2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
عزیزم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم هم برای شما هم دختر خانم عزیزتپسر منم قبول شد خدا رو صد هزار مرتبه ...

تبریکککککککک میگم عزیزم 😍😍😍😍😍چه رشته ای و چه شهری البته اگه دوست داشتین بگین.بخدا همش میخواستم بپرسم ازتون خجالت میکشیدم .خدا رو هزاران بار شکرررررر

کارهایی که این مدت انجام دادم:

این کشو پر بود از کاغذ و دفتر و مدارک پزشکی دوران بارداریم.بخش زیادی رو دور انداختم و بقیه کاغذ ها و دفتر هارو هم دادم به خواهرزادم بعنوان چرک نویس استفاده کنه

و نتیجه این شد.کاش از قبلشم عکس می‌گرفتم.

کشو پایینشم کامل خالی شد چون نخ های مکرومه رو هم سروسامان دادم

ست قنداق فرنگی و پتو و ی پتو نوزادی دیگه و زیرانداز پسرمون هم بخشیدم به کسی که نیاز داشت و خیلی خوشحالم چون هم من از دستشون راحت شدم هم ایشون ازشون استفاده می‌کنه.

۷۰۰تا عکس از گالریم پاک کردم

کشو لباس دخترمو بررسی کردم و خروجی شد ۱۰تیکه لباس که دیگه قابل استفاده نیستن

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطف داری عزیزم 💕قبلا در مورد خریدهای مادر همسرم اینجا گفته بودم من اون سبک خرید رو خیلی دوست دارم و ...

ممنون از وقتی گذاشتی عزیزم

از لوازم فریزرم لیست تهیه کردم

گوشت خورشتی آبگوشتی چرخی

مرغ

لوبیاسبز

باقلا

نخودسبز

زرشک

کره 

نون

میشه گفت حجمشون نسبت گذشته کمتر هست

منم دارم براساس چیزهایی که فریزر داریم غذا درست می کنم

موادی که لازم هست اگه رفتم خرید کم بخرم سعی می کنم که تازه تر استفاده کنم

ولی چون بچه هام کوچیکه و هم بازار دوره یکم وهم شوهرم گاهی میشه یکدفعه بره شهرستان و نباشه برای همین تا حالا ذهنیتم این بود همه چی تو خونه باشه

ورودی دیگه برای خودم جوراب و شلوار 

شوهرم می گفت برای بچه ها چی لازم دارن بخر گفتم اول ببینم چی دارن بعداً میخریم

کل لباسهای گرم سال قبل شون آوردم پایین بررسی کردم چی لازم دارن یه شلوار لی برای بزرگه با بلوزایی که داره

یه بلوز برای کوچیکه با دوتا سارافون که داره

باید بخریم البته اگه بتونم جلوخودم بگیرم چیزدیگه نخرم براشون,،😬😬

برای بچه ها نمی تونم مقاومت کنم نخرم معمولا بیش از نیازشون میخرم وهم می رسه بهشون 

نگاه کردم بچه کوچیکم ۸_۹شلوار داره

ولیییی

من می تونم،💪💪💪

لطف داری عزیزم 💕قبلا در مورد خریدهای مادر همسرم اینجا گفته بودم من اون سبک خرید رو خیلی دوست دارم و ...

تا جاییکه من می‌دونم وقتی بامیه رو توی خوروشتی که گوشت گرم داره بریزی موردی ندارد.یعنی گرمی و سردی در کنارهم خوبه

مثلا شما اگه مزاجتون سرده غذایی که همش سرده رو نباید بخوری مثل زرشک پلو با مرغ

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

✅️مقدار زیادی گوجه فرنگی داشتیم دیگه گفتن به همسرجان که فایده نداره در قدم اول:

✅️همه ریختم تو ظرف گذاشتم تو طبقات یخچال که جلوی چشم اش باشه[سری های قبل تو جا میوه ای می ذاشتم کشو باز نمی کرد ببینه]

✅️چندددد باری کنار غذا سالاد شیرازی درست کردم.

✅️امروزم میرزاقاسمی درست کردم.

❌️یه کم دیگه مونده.

شادی صدام کنید

بچه ها دلم چقد امروز گرفت همیشه میام گزارشات تون میخونم قبلا چندباری پیام گذاشتم ولی یه دوره تلاش کردم برای کاری موفق نشدم و افسردگی گرفتم اصلا حوصله کاری ندارم دعام کنید زود سرپا بشم 😞 

امروز دلم گرفت رفتم جلسه اولیا مربیان موقع برگشت زنگ مدرسه خورد امدم پسرم تو حیاط مدرسه بود دستش گرفتم بیارمش یکی از همکلاسیاش از سال اول منو میدید بدو میومد پیشم سلام میداد بچه خیلی مهربون بنظر میاد منم خیلی دوسش دارم چند وقت بود نرفته بودم مدرسشون امروز که رفتم دیدم دم در حیاط اومده نشسته بهش سلام دادم گفتم خوبی خوشحال شد منو دید دیدم با کیفش درگیره کیفش داغون بود تمام زیپا کنده گفتم سید داوود چرا اینجا نشستی گفت منتظر دوستمم گفته مامانم خیاطه میخوام ببرم کیفم برام مامانش بدوزه گفتم مامان خودت خیاطی یاد نداره گفت همش سرکاره وقت نداره یکم بهاش واستادم دوستش نیومد گفتم نمیری خونه گفت باید برم ولی حوصلم نمیکشه خستم گفتم میخوای برسونمت گفت اره بردمش یه مسیر خیلی طولانی طفلک پیاده میره میاد همش کلاس دومه دلم خیلی برای بچه سوخت نمیدونم شغل پدر مادرش چیه ولی ظاهراً وضع مالی خوبی نداشتم نذر کردم امروز در امد مغازمون خوب باشه ببرمش براش هدیه کیف بخرم بنظرتون پدر مادرش ناراحت که نمیشن ؟ چجوری بگم بهشون ناراحت نشن ؟

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

سلام به همه،اول تبریک میگم به دوستانی که بچه هاشون دانشگاه قبول شدن،خیلی خوشحال شدم،خدارو شکر دختر منم قبول شد،پرستاری شیراز ولی در یک حرکت غافلگیر کننده گفت این رشته رو نمیرم،راه خیلی دوره و آدم خوابگاه نیستم،تصمیم گرفت رشته حقوق با سوابق تحصیلی بخونه تو شهری که قراره اثباب کشی کنیم

خروجی هم یه دمپایی روفرشی خودم،یه کفش خودم،یه کتونی دخترم ویه کتونی همسرم،یه سری هم چیزهای بازیافتی،و دوتا جعبه کفش خالی،یه دستمال آشپزخونه کهنه مقداری موسیر چرخ کرده هم داشتم که گذاشتم جلوی چشم مصرف بشه الان اندازه یه وعده بیشتر ازش نمونده

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بچه ها دلم چقد امروز گرفت همیشه میام گزارشات تون میخونم قبلا چندباری پیام گذاشتم ولی یه دوره تلاش کر ...

مو به تنم سیخ شد از این همه گذشت ودلسوزی شما

انشاا...درامد مغازه عالی باشه

عزیزم از طرف مدرسه بدین البته نه در حضور بچه ها که اونا هم بخوان

حالا ناظم مدرسه برای ادبش یا درس خوندن یا هر مهارت دیگه ای که داره بهش هدیه بدن

شادی صدام کنید
بچه ها دلم چقد امروز گرفت همیشه میام گزارشات تون میخونم قبلا چندباری پیام گذاشتم ولی یه دوره تلاش کر ...

عزیزم چقدر مهربونی،الهی کسب و کارتون پر رونق باشه،به نظر من بده به مدیر و بگو صداش کنه ده دقیقه آخر کلاس تو دفتر و کیفو بهش بده و بگه چون پسر خوبی هستی برات هدیه تهیه کردیم،ولی برای اینکه بچه های دیگه ناراحت نشن به کسی نگو 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
مو به تنم سیخ شد از این همه گذشت ودلسوزی شماانشاا...درامد مغازه عالی باشهعزیزم از طرف مدرسه بدین الب ...

خیلی فکرم بهم ریخت از ساعت دوازده اومدم خونه اره فکر خوبیه چون پسر خیلی باهوش مودبی هستن معلمشون بهشون بده بعنوان جایزه ❤️ ممنون از همفکریتون 

عزیزم چقدر مهربونی،الهی کسب و کارتون پر رونق باشه،به نظر من بده به مدیر و بگو صداش کنه ده دقیقه آخر ...

انشاالله حتما این کار میکنم خدا روزی رسونه انشاالله تا شب اوضاع کاسبی همسرم خوب باشه شب میرم براشون تهیه میکنم 

ممنون از وقتی گذاشتی عزیزماز لوازم فریزرم لیست تهیه کردمگوشت خورشتی آبگوشتی چرخیمرغلوبیاسبزباقلانخود ...

خواهش میکنم بانو💕

این عالیه که حواست با انباشت مواد فریزر و یخچال هست 

اینکه چیزی خراب نشه

به اندازه خریده بشه

اون چیزی که مصرف داریم بخریم 

عالیه عزیزم❤

❌لایک❌