2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740482 بازدید | 44731 پست
منم مثل شما وسایل هنری زیاد دارم،مثل نمدای رنگی یا وسایل عروسک سازیراستش من این وسایل رو مرتب کردم و ...

مممنونم نظرت رو گفتی عزیزم 

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم های مینیمالیست گلم 🌼🥰امروز از صبح خونه پدرم بودم تا ساعت حدود هفت ✅کشوی قاشق چنگال و ک ...

خدا بهش سلامتی بده به به لذت بردم که همکاری کردن. چشم بد دور باشه ازشون 😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خب داخل کیسه فریزر یا زیپ کیپ هم میشه گذاشت من غذا داخل این ظرفها کلا میترسم مدت طولانی نگه دارم حتی ...

برا اینکه مصرف بشن اینکارو می کنم. کلا فقط از کیسه فریزر استفاده می کنم

با لایک شدن مشکلی ندارم
6ماه دوم سال عالیه برای روزه گرفتن اگه بدن ضعیفی نداشته باشید هر 6ماه میتونید سه سال روزه قضا بگیرید ...

وای نه من لاغرم😐😂ولی شاید باورتون نشه معده مم مینیماله مدت زمان زیادی میتونم گشنگی رو تحمل کنم . 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من سه ساله کلا مانتو نخریدم 

چه عید چه وقت دیگه نخریدم 

قبلا تو خرید لباس ماکسیمال بودم و فعلا سالهاست دارم ازهمونا استفاده میکنم 

خونه تکونی عید بیست کیسه زباله بزرگ لباس نو و کارکرده دادم خیریه

ازبعد عید تاالان هم تقریبا هفتصد ایتم(لباس،ظروف و وسایل اشپزخونه،شاسی عکس،تشک پتو،قفس،و دو دست مبل،بوفه،صندلی فرفوژه و ضایعات اهنی و کفی تختخواب و میز و......) رو رد کردم 

شاید ازبین این هفتصد ایتم یکی دو موردشو دیوار اکهی کردم ولی دیوار دیگه رونق سالهای قبلو نداره و اگهیو پاک کردم و دادم خیریه

دیگه تصمیم ندارم چیزیو اگهی کنم و حس بخشیدن به خیریه رو بیشتر دوست دارم .

سلیقم تو خرید مانتو و لباس دو سالی میشه که تغییرکرده و دیگه لباسهای تنگ و جذبو نمیتونم تحمل کنم و همه رو رد کردم

مانتوهای جلوباز بشدت رو مخم میرن🥴😅

و همه رو ردکردم

امسال بعد سه سال و برای اولین بار یه عبای خوب خریدم ۱/۲۰۰ و راضیم و احتمالا یکی دیگه بخرم ولی مجلسی و سنگدوزی شده(یک ماهه بخودم وقت دادم فکرکنم ، و منصرف نشدم فعلا🤔)

سبک لباس پوشیدنمو فهمیدم و میدونم که برای مهمونیای سمت فامیل شوهر عبا راحتترم(پوشیده،ازاد و مشکی و سنگینه👌😜)مادرشوهر پسنده...🤣

و مانتوهای سبک بارونی که گره ای و یقه انگلیسی اند بعد دیگه ی سبکم هست 😍

ازین به یعد تصمیم دارم تعداد ده عدد مانتوی فعلیمو برسونم به پنج تا(دوتا عبا ،دوتا بارونی ، یه شومیز)

ان شالله

❌لایک❌
خروجیانقدر زیادن که نمیتونم همشو بگم ولی جیگرم حال اومد😂😂یعالمه آزمایش و عکس و سونو برای ۷-۸سال قب ...

عزیزم اینقدر به خودتون سخت نگیرید.

به این فکر کنید که اگه الان دخترتون بزرگتر بود سمتشون میرفتید؟اگه نه وسایلتون رو میتونید توی سایت دیوار بفروشید و پولش رو صرف یه علاقه مندی دیگه بکنید.اگه زمانی هم علاقتون برگشت در حد نیازتون میتونید خرید کنید اینبار با یه ذهنیت مینیمالیستی.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
برا اینکه مصرف بشن اینکارو می کنم. کلا فقط از کیسه فریزر استفاده می کنم

منم با نظر مهتاب جان موافقم با ضررش هم که کاری نداشته باشیم این ظرف ها توی فریزر جا گیر هم هستن اگه تو کیسه یا زیپ کیپ یا ظرف فریزر باشن مرتب و روی هم دیگه قرار میگیرن.و دیگه اینکه در باز باشن مزه فریزر ممکنه بگیرن

تلاشم برای منصرف کردنت چطور بود؟😁

خروجیانقدر زیادن که نمیتونم همشو بگم ولی جیگرم حال اومد😂😂یعالمه آزمایش و عکس و سونو برای ۷-۸سال قب ...

منم توی چندتا هنر دست بردم و از هر کدوم وسیله دارم.وسایل چرم دوریم که یه چمدون بزرگ پر بود رو مینیمال کردم و به یه ساک متوسط محدودشون کردم و بقیه رو بخشیدم به یکی از اقوام که کار چرم انجام میده.

نمد هارو هم مثل دوستمون برداشتم برای کاردستی مدرسه بچه ها.و اینکه دخترم اگه دوست داشت یادش بدم.

مکرومه رو هم هنوز پاکسازی نکردم متاسفانه 

دیشب بفکرم رسید بجز چند رنگ که دوست دارم همه رو تو دیوار آگهی کنم بفروشم

وسایل گلدوزیم هم همه توی یه کشو پلاستیکی از این کوچیکه جا شدن

وای نه من لاغرم😐😂ولی شاید باورتون نشه معده مم مینیماله مدت زمان زیادی میتونم گشنگی رو تحمل کنم .

عالیه🥰 

چه جالب منم مدت زمان زیادی میتونم گرسنگی رو تحمل کنم 

❌لایک❌

عزیزم منم تعدادی وسایل چرم دوزی داشتم که چند سال پیش اونا رو بخشیدم چون مطمئن بودم دیگه سراغشون نمیرم. 

درست کردن وسایل چرمی هنر کاربردی و قشنگیه ولی یه سری هنرها هستند که دوره ایند یه مدت مد میشند و بعد ازمد میرند مثل خمیر چینی، گلسازی با انواع وسایل و... یه دوره ی هنری که خیلی برام عجیبه میوه ارایی هست. همونی که رو پوست میوه انواع طرحها رو میکشند.زیبا هستند ولی یه جورایی اتلاف وقت و هزینه هم هستند. 

ممنون نظراتتون رو گفتید دوستان گل 

یک ماه به خودم وقت میدم فکر کنم که ردشون کنم یا نگهدارم

فعلا ۹۰درصد دوست دارم ردشون کنم ببینم چی میشه

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام