2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست
دوستان بمنم لطفا کمک کنید ، البته من خیییلی پاکسازی کردم و مشکلم یه چیز دیگسمشکل من اینه که اصلا از ...

شما یه لیست از غذاهای ساده بنویس و فقط همونا رو بپز. میتونی دستور پختشونم بنویسی که سریع تر پیش بری

اینجوری دیگه " چی بپزم و زمان کمه" معنایی نداره😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان بمنم لطفا کمک کنید ، البته من خیییلی پاکسازی کردم و مشکلم یه چیز دیگسمشکل من اینه که اصلا از ...

فقط اینکه مثلا میخوای بعدازظهر بری بیرون مثلا قبلش حتما غذاتوبزار که برگشتنی خسته بودی یه چیز عجله ای نزاری که نه جاافتاده ونه رنگ ولعاب داره. خیالتم راحته

لطفالایک نکنین. 

سلام به همه خروجی دیروز و امروز من: مقداری کاغذ،یه کارگاه گلدوزی که شکست،دوتا کلاف کاموا از اینا که مناسب برای اسکاج بود از سال‌های قبل برای کاردستی مدرسه خریده بودم که مصرف نشده بود،کلی هم نخ های بافتنی رنگی داشتم که کلافهای اندازه گردو یکم بزرگتر بودن،با اون کاموا قبلی‌ها ترکیب کردم پونزده تا اسکاج رنگی رنگی ازش درومد،چندتاشون رو میدم خواهرم بقیه هم برای خودم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی امروز چند تا دارو که دیگه استفاده نمیشد مایع ظرفشویی لیتری تمام شد و دیگه لیتری نمیخرم چون بیشتر از ماشین ظرفشویی استفاده میکنم. دو تا بلوز و یه شلوار بچه ها کهنه شده بود و یه سری پیش بند که سالم هستن و استفاده نمیشه احتمالا بذارم کنار سطل زباله کسی نیاز داره برداره.یه جفت دستکش نخی مادرم که داده بود بمن من هم استفاده نمیکردم بهشون برگردوندم. چند تکه اسباب بازی خراب شده.

گوجه فرنگی داشتیم همسرمم مجدد خرید دیگه امروز گفتم تو درماه فلان قدر هزینه اقلامی میدی که ضروری نیستن ومن به خاطر خودت میگم سرکار می ری زحمت می کشی پول در میاری 

سوپری ام اون دست خیابون چیزی کم وکسری باشه میشه تهیه کرد علی الحساب انگار متقاعد شد تا ببینم خریدهای بعدی چیکار می کنه.

امروزم‌که روز استراحت کار خاصی نکردم.

خونه ام واقعا دیگه چیزی نیست برای خروجی.

مگر روزمرگی پیش بیاد

شادی صدام کنید

سلام

من قبلاً هم اینجا فعالیت داشتم ولی مدت زیادی هست که سر نزده بودم❤️❤️

الان یکی از دوستان کامنتهای قدیمی م رو لایک کرده بود و دوباره رفتم پستهای قدیمی رو خوندم🥰.

اونجا راجب مینی‌مالیست در حوضه دیجیتال نوشته بودم،

دوباره برام یادآوری شد و حدود ۴۰ دقیقه زمان گذاشتم تمام عکسهای گالریم رو بررسی کردم و فقط حدود ۵۰ عکس که یادگاری از تولد و خاطرات قشنگ بود نگه داشتم بقیه رو پاک کردم.

در ادامه اپ ها و حافظه مربوط به اونا رو می‌خوام بررسی کنم

سلام به همه خروجی دیروز و امروز من: مقداری کاغذ،یه کارگاه گلدوزی که شکست،دوتا کلاف کاموا از اینا که ...

سلام خسته نباشید هنرمند جان . من از این تغییرات و استفاده بهینه واقعا لذت میبرم . چند تا خوبی داره . تموم شدن یه وسیله بی استفاده مثل کاموا. تولید شدن اسکاج مورد استفاده که هنر دست خودتم هست  . تبدیل نشون کامواها به دور ریختنی . 

خیلی وقتا وسیله ها رو به همین هدف نگه میداریم که در آینده به یه شکلی به کارمون میان . خوبه که عملیش کنیم .   

سلام خسته نباشید هنرمند جان . من از این تغییرات و استفاده بهینه واقعا لذت میبرم . چند تا خوبی داره . ...

ممنون عزیزم محبت دارید،من عاشق تبدیل کردن و تعمیر وسایل هستم،خیلی لذت میبرم از این کار،وسایلم رو بسیار خوب نگه میدارم و اگر با تعمیر دوباره به چرخه مصرف برگردن با کمال میل انجام میدم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خانما یادتونه گفتم مامانم یه کیف داشت که ۹ سال استفاده کرده بود و بعد از فوتش هم من ۶ سال ازش استفاده کردم حالا که میتونم عکس بزارم گفتم بهتون نشونش بدم،این کیف یکم آسترش از داخل پاره شده بود که میشد به راحتی تعمیرش کرد،فقط برای اینکه گوشیم نه عمودی نه افقی هیچ جور توش جا نمیشد گذاشتم خروجی که خواهرم گفت بده به من

خانما یادتونه گفتم مامانم یه کیف داشت که ۹ سال استفاده کرده بود و بعد از فوتش هم من ۶ سال ازش استفاد ...

چه کیف مینیمال و قشنگی

معلومه جنسش خوب بوده

خدا مادر بزرگوارتون رو بیامرزه🖤

❌لایک❌