2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736574 بازدید | 44687 پست

من میخام ظرف و ظروف هام مارک گل آبی باشه فکر کنم دیگه همتون دیده باشین هم محکمن هم همیشه ترنده

24 عدد بشقاب و لیوان و قاشق و چنگال 

18 ماست خوری

18 عدد بشقاب میوه خوری و 4 جا میوه ای و 18 کارد و چنگال 

12 لیوان چای خوری و 6 استکان نعلبکی 

2ملاقه بزرگ و 1 ملاقه ی کوچک و 4 کفگیر 

6 دیس و 4 مرغخوری و2 ظرف آجیل خوری

12 قاشق مرباخوری

18 نی 

2عدد پارچ 

12 کاسه آبگوشت خوری

قندان و نمکدان 4 عدد هرکدوم 

4ترشی خوری

وسایل برقی : 

اتو ، فر ، گوشت کوب ، غذا ساز ، دستگاه آسیاب

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخام ظرف و ظروف هام مارک گل آبی باشه فکر کنم دیگه همتون دیده باشین هم محکمن هم همیشه ترنده24 عدد ...

استکان نعلبکی اگر مصرف دارید ۱۲ تا بگیر 

چون دو نفر خودتون هستید 

جا میوه ای هم یک تجدید نظری داشته باش چون چهار عدد جامیوه ای بنظرم خیلی زیاده

ظرف نگهدارنده غذا هم تو لیستت بنویس 

من هشت عدد جنس چینی دارم و راضی هستم برای شما فکر کنم یک ست چهار تایی کافی باشه

ققنوس
استکان نعلبکی اگر مصرف دارید ۱۲ تا بگیر چون دو نفر خودتون هستید جا میوه ای هم یک تجدید نظری داشته با ...

جامیوه ای 3 تا . و ظرف نگهدارنده غذا هم هستش . 3 تا دیگ و 3 تا سینی از بزرگ تا کوچیک میگیرم کافیه

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
با احترام به نظر همه ی همراهانبنده اصلا ظرف آرکوپال دوست ندارم و فقط چینی استفاده میکنمچینی بنده برن ...

من چینی مهمان و روزمره خودم مث شما چینی زرین هست و بشدت راضیم ..البته ارکو پالم دارم...بنظرم چینی خیلی خیلی شیک تر از آرکو هست و تو جهیزیه چینی بنظرم باید باشه..البته تو ایرانی ها فقط زرین ..

من میخام ظرف و ظروف هام مارک گل آبی باشه فکر کنم دیگه همتون دیده باشین هم محکمن هم همیشه ترنده24 عدد ...

ابگوشت خوری هم اگه ابگوشت میپزی برای مهمون 12 تا بگیر

مال ما استفاده نمیشه یکدستش دست نخورده مونده

اجیل خوری هم به نظرم اضافه اس نهایت یکی برای خوشگلی 

ماکه خیلی وقته دیگه ظرف اجیل و سر میز نمیاریم 

قاشق اجیل خوری هم بگیر 

❌آجیل خوری از لیست خودم خط میخوره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خانم ها کل لیوان و فنجان پذیرایی من اینهاست. رنگی ها هم دم دستیمه. وسایل پذیرایی هم آرکوپال دوازده نفره است. چون مستاجر هستیم از کارتنش درنیوردم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

سلام دوستان خوبم 

یکم بهم انگیزه بدین یکم کارمیکنم بازانگیزم وازدست میدم هم دارم به خودم هم به بچه هام بدمیکنم خیلی بریدم خیلی دادزدم سربچه هام عصری خیلی ناراحتم خیلی دلم گرفته از همسایه ی بد دست وپامم پیچیده بهم همه جورکاریم دارم 

ازپوشک گرفتن پسرم بگیر تا.......