2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام بچه‌ها من بعداز یه غیبت طولانی اومدم.اول ی نکته بگم دلیل غیبتم این بود که حجم پست های تاپیک زیا ...

نمیدونم بقیه هم با من موافقن یا نه ولی به نظر من این یکی دوماهه حجم خروجی های همه خیلی کم شده انگار دیگه چیزی برای خروج دادن نداریم

الان بیشتر تبادل تجربه میکنیم😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از تبریکات دوستان راستش شهر ساری با ما حدود۷ساعت فاصله داره نمیدونم چطور شهری هس البته برای مس ...

من سال های زیادی رو شمال زندگی کردم. دوران کارشناسی رو یکی از شهرای شمالی گذروندم و ارشدم رو ساری، 3سال و نیم هم به خاطر شغل همسرم شمال بودم.مردمش با دانشجوها خوبن و محیط امنی برای دخترخانم ها هست. 

در مورد گزارش خروجی ها، 

پاکسازی بزرگ رو در پایان هر فصل همراه خونه تکونی فصلی انجام انجام و از این به بعدم ماهانه خروجی های خرده و ریزه رو انجام میدم. روزانه هم خروجی هام تقریبا میشه گفت شامل بازیافتی ها میشه که آخر هفته از خونه خارج میکنم و دیگه گزارشش رو انجام نمیدم. 

📌چندتا آیتم لباسه که به خودم زمان دادم تا یا نهایت استفاده رو ازشون ببرم یا مطمئن بشم واقعا نمیخوامشون. 

📌چندتا آیتم وسیله های خونه س که نیاز به زمان دارم تا شرایطش جور شه تا ردشون کنم. 

سلام خانما میخوام روفرشی روکش دار به نظرتون خوبه ؟ من یه فرش داشتم خونه ای که اومدم مجبور شدم یه جفت بخرم ولی چون مستاجرم دست دو خریدم میخوام همه اشون یک دست بشه میدونم زیر پا یکم جمع میشع ولی چاره ندارم بچه هامم کوچیکن یه فرش همیشه روفرشی وسطش انداخته اس خلاصه دلوم زده میخوام بخرم ۱۲ متری به نظرتون خوبه ؟؟؟ 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلام خانما میخوام روفرشی روکش دار به نظرتون خوبه ؟ من یه فرش داشتم خونه ای که اومدم مجبور شدم یه جفت ...

سلام عزیزم یکی ازدوستام که مدتی توی کارفروش نساجی بودمیگفت نخرین بعدیکی دوبارشستن شل وول میشن. همون روفرشی های قدیمی بهترن

لطفالایک نکنین. 
سلام خانما میخوام روفرشی روکش دار به نظرتون خوبه ؟ من یه فرش داشتم خونه ای که اومدم مجبور شدم یه جفت ...

سلام عزیزم به نظر من اصلا اصلا نخر 

من تازگی ها خریدم خیلییییی پشیمون شدم  انداختن و برداشتنش خوش مصیبته هر کاری هم بکنی بالاخره یکم جمع میشه و نامرتب دیده میشه من یه هفته انداختم و گذاشتم تو دیوار یک سوم قبمت فروختم و خودمو راحت کردم فقط جایی که بیشتر از همه جا رفت و آمد هست روفرشی قدیمیمو انداختم به خدا خیلیییی بهتره

سلام ورودی با ارزش امروزم خبر قبولی دخترم از پزشکی شهر ساری😍گفتم به دوستانم بگم خوشحال میشین😘😘

عزیزم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم هم برای شما هم دختر خانم عزیزت

پسر منم قبول شد خدا رو صد هزار مرتبه شکر😍