2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735013 بازدید | 44643 پست

دوستان اگه وازلین تو خونه دارید دور نندازید 

یکمشو میتونید بزنید به کفشهای مشکیتون تا گردوخاک یا لکه اب نگیرن، البته بعد وازلین زدن خوب دستمال بکشید کفش رو  

اگه زیپ کاپشن و کیفتون گیر میکنه یکمی طوری که پارچه لباستون چرب نشه استفاده کنید 

اگه در لاکتون خوب باز و بسته نمیشه اون قسمت پیچ شو رو وازلین بزنید

لولاهای درهای خونتون صدا میده از وازلین استفاده کنید 

زنجیر دوچرخه پسرتون خشکه با مسواک کهنه بهش وازلین بزنید 

مسواکهای کهنه تونم برای تمیز کردن کناره های سرشعله های گاز، تمیز کردن کتونی های سفید،تمیز کردن زیر چرخ خیاطی و ...  استفاده کنید

❌لایک❌

دوستان اگه تنگ ماهی هاتون سالمه و مثل من گذاشتید تو انباری میتونید از الان یه فکر قشنگ براش بکنید 

الان فصل نارنگی و نارنج و پرتقال

یه مشت از هسته ای که دوست دارید بذارید داخل بشقاب یه بار مصرف اندازه در تنگ ماهیتون باشه 

کف بشقاب رو سوراخ ریز بکنید 

هسته ها رو بریزید داخل این بشقاب و یه حوله بذارید روش، هرچند روز یه بار این حوله رو مرطوب کنید فقط حوله خشک نشه که جوونه ها میمیرن  

جوونه که زد ریشه هاش از تو سوراخها میرن تو آب و هی بزرگ میشن هم ریشه ها و هم ساقه و برگها

هم میتونید همینجوری نگهش دارید و هم اینکه اگه ماهی عید میگیرید از این تنگ استفاده کنید برای سفره هفت سین خیلی قشنگه 

اینجوری میشه 

البته این گندم کاشته 

به جای اون تزیین هم میتونید روبان قرمز ببندید که بشقابتون پیدا نباشه 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هرچی به روز جابجایی نزدیک میشم خروجی ها افزایش پیدا میکنه،سطل زباله اتاق دخترم،چند هفته بود که تر ...

خسته نباشید 

منم موقع اسباب کشی ۱۰تا کیسه بزرگ خروجی داشتم.حسابی سبک شدم 

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
دوستان اگه وازلین تو خونه دارید دور نندازید یکمشو میتونید بزنید به کفشهای مشکیتون تا گردوخاک یا لکه ...

قبل رنگ کردن مو و ابرو به پوستتون که نمیخواید رنگ بگیره وازلین بزنید

برای نواحی تیره هم خوبه(به جز بیکینی) نرم می‌کنه بعدا تو حموم کیسه بکشید رنگش بهتر میشه 

اگه بدن درد هم دارید به اون ناحیه بمالید خوب میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان اگه تنگ ماهی هاتون سالمه و مثل من گذاشتید تو انباری میتونید از الان یه فکر قشنگ براش بکنید ال ...

خیلی خوشگله😍

اینو دیدم یاد یه جمله ای افتادم 

شنیدم کلا هسته میوه ها رو نباید دور بریزیم اسرافه باید بکاریم درسته؟😶

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروج شلوار جین پسر کوچیکم ، یک عدد تیشرت آستین بلند و سوییشرت 

ورودی همین سه قلم 

شلوار لی پاره شده بود و قابل بخشیدن نبود تیشرت و سوییشرت می‌ره برای خیریه

جامدادی قبلیش هم شستم می‌بخشم به خیریه چون گفتن نیاز هست 

ققنوس
خسته نباشید منم موقع اسباب کشی ۱۰تا کیسه بزرگ خروجی داشتم.حسابی سبک شدم

مرسی عزیزم 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خب از اونجایی قول دادم اصلا ورودی لباس نداشته باشم حداقل تا یک سال آینده حس میکردم بچها به نفری یه دونه بلوز تک پاییزه نیازدارن ولی خیلی مقاومت کردم که نخرم دیدم دوستم از مسافرت برگشته و دقیقا اون چیزی تو ذهنم بود برای بچه ها اورده بود خیلی خوشحال شدم چون اضافه نیست و بهش نیاز داشتم البته یه شومیزم برای خودم اورده بود ولی من عین همون دقیقا همون رنگ امسال خریدم ازش تشکر کردم و این شومیز گذاشتم تو کشو هدیه هام که انشاالله بدمش به یکی که لازمش داشته باشه ..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

سلام خانما .وقتتون به خیر و شادمانی 

بچه ها من یه کت شلوار البته با تاپ زیرش دارم که جنسش کرپ گاگارین اصل هست و فوق العاده مشکی و شیک که قد کت بالای زانو و شلوار راسته بلند 

من خوشم اومد خریدم اما فقط دو سه بار تو مراسم های رسمی تنم کردم 

و از اونجایی که دیگه تیپم تقریبا اسپرت شده دیگه استفاده نمی کنم 

حالا سوالم اینه کجا برای فروش بزارم به غیر از دیوار چون شنیدم تو دیوار مزاحمت ایجاد می کنن

بوس به همتون

یا امام رضا
هفته-سی ام.تمام شدن حشره کش که جایگزین نخواهد داشت.یه چاقو میوه خوری که فعلا غیب شده.یک ورق مسکن که ...

چه خوب شد گفتین پس سبد حصیری ها برای سیب زمینی پیاز مناسب نیستن تو فکرم بود جایگزین کنم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

چه خوب شد گفتین پس سبد حصیری ها برای سیب زمینی پیاز مناسب نیستن تو فکرم بود جایگزین کنم

شمال رطوبت بالاست و به دردم نخوردن. 

ولی سالها خوزستان ازشون به عنوان بدنه تزیینی گلدان استفاده کردم و آخ نگفتن...

2810