2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736605 بازدید | 44687 پست
بی اطلاع برین چه لزومی داره ایشون بیاد و در جریان باشه

نمیشه اگه بی اطلاع بریم ناراحت میشن..همسرم گفت درجریانشون میزاریم که بدونن و ممکنه بگن که ماهم میاییم به عنوان همراهی . همسرم میگه نظر تو خیلی مهمه هرچی که تو انتخاب کنی اگه کسی هم بیاد فقط به عنوان همراهی میاد و حق حرف زدن و نظر دادن نداره.

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
اصلا نذار دخالت کنن با مامانت برو حتی شوهرتم نبر موقع چیدمان هم نذار خانواده شوهرت بیان خودت بچین

نه دخالت نمیکنن ممکنه به عنوان همراهی بیاد من و همسرم تصمیم داریم باهم تنهایی بریم. 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم صبح پاییزیتون بخیر وخوشی✨️✨️✨️

خروجی اول صبحیم اسباب بازی دخترم که یکی دو قطعش شکسته بود

مانتو تابستونی که امسال زیاد پوشیده بودم رنگ و روش رفته بود مناسب سال دیگه نبود که نگهش دارم الان در کل  مانتو دوتا مجلسی و یه دم دستی دارم یه بارانی ،یه هودی و پافر، یه کاپشن که برای زمستونم کافیه 

شلوارام:یه لگ که چند روز پیش هدیه گرفتم، یه جین، یدونه پارچه ای راسته و یه شلوار ضخیم برای زمستون دارم

شال فقط دو تا دارم با یه روسری که هدیه بود احتمالا اینم خروجی بذارم

کیف هم دوتا دارم که کافیه

کفش یه جفت تابستونی و دو جفت اسپورت

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

در خصوص جهیزیه سرویس چینی من ۱۲ نفره هست که شدیدا دوسشون دارم

برای دم دستی آرکوپال گل ابی دارم که شامل یه دست بشقاب پلو خوری یه دست سوپ خوری یه دست پیش دستی یه کاسه ی سوپ، شش تا کاسه آبگوشت خوری و که یکیش شکسته ،یه دست پیاله که اینم یکیش شکسته،دو تا دیس یه دست فنجون و دوتا قندون آرکوپال

یه دست بشقاب و پیاله چینی اضافی دارم که بعضی وقتا برا تنوع استفاده میکنم

یه جفت مرغ خوری و یه جفت سالاد خوری 

سه دست استکان کریستال به جز چینی و آرکوپال که گفتم دارم که سه تاش شکسته و دو دست لیوان که مهمونیامو کلا میرسونه همم برای دم دست استفاده میکنم

یه دست نعلبکی 

یه میوه خوری پایه دار و یه بدون پایه

یه شیرینی خوری با پیش دستی که دم دستی هم استفاده میشه برا کیک و...

دو تا قندون کریستالی

شکلات خوری و کشکول هم برنجی هستن شیرینی خوری یه سینی و قندون و آجیل خوری مسی هم دارم 

لوازم برقیام:

چای ساز

چرخ گوشت 

آبمیوه گیری چهار کاره که فقط از دو آیتمش استفاده بیشتر دارم

پلو پز سه کاره که فقط یکی دو بار از بخار پزش استفاده کردم

همزن برقی

زود پز

دو سرویس قابلمه

تابه چدن

سرویس چاقو

خورد کن دستی و رنده

سرویس شفق  برای حبوبات و برنج و...

کتری و قوری که روزانه ازش استفاده میکنم

سماور رو گازی که قبلاکتریش شکسته

یه دست  بشقاب ملامین برا پیک نیک سه تا لیوان استیل

اینا کل لوازم و خورده ریزای آشپز خونه هستن

خیلی حس  خوبیه که با جزئیات کامل میدونم داخل کابینت ها کمد و... دقیقا چی هست 

خانما یه سوال کدبانوگری :مواردی مثل ماست خیارسالاد شیرازی. انواع بورانی تک نفره مناسب سرو بشه یا بری ...

شادی‌جان من اگه دو نوع درست کنم مثلا هم ماست خیار هم سالاد

اجازه میدم مهمون خودش از هرکدوم دوس داره سرو کنه از هردو تک‌نفره نمیریزم که هم ظرف زیادی نخواد و هم به نظرم تو ظرف بزرگتر میشه خوشگل تزیین‌ش کرد

ولی معمولا برای مهمونای خودی و خیلی صمیمی(اونایی که هرروز خونمونن😅) یه مدل درست میکنم و تو ظرف تکی میریزم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
۶ تا مرغ خوری و۶ تا دیس زیاد نیستمن خودم دارم ولی شما اشتباه من نکندو قلم هم دست نگه دار مثلا ۳ سال ...

👌به چه نکته ی خوبی اشاره کردین. 

به نظرم برای بیشتر وسایل و ابزار زندگی این موضوع صدق میکنه. 

با این مدل سالاد خوری موافقین؟ به نظرم بشه برای میوه هم استفاده کرد

چندات موافق نیستم.

به نظرم اگه ظرف سالاد عمق کمی داشته باشه بهتره. چون هم برا تزیین بهتره و هم اغلب تو مهمونیها زیاد سالاد خورده نمیشه. 

سلام دوستای عزیزمیخام برم برای خرید جهیزیه ظرف و ظروف و وسایل برقی . میشه راهنماییم کنید ؟ چه وسایل ...

لوازم برقی آشپزخونه ی من.

آبمیوه گیری ۳کاره(مخلوط کن.آسیاب.آبمیوه گیری)

چرخ گوشت

همزن

گوشت کوب برقی 

اسنک ساز

مکروفر 

و از همشون هم استفاده میکنم.(اسنک ساز رو کمتر چون پیتزا رو بیشتر از اسنک دوست داریم)

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی تو قسمت ابکش و لگن به نظرم ست کامل گرفته نشه بهتره دو سه تیکه که استفاد ...

بنظر من آبکش ۲تا کمه

ست گرفته بشه بهتره

چون من خودم وقتی میوه و تره بار و سبزی میخرم از همشون استفاده میکنم از طرفی فضای زیادی هم اشغال نمیکنه و توی هم جا میشن.ولی بازم بستگی به نیازتون داره

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿