2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740462 بازدید | 44731 پست
خانمامحتاج دعاتونم بالاخره بعدچندسال جورشده ومیخوایم بریم کربلا وبطورعجیبی شناسنامه من وهمسرم گم شده ...

ای بابا بچه ها بر نداشتن؟  جایی به عنوان گرو نذاشتین؟  

رفتید مارو هم دعا کنید حتما♥پیشاپیش زیارت قبول😘

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

درمورد خروجی هام امروز کارتون سرخ کنم رواوردم ویه یری وسایل کیک پزی وقالب ژله که توی سبدمیوه بود روگذاشتم توی اون کارتن. چون برای سال بعد واسباب کشی کارتن رولازم دارم گفتم بیکارنمونه این یکسال. 

دوتاچنگک مرغ که مال توستر بود رفت خروجی. واشریه ظرف دربدار که درش خیلی وقت پیش رفته بود خروجی. در دبه اضافه🤦🏻‍♀️

این هفته که رفتیم خونه پدرمادرامون موکت های خونه وروتختی روبردم شستم. بغدازظهرم میان فرشاروببرن

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا بچه ها بر نداشتن؟ جایی به عنوان گرو نذاشتین؟ رفتید مارو هم دعا کنید حتما♥پیشاپیش زیارت قبو ...

نه پسر بزرگم اصلاکاری به این چیزانداره، کوچیکه هم نهایت میندازه توی اتاق.اخرین باری که یادمه دیدم اسفند ماه مسافرت مشهد بوده.میترسم اونجاجامونده بود حتما به شرط لیاقت

شوهرم میگه کیف کهنه هاروپرت کردی توی اون ها بوده حتما🤦🏻‍♀️ولی من داخلشونوگشته بودم

لطفالایک نکنین. 
نه پسر بزرگم اصلاکاری به این چیزانداره، کوچیکه هم نهایت میندازه توی اتاق.اخرین باری که یادمه دیدم اس ...

وقتی یه مدرکی گم میشه با اداره پست تماس میگیرن؟  اگه بیرون خونه گم شده باشه میدن به پست فکر کنم

اگه امکان داره با اون هتل هم تماس بگیرید 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام خانما چند روز نبودم دلم براتون تنگ شده بود،گاهی سری به تاپیک میزدم ولی نمیتونستم تو تاپیک مشارک ...

سلام عزیزم خیلی اتفاقی که تعریف کردید ناراحت کننده بوده . معلومه اون شخص حال عادی نداشته و باعث عذاب شما شده . ولی متاسفانه از اینجور آدمها همه جا هست منم یه خاطره بد از یه شهری دارم که نمیخوام اسمشو بیارم . سر همین همشهری نبودن خیلی اذیتمون کردن و ازشون بدم اومد . کاش یکم خدا رو هم در نطر بگیرن

خودم.

من توی خونه ای زندگی میکردم که به شدت شلوغ بود،آشپزخونش خیلی خیلی کوچیک بود و فقط ۷تا کابینت داشت که ۳تاشم کوچیک بود,کمد دیواری نداشت،انباری نداشت،اتاق اضافی هم برای گذاشتن وسایلمون نداشتن.دیگه خودتون تصور کنید چه اوضاعی بود.کلافه بودم تو اون خونه وسایلمم زیاد بود.ی روز گفتم بیام یکم از وسایل بدرد نخور رو کم کنم اینکارو که انجام دادم دیدم چقدر فضا باز تر شد و حسم خیلی خوب شد.بعد از اون هر ۶ماه یکبار به مدت چندسال کلی از وسایل بدرد نخور رو دور میریختم و لذت میبردم.ی روز تو اینترنت داشتم درمورد نظم میخوندم(ولی از بچگی منظم بودم و از خواهر بزرگترم یاد گرفته بودم) که با کتاب جادوی نظم آشنا شدم خریدمش و ازش تاثیر گرفتم یادمه ۱۰تا کیسه زباله همون موقع دور ریختم.توی اون کتاب با مینیمالیسم آشنا شدم و خیلی علاقه مند شدم بعد از اون مرتب توی اینترنت و یوتیوب دنبال یادگیری این سبک بودم که با پیج لیلی دیلی هم آشنا شدم و دنبالش میکردم.و آخر هم همین اواخر با این تاپیک آشنا شدم و برای اولین بار حس کردم جایی هستم که همه بامن همفکر هستن از نظر سبک زندگی(چون اطرافیان من ماکسیمالیستن بیشتر) و این برام لذت بخش بود 🥰♥️

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

امروز ادامه ی تمییز کاری آشپزخونه بود چندتا کابینت رو هم تمییز کردم و دیگه خروجی نداشتم فقط جابجایی داشتم و اینکه من یه دونه فرنچ پرس داشتم متاسفانه ته ش شکسته و دیگه قابل استفاده نیست به نظرتون لیوانشو پیدا میکنم که بخرم؟؟

سلام خانما چند روز نبودم دلم براتون تنگ شده بود،گاهی سری به تاپیک میزدم ولی نمیتونستم تو تاپیک مشارک ...

عزیزممممم🫂خداروشکر که واسه خودتون اتفاقی نیوفتاد البته جسمی..... انشاالله از لحاظ روحی هم هرچه زودتر روال بشین

چه تجربه تلخی داشتی عزیزم 😒

انشالله آرامش زودتر به خودت و گل دخترت برگرده و بتونین این اتفاق رو فراموش کنین 💚🌸