2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739638 بازدید | 44717 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزدل 💕خواهر حرف حرف خودشونه مثلا میگه تو زمستون 3تا بسته سبزی سوپ مصرف نداری؟!!!! تو زمست ...

دقیقا میفهمم چی میگین 

مثلا مادر همسرم میگ واا قشنگ اش بپز .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زمستوباید آش ۸وزد و ازین حرفا ..ولی من حرفشون شدم و میگم نه ممنونم این قد برام کافیه

سلام به دوستان مینیمال چند روزی نبودم و صفحه های قبلی رو هم سر فرصت میخونم . خودم مشغول کارهای مدرسه دخترم هستم و کاری به جز کارهای روتین روزانه نرسیدم انجام بدم اما تا میشه جلوی ورودی ها مقاومت میکنم .با تغییر فصل باید سراغ کشوهای لباس بچه ها هم برم . مطمئنا بچه ها بخصوص دختر دو ساله ام  کلی لباس خروجی داره که دیگه تا بهار آینده اندازش نیستن . 

دقیقا مثل من.منم به همسرم گفتم هروقت خواستی برام گل بخری گل آپارتمانی بخر.چون گل های شاخه ای زود خرا ...

اره من بهش میگم گلدونهای گلدار مثل قاشقی شمعدونی سیکلامن و بنفشه آفریقایی  اینجور گلها رو بگیره چون نگهداریشون هم آسونه . 

البته من قصد جسارت ندارم . واقعا برام سوال بود من راستش خونم مینیماله کابینت ها خلوتنو روی کانتر هم ...

منم پادکست خیلی علاقه دارم وموسیقی خیلی دوست دارم کلاس هاشو شرکت کنم 

درباره کار واقعا خیلی بیکار میمونم دوست داشتم الکی نگذره واقعا تووقتایی که کار ندارم چیز های خیلی زیاد وخوبی یاد بگیرم 

در مورد زود بیدار شدن هم نمیشه یهو از ساعت ۱۱ ، بیاریم ساعت ۵ باید هر روز یکربع زودتر بیدار شیم اینج ...

توصیه هاتون خیلی خوب بود.

منم قبلا اصلا نمی‌تونستم زود بیدار شم.و بیدارم میشدم کسل و بی‌حال بودم و هیچ کاری نمی‌تونستم بکنم ولی وقتی سحر خیزی عادت شد برام دیگه الان خیلی راحت از اول روز کارهامو شروع میکنم.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
😄دارید باحرفاتون منو بلند میکنید برم برعکس بذارم 🚶🏻‍♀️بیام

😂😂

اکثر انتقادای کاربرای این تاپیکو دوس دارم کاملا نامحسوس ولی تاثیرگذار😂

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
آخه گل گاهی وقتا خیلی لازم و لذت بخشه مثلا من گل داوودی میگیرم هرروز آب گلدون و عوض میکنم تقریبا بیس ...

اینجوری خیلی خوبه برای من همسرم همیشه رز می‌گرفت که خیلی زود خراب میشد.

من توی گل ها گل بابونه خیلی دوست دارم که اونم پاییز توی گلدونای حیاط میکارم و چند ماه ازشون لذت میبرم☺️🥰

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿