2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736986 بازدید | 44690 پست
هایدی جان منم اون خونه رو دیدم ولی همه گیر داده بودن به پشتی و نظراتشون زیاد به درد بخور نبود منم خد ...

خونشون خوب بود از همه نظر ، فقط من رفتم نوشتم که اون دستمال رو از دیوار آشپزخونه بردارن و یه گوشه نصبش کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تاحالا کسی تو دیوار پتو فروخته؟

من چندتا پتوی دونفره دارم که برای شستنشون به قول شادی جان دوس ندارم بدم پتوشویی و همسرمم نمیشوره مجبورم خودم بشورم و هردفه خیلی اذیت میشم. خیلی خیلی سنگینن و بزرگ

۴ تا از پتوهام کاملا نو هستن. میخوام بفروشم و با پتوی یک نفره یا ژله ای تعویض کنم. به نظرتون چقدر بذارم دیوار که بخرن. نوش هم چندماه پیش قیمت گرفتم حدود ۱۵۰۰ بودن

از طرفی هم یه اتاق تو روستا دارم منطقه کوهستانی که وسایل اولیه زندگی رو اونجا دارم. چندتا هم لهاف و تشک مادرم بهم داده برای اونجا که گاهی تفریحی میریم.  به نظرتون پتوهارو ببرم بذارم اونجا و تشک و پتوهای مادرمو پس بدم یا اینکه اینارو بفروشم و برای اونجا همون لهاف ها بهتر و گرم ترن؟

پس منتظر عکساتون هستیم😁

عکس چیزایی که جدا کردم بریزم دور از دستبند و خرده ریز ها هست 

من واقعا موندم چطوری تا الان اینا رو نگه داشتممم😑😂

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
بچه ها تاحالا کسی تو دیوار پتو فروخته؟من چندتا پتوی دونفره دارم که برای شستنشون به قول شادی جان دوس ...

اطلاعی از فروش لوازم در دیوار ندارم 

اگر در موقعیت شما بودم ترجیح میدادم رختخواب مادر رو برگردونم به خودشون و پتوهای خودم رو ببرم خونه ی کوهستانی

ققنوس
اطلاعی از فروش لوازم در دیوار ندارم اگر در موقعیت شما بودم ترجیح میدادم رختخواب مادر رو برگردونم به ...

ممنون ققنوس جان

ممنون میشم دوستان دیگه هم نظرشونو بگن تا به نتیجه برسم

چون خودم دودلم اخه زیاد اونجا نمیریم شاید سالی یه بار و مادرمم نیازی به لهاف و تشک هاش نداره. درواقع خروجی هاش بودن چون تعداد زیاد داشت به هر بچه چندتا داده تا استفاده کنن

ظرف و ظروف هم بهم داده بود که کم کم وسایل اضافی خودمو بردم اونجا و ظرفاشو بهش برگردوندم 

بچه ها تاحالا کسی تو دیوار پتو فروخته؟من چندتا پتوی دونفره دارم که برای شستنشون به قول شادی جان دوس ...

من تا حالا پتو نفروختم ولی کلی از وسایل خونه رو گذاشتم دیوار با قیمت کم بیشترشون همون ساعت مشتری پیدا شدن براشون بعضی ها هم نهایت دو روزه فروش رفتن 

به نظرم دیوار با قیمت مناسب بزاری خیلییی زود فروش میره عزیزم

ممنونم عزیزم آره خودمم دوسشون دارم . البته دوست داشتم روشن‌تر بگیرم اما بخاطر بچه ها و همسر شلخته به ...

مبارکت باشه گلم اینا هم رنگشون خیلی روشن و دلبازه بیشتر از این روشن باشه خوب نیست ولی اینا عالییییی هستن😍🤗

سلام دوستان ، من هم میخوام از امروز باهاتون همراه باشم .البته خیلی وقت هست خواننده خاموش این تاپیک ه ...

به به مامان سبحان جان خوش اومدی.  منتظر گزارشت هستیم

(منم هر شب اوشین رو میبینم. تاحالا ندیده بودمش. از همه جذاب تر برام بقچه لباس و وسایلشونه که اینقدر کمه که به پشتشون میبندن و میرن سفر! تازه لباس هم با دست میشورن. من با یه چمدون میرم سفر و لباسشویی هم دراختیار، باز لباس کم میارم 😁 )