2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738520 بازدید | 44697 پست

سلام دوستان خوبم 🥰

امروز همسرم رفت مسافرت منم از فرصت استفاده کردم و حدود یه گونی و نیم لباس جمع کردم و  گذاشتم دم در. 😬

خودمم تعجب کردم که این همه دور ریختنی رو چرا تا حالا نگه داشتم... 

پسر کوچولوم وقتی اومد اوضاع رو دید گفت مامان شبیه بازار مکاره شده. 🙃🤦

دور ریختنیها: تعدادی لباس زمستونی خودم، سه تا تونیک مهمانی که تقریبا نو بودند ولی هر کدوم یه مشکل داشتند، تعداد زیادی لباس که قرار بود یه روزی تعمیر بشن، چند تا از لباسهای بچه ها که کهنه یا کوچیک شده بودند و چند تا از لباسهای همسرم که دیگه سایزش نبودند، کلی لباس که قبلا خروجی گذاشته بودم ولی فرصت نکردم بذارم دم در و ... 

سلام با کاربری قبلم اینجا کامنت میذاشتم برا کنکور میخوندم شما گفتید دخترتونم پشت کنکوریه😍تازه الان ...

سلام عزیزم .دخترم رتبه ش خوب شده .حالا خدا چی بخواد براش بعدا هنگام انتخاب رشته تغییر عقیده داد پزشکی رو اول زد بعد دندون.حالا منتظریم نتایج بیاد کلافه شدیم از انتظار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهتاب عزیزم پستت قدیمیه ولی من چون احساسات و درد مشترک داریم برات می نویسم دلیل دوریت (به قول خودت) ...

ممنونم هستی مهربانم بابت صحبت‌های قشنگت ، بله کاملا درست میگید . متاسفانه یه سری از افراد در قالب دین ، کارهایی کردن که بمرور و ناخودآگاه ، از مظاهر دین فاصله گرفتم . 

ارتباط قلبیم با خدا رو حفظ کردم ولی خب چون متاسفانه کمال‌گرا هستم ، یه دلخوری هایی تو وجودم هست که شاید ناشکری تلقی بشه اما نمیتونم باهاشون کنار بیام 🥺 و این ، باعث غمگینیم میشه 😔 

برام دعا کنید لطفا ❤️🙏

دلم میخواد برای هر چیزی که خدا بهم داده خوشحال باشم و برای چیزایی که نداده هم به پذیرش و آرامش برسم ولی نمیتونم 🥺

سلام عزیزم .دخترم رتبه ش خوب شده .حالا خدا چی بخواد براش بعدا هنگام انتخاب رشته تغییر عقیده داد پزشک ...

وای درست میگید 

اتفاقا من برعکس شما😂اول دندون رو انتخاب کردم اما قبلا پزشکی میخواستم

خیلی کلافه شدم تنها تراپی هم برام پاکسازی اطرافمه😍

اگ دوس دارید رتبشو میگید

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 
مبینا جان چرا نیستی عزیزم؟انشالله سرت به شادی گرمه🍀

سلام عزیزم😍🌹ممنونم

گه گداری میام یه سر میزنم و میرم متاسقانه یه کم عقب موندم از خوندن تاپیکا هی سعی میکزدم به ترتیب بخونم بیام جلو ولی دیدم نمیرسم وخیلی عقب افتادم 

ولی باز گه گداری میام پستای عالی ومفیدتون رومیخونم

ولی فرصت نوشتن ندارم زیاد با مشغله های سه تا بچه ادم یهو چشم به هم میزنه میبینه شب شده و گیجه خوابه 😅🙈

اینم بگم که توی راستای مینمال شدن یه چیزی هست که داره اذیتم میکنه اونم اینه که به اون چیزی که میخوام هنوز نرسیدم و باعث میشه همش غصه بخورم به جای اینکه خوشحال باشم 

حالا نمیدونم زیادی حساس شدم یا واقعا زمان میبره؟ 😓

ولی ازینم میترسم که یهو به وسواس تبدیل بشه😢

نمیدونم بقیه دوستان هم همینطور هستن یا نه ؟؛

والان تنها رو میخرن؟به نظرتون چه قیمتی بذارم؟که نه سیخ بسوزه نه کباب😅

من یه چیزایی داخل دیوار فروختم که خودم تعجب کردم 

داخل دیوار بزن ببین چه قیمته وکمتر بذار که بخرن بازم سرمعامله تخفیف میگرن

اینم بگم که توی راستای مینمال شدن یه چیزی هست که داره اذیتم میکنه اونم اینه که به اون چیزی که میخوام ...

سعی‌ کن‌از این سبک زندگیت لذت ببری نه اینکه سریع به نتبجه نهایی برسی مثل لذت سفر از مسیر تا به مقصد برسید

شادی صدام کنید
عزیزمی😘حتما خودتون ریاضیتون خوب بوده .چون معمولا بچه هایی که ریاضیشون خوب نیس از دبیر ریاضی نفرت دا ...

بله ریاضیم خیلی خوب بود ،یه دبیر ریاضی داشتیم وقتی یه مساله رو برامون حل میکرد آخرش یه تیک میزد باصدای کشیده میگفت چقددد شیییرین بود،من این این شیرینی رو باجون و دل حس میکردم

رشته دبیرستانم ریاضی بود ولی متاسفانه موانع نذاشتن که ادامه بدم اگه شرایطش بود حتما دانشگاهم ریاضی میخوندم حالا محض یا چیزای دیگه😅

چقد عالی واقعا حیفه که بچه‌ها از داشتن دبیرخوبی مثل شما محروم بشن ،خداحفظتون کنه💚

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

ورودی

✅️یه لباس زیر که کنار داشتم گذاشتم دم دست استفاده کنم[الان ۴ تا لباس زیر پایین تنه دارم]

✅️یه بلوز دخترم کهنه شده گذاشتم خروجی [الان مجموع بلوز خونگی وبیرونی اش ۴ تاست]

✅️یه استکان که هم مهمان استفاده می شد هم روزمره خودمون استفاده می کردیم شکست که تقریبا از ۱۸ استکان ۱۲ تا مونده]

[یه استکان ۶ تایی ام کنار دارم که مثلا جزو لوازم خونه باغ تا بعدا ببینم چیکارشون کنم]دیگه استکان دیگه ای تو خونه نداریم.

شادی صدام کنید
کل خونه تمیز و گردگیری و پاکسازی شد خروجی: یه فرفره خراب کوچولوم+چند تا اسباب بازی شکسته. ساک سرویس ...

عه شماهم لایک ممنوع شدین😁

خروجی

نزدیک ۳۵تا مشمای کلیدپریز که دیروز نصب شد

کارتن‌های شیرآلات ، دوش ، سنگ و کابینت روشویی و ..

و کلی نخاله ساختمونی که تمومی نداره چون ساختمون نیمه‌کاره‌ست ،میان کار میکنن واسه اینکه خیلی انباشه نشه تمیز میکنم باز فردا یا دو سه روز دیگه یه کار دیگه و ریخت و پاش دیگه

الهی شکرت که توان کار کردن داریم🤲🏻

الهی شکر که از کارایی که انجام میدیم لذت میبریم🤲🏻

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚