2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740462 بازدید | 44731 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برای سرمایه گذاری و تفریح میخواین، بابلسر گزینه ی خوبیه. آمل هم خیلی داره رشد میکنه و قیمت خونه ...

بین بابلسر و امل و فریدونکنار کدومش بهتره؟از لخاظ فرهنگ مردمش و رشد ملک و ...

❌لایک❌

در مورد نحوه مینیمال شدن من از اول نظم دوست داشتم خوب یکی از شرایط داشتن نظم خلوتیه.

تحت هر شرایطی باید خونه تمیز ومرتب می بود 

فقط جهیزیه از دستم در رفت فکر می کردند هر چی بیشتر بهتر تا جایی که دست خودم بود خریدای خوبی داشتم تا اونجا که دست مامان بود چی بگم...

مدتی بعد ازدواج با یکی از اقوام زیاد بیرون می رفتم وخریدای خوبی نداشتم که یواش یواش پاکسازی شون کردم.

الان اغلب تنها می رم خرید یا با کسی برم انچنان خرید نمی کنم چون معمولا تو شوخی وخنده یا حرف زدن به خرید دقت نمی کنم.

شادی صدام کنید

خروجی🗑

یک شلوار لی

یک جفت جوراب کالج

بند های کمر یک شلوارم و هم در آوردم 

ورودی🛒

آفتابه مسافرتی برای آب دادن به گل ها 

چسب زخم فانتزی 🙊

چند روز پیش تولدم بود گفتم برام چیزی نخرید فقط پیتزا بگیریم دور هم بخوریم (بماند که گوش نکردن و کیک هم خریدن چون اهل کیک نیستیم خورده نمیشد) امروز رفتیم بازار مامانم هی لباسارو نگاه میکرد میگفت بگو کدومو بگیرم برای تولدت خلاصه از مامانم تکرار از من انکار تا اینکه این چسب زخم و برداشتم گفتم اینم هدیه تولدم برام بخر ولی بازم قبول نکرد😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
راستی یه قضیه ای هم در مورد کتاب قرآن میخواستم بگمخیلی هامون با گوشی قرآن میخونیم یا از طریق تلوزیون ...

من الان قصد مشارکت ندارم

ولی پیشنهاد می کنم کسانی که دوست دارن کار چند سال پیش منو بکنن:

روزی یک صفحه معنی قرآن رو خوندم تا ختم کردم و آیاتی که برام جالب بودن رو نت برداشتم

خیلی بیشتر از عربی بهم چسبید❤️

در مورد نحوه مینیمال شدن من از اول نظم دوست داشتم خوب یکی از شرایط داشتن نظم خلوتیه.تحت هر شرایطی با ...

ما به خاطر علاقه همسرم رفت وامد زیادی داریم با زندگی مینیمال اماده میزبانی هستم یا یهو پیش میاد بریم جایی خیلی زود اماده میشم کلا از سبک زندگیم راضی ام

به امورات زندگی ام می رسم خداروشکر.

امروز منزل پدرشوهرم بودم یکی از اقوام شون اونجا بود خودشون بی مقدمه گفتند. دارند از سمساری میان گفتند تا شوهرشون نیومده خونه ماکروفر که نیاز ندارند برای فروش بردن اونجا ومن هم خوشحال  از این فامیل تازه کشف شده مینیمال هم خوشحال که باخبر شدم شهرمون سمساری داره.

شادی صدام کنید
به سلامتی جا به جا بشید.بله منم چون سالها شاغل بودم شهریور برام بهتره.ما هم تو استان های گرمسیر نیست ...

چقدر حق نواختی عزیزم

با تک تک کلمات زیباتون موافقم

واقعا پاییز هزار رنگ اگه از بهار زیباتر نباشه، زیباییش کمتر هم نیست:

تلخ است، که لبریز حقایق شده است🥹

زرد است، که با درد موافق شده است🍁🍁

عاشق نشدی، وگرنه می دانستی

پاییز، بهاریست که عاشق شده است❤️🧡💛

سلام خانما چند روز نبودم دلم براتون تنگ شده بود،گاهی سری به تاپیک میزدم ولی نمیتونستم تو تاپیک مشارک ...

خیلی خیلی برات ناراحت شدم عزیزم 

با خوندن متنت وحشت تمام وجودمو گرفت نمیدونم چی بگم خدا ازش نگذره 😢

چه رنگ مبل قشنگی چقدر کوسن ها بهش میاد

چشماتون قشنگ ميبينه 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام بانو ،نگران نباشید،کاش از اون افرادی که اونجا بودن شماره تماس میگزفتین بعنوان شاهد استفاده میکر ...

درسته ولی اونها وقتی دیدن راننده با چماق دنبال ما افتاده متوجه حال غیر عادی اون شدن و سریع رفتن،همسرم هم که فقط دنبال راننده بود که به ما آسیب نرسونه،حالا توکل به خدا میریم پیگیری کنیم ببینیم چی میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود