابناک جان درست گفتن 

و بخاطر همین توصیه به مینیمالیست شدن میشه که دیگه شما وقت و اعصابت برای مرتب کردن خونه به هدر نمیره و میتونی روی کارهای دیگت تمرکز کنی ، کتاب ِ درباب زندگی مینیمالیستی رو لطفا بخونید ، همه اینا رو توش نوشته 

سلام ابتدا عذرخواهی میکنم شما نقطه مقابل مینیمال هستی و در واقع دچار یک نوع وسواس هستی اینکه خونه مر ...

تعریفتون از مینیمالیست کاملا اشتباهه

بیماری وسواس یه چیز کاملا متفاوت از سبک مینیمالیست

این سبک میگه چیزی که لازمش نداری ببخش،هدیه بده، بنداز دور

خونه رو از چیزهایی پر کن که به هرکدومش نیاز داری

نه چیزهایی که سالهای سال ازش استفاده نکنی و فقط وقت و عمرت رو برای نگهداری و جابه جاییش بذاری 

این سبک اعتقاد داره اسباب و وسایل در خدمت تو هستن نه تو در خدمت اونها

این تعریف درست مینیمالیست

وقتی خونه آشفته باشه،و وقت خواب هم گذشته، بله درسته اولویت با خوابیدنه

این احتمال شاید سالی دو سه بار اتفاق میافته اونم تو موارد خاص

ولی برگردیم ریشه یابی کنیم چرا باید در طول هفته یا در طول روز خونه به قدری نامرتب باشه و سبک زندگی ما به خستگی نزدیک که اولویت رو بذاریم برای خواب؟! 

ماها به طرفه العینی تمام خونه رو تمیز و مرتب میکنیم و بعد تفریحات یا کارای دیگمون میرسیم، وقتی خسته از کارمون فارغ میشیم میایم تو خونه ای که پراز ارامشه استراحت میکنیم 

چیزهایی که به دردمون نمیخوره نمیخریم 

پس اندازمون رو میبریم سمت اهدافمون 

همیشه موفقیم 

همیشه آرامش داریم 

ترجیح میدیم حتی تو صحبت یا مراوده با اطرافیان مینیمال باشیم 

کیفیت رو به کمیت ترجیح میدیم 

آیا اینها یعنی وسواس؟! 

قطعا وسواس همچین نتایج شگرفی رو نداره✨

❌لایک❌

در مورد نماز قضا 

خدایی که خالق انسانه نماز رو واجب دونسته برای انسان، چون میدونه به هزاران دلیل که این کار برای خود انسان بهتره

دستور داده نماز و روزه ای که واجبه و وقتش ازتون به هردلیلی گرفته شده قضاشو به جا بیارید 

همه ما قبول داریم که قضای نماز چه اونی که نماز میخونه یا کلا نمیخونه رو روح و روانمون تاثیر سنگینی میذاره 

وقتی تو موارد زندگی مینیمال و فارغ از دنیا و مافیهاش میشی به روح و روانتم توجه میکنی 

توجه میکنی چی باعث آزار روحت میشه و سعی میکنی برطرفش کنی 

شادی جان به مرحله اهداف مینیمالیست زندگیش رسیده

تا اونجا که بهش مربوط بوده و میتونسته

تعلقات دست و پاگیر دنیایی اطرافشو دور ریخته 

در عین حال تلاش کرده به روح و روانشم آرامش هدیه بده 

شیرین ترین و قطعا شیرین ترین هدیه، اطاعت از دستور خداست و من همیشه به برنامه منظم  ایشون تو ادای نماز و روزه های قضاش غبطه میخورم و برام قابل تحسین هستن ✨

❌لایک❌
تعریفتون از مینیمالیست کاملا اشتباههبیماری وسواس یه چیز کاملا متفاوت از سبک مینیمالیستاین سبک میگه چ ...

با اجازه تون هم لایک کردم هم ریپلای میزنم چون نتونستم ساده از پیامتون بگذرم 

بسیار پسندیده صحبت کردید 

پایدار باشید

ققنوس

تو بحث مینیمالیست چیزی به نام بیخیال برای گذشته بوده نداریم هر چی که انباشته بشه به بحث مینیمالیست مربوطه  ،چه مادی باشه چه معنوی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دوستان برای اینکه تاپیک از مسیر اصلی اش منحرف نشه ورونق هم حفظ بشه ودرکنار هم از هم یاد بگیریم می تونیم از شنبه تا چهارشنبه گزارش ورودی خروجی بذاریم دو روز اخر هفته بحث ازاد

مثلا یه هفته در مورد صرفه جویی در مصرف اب

یه هفته برق

یه هفته پس انداز کردن

یه هفته تولید کمتر زباله

یه هفته استایل

یه هفته نکات خانه داری

یه هفته گزارش قران خوانی که هایدی جان پیشنهاد دادن والی آخر

شادی صدام کنید
2810