2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
ورودی دیگه برای خودم جوراب و شلوار شوهرم می گفت برای بچه ها چی لازم دارن بخر گفتم اول ببینم چی دارن ...

گلم همون وقتیکه داری چک میکنی چی لازم دارن تو یه برگه یادداشت کن و طبق اون لیست برو خرید عزیزم 

تو فامیل یا دوست و آشنا و همسایه هستن کسانی که قدرت خرید ضعیفی دارن و آبرومندن و به خودشون اجازه نمیدن درخواست کمک کنن(حالا نمیگم اونی که درخواست میکنه خدای نکرده اشکالی داره) 

خدا به ما داده، الحمدلله 

اینجور وقتا که ما میریم خرید و مثلا پسرمون یا دخترمون دوتا شلوار بیشتر لازم ندارن ولی ما دلمون میخواد بیشتر براشون بخریم، بهتره این هزینه برای اون بچه ای که قدرت مالی خانواده ش ضعیف تره خرج بشه یه شلوار یه بلوز برای اون خریده بشه و کادو کنید بدید بچه هاتون بهشون بدن 

این تجربه به مراتب لدتبخش تر از خرید برای بچه های خود آدمه 

اگه پدر و مادرتون یا عزیزتون خدای نکرده از دنیا رفتن به نیت ایشون هدیه بدید، آرامش که از این طریق به خودتون برگشت داده میشه فوق العاده ست 

❌لایک❌
تا جاییکه من می‌دونم وقتی بامیه رو توی خوروشتی که گوشت گرم داره بریزی موردی ندارد.یعنی گرمی و سردی د ...

اون نفخ بامیه به خاطر التهاب مفاصل اذیتم میکنه 

پسر مدرسه ایم دچار سردرد میشه 

برای همسرم دل پیچه 

🙂

دکتر طب سنتی ممنوع کرد بعضی خوراکی ها رو برامون 

مثلا من روماتیسم مفصلی داشتم 

خوب خوب شدم با عوض کردن سبک زندگیم 

پسر مدرسه ایم میگرن داشت 

پسر بزرگم حساسیت فصلی داشت

الان خوبیم الحمدلله 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دلم چقد امروز گرفت همیشه میام گزارشات تون میخونم قبلا چندباری پیام گذاشتم ولی یه دوره تلاش کر ...

به نظرم نه ناراحت نمیشن 

بگو این یه هدیه ست برای پسردوست داشتنی شما❤

❌لایک❌

✅️مقداررررری هویج داشتیم :

✅️چندبار سالاد ماکارونی درست کردم 

✅️دو روز پیش کیک هویج درست کردم

✅️الان سوپ گذاشتم 

سه چهارتا دونه تو یخچال مونده.

⬅️اینجوری استفاده کنم بهتره تا حرص بخورم چرا زیاد می خری.

مثلا سیب هم داشتم همسرم گفت کیک سیب درست کن ولی الویت هویج بود چون هویج زودتر خریده بود

شادی صدام کنید

من کلا سه تا سینی برای پذیرایی داشتم 

دوتا چوبی و یه استیل کوچیک که کادو بود. 

دیشب یه سینی چوبی بزرگ شکست و رفت خروجی

الان دوتا کوچیک داریم 

سر فرصت باید یه سینی استیل بزرگ، جنس خوب بگیرم. 

یه فلاسک شیشه ای هم برای دمنوش داشتم که درش به مرور خراب شده بود، اونم رفت بازیافت

الان برای دمنوشهام همون تنها کتری استیل با تنها قوری که دارم رو، از کابینت پایین اوردم و استفاده میکنم 

اون فلاسک یا نوع دیگه ای براش جایگزین نخواهد شد همین کتری و قوریم خوبه. 

❌لایک❌
بچه ها دلم چقد امروز گرفت همیشه میام گزارشات تون میخونم قبلا چندباری پیام گذاشتم ولی یه دوره تلاش کر ...

میتونید بدید پسرتون و به عنوان هدیه بهش بده . دوستانه . یا تولدشو بپرسید و به بهونه تولد بهش بدین 

سلام

یه قوری بزرگ گذاشته بودم انباری لازمش نداشتم خواهرم بهم گفت قوری میخواد بهش پیشنهاد دادم گفت برمیدارم.

لباس زیر که سایز بزرگ خریده بودم دادم بهش اندازه ش بود.

یه ماگ هم خوشش اومده بود دادم بهش.

سه تا سینی مسی دارم هم به عنوان دیس میشه استفاده کردهم سینی.سه تا بنظرم زیاده یکیش رو میدم به خواهرم‌.

خداروشکر ورودی نداشتم امروز.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام بچها من کیف براش خریدم هم برای خودش هم برای خواهرشون دوتان انگار خوهر کلاس پنجمه متأسفانه بردم دم در خونشون مادر بزرگشون اومد دم در فهمیدم مادرش فوت شده و با مادر بزرگ زندگی میکنه بنده خدا هم سنش بالا بود پدرم انگار معتاد و بیکار بودم خیلی براش ناراحت شدم خدا خودش به بچه صبر تحمل بده.. متاسفانه خودم افسردگی دارم از صب این بنده خدارو دیدم حالم بشدت بد شد همش گریم میگیره 😭😭

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
به نظرم نه ناراحت نمیشن بگو این یه هدیه ست برای پسردوست داشتنی شما❤

اره دوستم بردم گفتم هدیه خریدم براش مامان دوستشم اتفاقا کلی مادربزرگ خوشحال شد تشکر کرد 🌹

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
سلام بچها من کیف براش خریدم هم برای خودش هم برای خواهرشون دوتان انگار خوهر کلاس پنجمه متأسفانه بردم ...

دستت درد نکنه عزیزم منم روحیه خیلی حساسی دارم نابودم در واقع

خودم که نمی تونم به خودم مسلط باشم ولی به شما میگم براشون دعا کن که انشاا...خودش وخواهرش در اینده انسان های موفقی بشن

به این فکر کن کریستان رونالدو هم در گودکی فقیر بوده ولی امروز یه ستاره است انشاا..‌این خواهر وبرادر هم اینده شون روشنه

شادی صدام کنید
دستت درد نکنه عزیزم منم روحیه خیلی حساسی دارم نابودم در واقعخودم که نمی تونم به خودم مسلط باشم ولی ب ...

همان طور که شما امروز براشون کیف خریدید حتما فردا شخص دیگری بهشون شغل یا هر چیز دیگری به نحوی کمک می کنه

فقط فکر کن فردا با چه ذوقی به خاطر کیف شون می رن مدرسه.

منم مشابه این مورد دیدم ولی مادر ازدواج کرده بود پدر اعتیاد داشت که فوت شد فقط تو این آشفته بازار یه خوبی که داشت شرایط مالی خوبی داشتند ومادربزرگ ساپورتشون می کرد

شادی صدام کنید