2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740144 بازدید | 44731 پست
نه خداییش خیلی مرتبیازتون ایده گرفتم که بلوز و شلوارها رو یک کشو بکنم و یک کشو خالی بشه با این چیدما ...

ممنونم عزیزم.

برای من قبلاً توی ی سبد تو کمد بود که فضای زیادی رو گرفته بود.با ی جابه جایی تونستم این کشو رو خال کنم،الان هم کمد خلوت تر شده هم لباسا مرتب ترن هم اینکه با یک نگاه همه ی لباسامو میبینم و لباسارو زیر و رو نمیکنم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خداییش خیلی مرتبیازتون ایده گرفتم که بلوز و شلوارها رو یک کشو بکنم و یک کشو خالی بشه با این چیدما ...

میتونید ی ردیف شلوارهارو بذارید،ی ردیف تیشرت ها و ی ردیف هم ست ها .اینجوری خیلی بهتره 

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

اومدم گزارش نماز و روزه های قضا رو بدم و چند تا پست بخونم و انرژی بگیرم و برم 💕

خب 9روز روزه قضامو گرفتم 

2روز هم نماز قضا خوندم 

چله های زیارت عاشورا و حدیث کسا هم برقراره 

امروز 15 تومن اومد دستم، سریع 6-7مورد از بدهی ها و جاهایی که باید خرج میشد، خرج شد

همسرم میگفت میخوام یک ساعت اجازه ندی پول تو حسابت بمونه! 

این موارد رو از لیستی که برای این کار گذاشته بودم خط زدم 

مثل خروجی دادن وسایل به دردنخور که آدم بعدش حالش خوب میشه، انقدر سبک شدم 😇😇😇

❌لایک❌
سلامممم دوستای خوب و مینیمالم😍اومدم با گزارش امروز🤤امروز عصر همسرم که رفتن بیرون منم بلند شدم و حس ...

پست عالی امسالی👆👆👆

این پست و سه پست بعدی رو خوندم و انگیزه شد که منم پاشم و برم حال خودمو خوب کنم و کارهامو انجام بدم که آخر هفته خوبی بسازم انشالله🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️(فعلا👋)

چالش-هفته-بیست و پنجم.

یک جعبه فانتزی سکه

یک جعبه فلزی کوچک

یک جعبه فانتزی مقوایی و به همراه جاکلیدی که مدتها نگه داشته بودم و استفاده نکردم. بخشیدمشون

دوتا کاغذ که به عنوان یادگاری نگهشون داشته بودم.

یک بسته عود که تمام شد به خودم قول دادم عود جدید نخرم تا زمانی که همه تمام بشن.... یک بسته دیگه دارم

یک عدد کاسه سرامیکی رنگی که بدجور لب پر شد

پانزده تا مدل لباس که چاپ رنگی هم هستند و همچنان به روز هستند. میبرم برای خیاط سر کوچه مون. اگر به دردش نمیخوردن میزارم بازیافت.

دوتا قاب گوشی که به فنا رفتن و چند تکه شدن

امروز شام خیلی خیلی مفصلی تدارک دیدیم البته برای خودمون.... که از فرصت استفاده کردم و به پسرم گفتم دوتا از دوستاش رو دعوت کنه و با داداش کوچیکشون اومدن. سه تا مهمان کوچولو رو شریک سفرمون کردیم و لذت بردیم ...

مقداری پونه خشک هم برای مامان یکیشون کنار گذاشته بودم که به جای پلاستیک از شیشه رب استفاده کردم و دادم ببره با خودش...

امروز خونه نبودم وکاری نکردم.

فقط شب چون شامم سبک بود بعد از شام سینک شستم.

دوتا مهر داشتم یکی دخترم گم کرد تو خونه یکی کهنه کرده قصد داشتم بذارم تو باغچه در نتیجه یه ورودی مهر از منزل مادرم داشتم.

شادی صدام کنید

دو هفته قبل لباسشویی ایراد کرد و همسرم خودشون سرویس کردن و نتیجه این شد که دیگ و سبد و اتصالات مربوطه لباسشویی که بشدت جرم و آلودگی داشت رو با جوش شیرین و سرکه سفید شستیم نتیجه بسیار لذت بخش بود.

خواستم بگم مسئله باز گذاشتن در و جاپودری لباسشویی 

تمیز و خشک کردن واشر و جرم گیری چندوقت یکبار لباسشویی رو خیلییی جدی بگیرید .

خودمم استرس میگیرم 😂هی به این فکر میکنم چجوری خارجشون کنم که مامانم نبینهخروجی ها رو میزاشتم داخل ک ...

یه چیزی بگم؟!😅

این عکس پروفایل جدیدت خیلی به این شیطنت ها و خروجیای قایمکی ت می خوره🤣😂

انگار یا خروجی یواشکی دادی و منتظر وایسادی ببینی لو میری یا نه و واکنش مامانت چیه؟!😨😅

هایدی جان خیلی فعالی ماشاالله🧿آدم ترقیب میشه بلندشه یه جا رو بریزه به هم😁خونه خودت خیلی خوب میشه ب ...

واقعا از صمیم قلبم آرزو می کنم به زودی هایدی جون با مرد رویاهاش ازدواج کنه و گزارش جهیزیه مینیمالش رو اینجا بذاره واسمون ما کیف کنیم😍🥰

امشب یه عروسک ورودی برای دخترمیه خرد کن برقی برای خودم احتمالا خرد کن روزمره استفاده کنم چون مچ دستم ...

شادی جان ببخش اگه اظهار نظر بی مورد می کنم

قبلا هم دوستان بهتون گفتن

کاش شما که مچ دستت هم درد می کنه لباسشویی رو راه بندازی و شستن با دست رو بذاری کنار عزیزم

الان خیلی جوونی متوجه نیستی 

به نظرم در مورد شگون حلقه یه چیز خرافاته من و همسرم حلقه های سومیمونه البته همسرم طلا نمیندازه هیـــ ...

هیدوا جان درباره آینه شمعدونم منو راهنمایی می کنی و تجربه تو می گی؟

من دوست دارم ردش کنم بره چون واقعا هیچ استفاده‌ای نداره فقط کلی پیچیدم و جمعش کردم و جا گرفته

ولی خب یه نگرانی هایی هم دارم😵‍💫