2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738381 بازدید | 44695 پست
عزیزم هنوز سنی نداری تحت تاثیر جو نباش اگه مذهبی هستی حتما برو مسجد. باشگاه اینا هم دوست داری بروان ...

عزیز دلم ایشالا قسمت خودتم باشه😍 

همینجا مینویسم تا الکی صفحات جلو نره.خیلی متشکرم از همه‌تون.هم گفتن تجربه‌ها هم دعاها‌.خیلی آرومتر و امیدوارتر شدم.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرده به نظرم بدون والن قشنگه

نظرم شخصی ام راجبع پرده بگم:

به نظرم این پرده های والن دار هم قشنگه ولی برای خونه های بزرگ یا خونه های دوبلکس که سقف بلندی دارند.

یا یه سری مبل های حجیم وسرویس خواب ها قشنگن ولی اونا هم مناسب فضای بزرگ ان

این خیلی مهمه که فضای خونمون در نظر بگیریم

من خودم مبلی خریدم که واقعا قشنگه جوری که هم تو استفاده روزمره راحتیم هم برای مهمان شیک ولی بزرگ و جز تو خونه اول مون تو هیچ خونه ای ننشست.

ولی سرویس خواب ونهار خوری بوفه ها مناسب هر خونه ای که رفتیم بودن

تو خونه های بزرگ پنجره وپرده جزیی از خونه است وتو دل خونه است وزیباست ولی تو بعضی دیگه از خونه ها پنجره وپرده میاد تو چشم آدم.

شادی صدام کنید
داشتم پست های قبلی رو میخوندمکه دیدم یکی از دوستانوالان های پرده ش رو باز کرده..جرقه اش توی ذهن منم ...

خیلی خوب شده،به نظر من باشه که کتیبه هم جالب نیست

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

خطر از بیخ گوشم گذشت:

سه تا لیوان استیل خونه مامانم بود خوشم اومد گذاشتم تو کیف ام ببرم خونه کلی هم دلیل داشتم برای بردنش

یه ساعت بعد از کیف ام برداشتم گفتم مامان نمی خوام انقدر بهم خندید

شادی صدام کنید

سلام دوستان 🖤🩶🤍

چند خروجی جدید

تیشرت همسرم که کهنه شده

آب زرشک که نخورده بودیم

یک شلوار بگ پارچه ای که از قسمت فاق خود پارچه پاره شد یه بار دوختم دوباره پاره شد

داروی گیاهی 

مقداری تیکه پارچه

تیشرت و شو رت نو ورزشی میدم به برادرم

دوتا نقاب آفتاب گیر بچگانه 

کیف بیمارستان

یک کیف تبلیغات دادم پدرم برای مدارک استفاده کنه

لباس بالا تنه

روسری دخترم کهنه ونخ کش شده بود

چندتا کش مو که شوهرم خریده بود،😬کنار گذاشتم تاصاحب جدید پیدا کنم

کفش همسرم کهنه شده بود کفش جدید رسیده بود گفتم کفشات کهنه شده اینارو رد کن گفت باشه،🥰

یک کیف باشگاهی ساده و کاور بزرگ کنار گذاشتم اگه تا چند ماه دیگه استفاده نشد ردکنم

من خیلی مورچه ای خونه تکونی می کنم

زیر سینک مرتب کردم تفاله گیر لازم نداشتم

ملافه تشک بالشت پتو شسته شد،محافظ تخت هم شسته شد کش هاش شل شده بود تعویض شد مقداری کش اینطوری استفاده شد

من بعد حدود 7ماه برای خودم لباسهای لازم داشتم خریدم 

تو مسافرت تیشرت وشلوار،شلوار 

تازه هم دوتا لباس بالاتنه  ویک لگ  برای باشگاه خریدم

بعد بررسی زیاد و جنس خوب خریدم

امروز داشتیم با مادرم صحبت می کردیم می گفتن نمی دونم چرا حقوق ام به سرماه نمی رسه وفلان

خیلی با احتیاط جوری که ناراحت نشن گفتم مامان تو که یه پتو صورتی داشتی چرا هفته پیش دوباره پتو خریدی؟

می دونید چی گفت گفت نمی دونم خوشم اومد اخه

نمی دونم چرا تازگیا همش می خرم لازمم ندارم.

خلاصه بهشون یاداوری کردم که چندتا پتو دارند اگه صرفه جویی کنند می تونن به فلان هدف شون برسن

یه اتاق دارن که خرت وپرت ها اونجاست یه کابینت مرتب کردم

سه تا سینی استیل قدیمی

دوتا سینی یه جنس دیگه که یکی اش خودم چنددددددسال پیش روزمادر خریده بودم

دوتا میوه خوری از مد افتاده

۱۲ تا استکان قهوه خوری که یکبارم استفاده نشده

کلی تسبیح

چندتا سبد کوچیک

اینا محتویات یه کابینت بود که هیچ کدوم اجازه خروجی نداد منم اصرار نکردم فقط مرتب کردم

شادی صدام کنید

بعد یه مدت تقریبا طولانی اومدم گزارش بدم 

راستش من با اینکه کلی وسیله دور ميندازم ولی بازم حجم وسیله های بدون استفاده ام زیاده اکثرشون هم مال زمان مجردین هست چون خیلی زیاد بودن دیگه استفاده نشدن و نو موندن منم به خاطر نو بودن نمیتونم بندازم دور کسی هم نمیخره

همه ی این ها هم فقط به خاطر این که من یه خانواده به شدت ماکسیمالیست دارم که زمان مجردی هر پولی داشتم مادر فقط میگفت بیا بریم فلان مغازه فلان لباس رو آورده و.... والان من یه اندازه دو تا مغازه بزرگ لباس دارم 

جالب اینه الان هم با اینکه اومدم خونه خودم بازم منو مجبور به خرید کردن میکنن 

مثلا من حدود سی تا مانتو دارم همشون هم قابل استفاده اول سال با خودم تصمیم گرفتم دیگه نخرم و به جاش پول هام صرف خرید طلا کنم یه مدت از همین وسایلم استفاده کنم ولی دست از سرم برنمی‌دارن مثلا من همین دوماه پیش توی رودر بایسی موندم و مجبور شدم دوتا مانتو بخرم 

مادرم خودش که دیگه هیچی اینقدر خونشون شلوغه و پررررراز وسیله بخدا وقتی میرم اونجا اضطراب میگیرم 

یعنی هر بار میره بیرون هرررچی میبینه میخره یه لحظه با خودش فکر نمیکنه اصلا من این وسیله رو احتیاج دارم یا نه آیا جنسش خویه اصله یا نه بهش هک چیزی بگی ناراحت میشه سریع 

باورتون شاید نشه دیروز روسری هاش مرتب کردم حدود پنجاه تا روسری داشت ولی بازم هر بار میره بیرون یکی میخره 

همش پارچه میخره مانتو میدوزه 

من دیگه کاری بهشون ندارم ولی مشکلم الان اینه که منم مجبور به خرید میکنن مثلا خواهرم مدام در حال سفارش اینترتی دادن هست بعد به من زنگ میزنه میگه من میخوام اینو بخرم توهم بخر 

اگر بگی نه کلی حرف بهم میزنه که آره بدبخت چرا مثل گداها زندگی میکنی تو بلد نیستی زندگی کنی منم مجبور میشم میگم باشه بخریم 

از این اخلاق خودم متنفررررم که اینقدر مهرطلبم نمیتونم ببینم کسی ازم ناراحته 

در صورتی که وااااقعا هیچی احتیاج ندارم 

اگر مادرم یه ذره مدیریت و سیاست تو زندگی داشت به ما چهار تا چیز خوب یاد میداد الان هر کدوم ما با پول این همه آشغال که طی این سالها خریدیم میتونستیم هر کدوم یه خونه نقلی داشته باشیم 

ولی صد حیییییف 

خانوادت در ژندگی آدم خیلی تاثیر داره 

متاسفانه تاوان بدی ما  بچه هایی میدیم که پدر و مادر ساده و بیخیالی داریم 

باز با همه ی این ها با اینکه کلی منو مسخره کردن و تحقیر کردن ولی بازم من یواشکی تونستم هر بار که پولی دستم اومد سریع بردم تبدیل به طلا کردم که دیگه پولی دستم نباشه مجبور بشم بدم به آشغال وسیله 

با این روش توی سه سال حدود ۲۰۰میلیون طلا جمع کردم 

هیشکی هم خبر نداره 

میخوام بگم که می‌شد توی همه ی این سال ها منم یه خونه داشته باشم 

کلا مانع پیشرفتم هستن 

مثلا یه کار پیدا کردم ماهی نه میلیون به من حقوق میدادن خودم خیلی دوست داشتم برم ولی اینقدر توی گوشم خوندن که نه میلیون پولی نیست بری حمالی برای اینقدر پول که منم دلسرد کردن 

در صورتی که نه میلیون برای من خیلی پوله 

البته مقصر اصلی خودم هستم که اینقدر ضعیف و دهن بین و وابسته به اونام که نمیخوام اونا ناراحت بشن از من حتی اگر به ضرر خودم تموم بشه 

ببخشید بچه ها خیلی دلم پر بود حالا گزارش خروجی هامم بدم بهتون 

✅️یه تیشرت خودم کهنه شده بود 

✅️یه شلوار خودم که خیلی اذیت بودم توش راحت نبودم 

✅️یه دونه خز دور یقه پالتو 

✅️یه دونه جعبه کفش 

✅️یه گردنبند استیلیش زنگ زده و قدیمی هستش

✅️یه جفت گوشواره قدیمی 

✅️یه دونه آویز دسته کلید شکسته 

✅️یه مجسمه کوچولو 

بعد یه مدت تقریبا طولانی اومدم گزارش بدم راستش من با اینکه کلی وسیله دور ميندازم ولی بازم حجم وسیله ...

عزیزم منم شرایط مشابه شما داشتم سعی کن حتما شرایط به نفع خودت تغییر بدی وگرنه الان که پشیمونی بعدا پشیمون تر میشی.

اگه امکان داری وام بگیر که قسط بدی پولی برای خرید برات نمونه

یا قرعه کشی خونگی ثبت نام کن هر وقت پیشنهاد خرید دادتد بگو باشه قرعه کشی ام دراومد بریم خرید ولی پولت که دراومد برو طلا بخر

شادی صدام کنید