2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736604 بازدید | 44687 پست
ممنونم از دعای خیرت عزیزدلم، ان شاءالله هرچی خوبی برای کسی میخواید خداوند هزاران برابرش رو تو زندگی ...

مرسی مهربون جان. همچنین شماهم. انقدر دعاتون قشنگ بود انرژیش رو ازاین سر ایرانم حس کردم🤗🤗😘

لطفالایک نکنین. 
نه دخالت نمیکنن ممکنه به عنوان همراهی بیاد من و همسرم تصمیم داریم باهم تنهایی بریم.

شرایط شما خاصه اگرم بیاد شاید نذاره اضافه خرید کنی😂 اینجوری بهتره استرس نگیر دیگه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در خصوص جهیزیه سرویس چینی من ۱۲ نفره هست که شدیدا دوسشون دارمبرای دم دستی آرکوپال گل ابی دارم که شام ...

دوتا مرغ خوری و سالاد خوری برای 12 نفر مناسب بوده؟ 

این رولت خوری فکر کتم همه دارناین ها برام مناسب هستندبقیه ظرف هام سفید وساده هستند فقط مدل هاشوندسته ...

رولت خوری رو برای چی استفاده میکنید؟ 

من معمولا برای هر4نفر یه دیس ویه مرغ خوری یاخورشت خوری ویدونه ظرف سالاد میزارم. وقتی 12مهمون بیاد ازهرکدوم 3تامیزارم

لطفالایک نکنین. 
شرایط شما خاصه اگرم بیاد شاید نذاره اضافه خرید کنی😂 اینجوری بهتره استرس نگیر دیگه

نه همسرم این اجازه رو نمیده اونا اینجا نیستن شهر دیگه ان همسرم گفت باهم باشیم زنگ میزنم درجریان میزاریم فقط ببینیم اگه گفت صبر کنین تا من بیام صبر میکنیم بیان بعد فقط ب عنوان همراهی میاد باهامون . 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
من چینی مهمان و روزمره خودم مث شما چینی زرین هست و بشدت راضیم ..البته ارکو پالم دارم...بنظرم چینی خی ...

دوام آرکوپال از نظر شما بهتره یا چینی؟

من احساس میکنم آرکوپال عمرش بیشتره

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
نه همسرم این اجازه رو نمیده اونا اینجا نیستن شهر دیگه ان همسرم گفت باهم باشیم زنگ میزنم درجریان میزا ...

راستی ست کفگیر چوبی هم بگیر یکی برای برنج یکی برای سرخ کردن  یدونه  ملاقه یدونه هم قاشق چوبی

تو خونه ما که خیلی ضروری بودن

معمولا مهمونای من کمتر از ده نفرن ولی اگه زیاد باشن تو سرویس چینی هم دیس برا مرغ و خورشت دارم که استفاده میشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
برای سرو کباب[کباب با دورچین توش قشنگ میشه]برای سرو انواع شیرینیسالاد

یک تیر و چند نشون، پس میره تو لیستم😁😍