2777
2789
عنوان

جاری و مادرشوهر

925 بازدید | 47 پست

سلام دوستان

چند ماه پیش عروسی جاریم بود

جاریمو مادرش با مادر شوهرم سر قیمت لباس عروس دعواشون شد 

قیمت لباس 12 میلیون بوده و با چونه زدن های مادرشوهرم لباس شده هشت میلیون

مامان جاریم ناراحت شده بود و به مادرشوهرم گفته باید قیمت لباس رو تامام بدی یا اینکه به کسی نگو قیمت لباس اینقدره شده اینقدر مادر شوهرمم بهش گفته نه من دروغ نمیگم به هر کسی که سوال کنه قیمت لباسو راست و حسینی واقعیتو بهش میگم 

همون شب مادر شوهرم با دایی های جاریمو مادر جاریم به خاطر همین قضیه بحثشون شد و کار به جاهای باریک کشیده شد یعنی مادر جاریم میخواست بیاد جهیزیه جاریمو ورداره ببره و طلاق دخترشو بگیره ولی با پا درمیونی بزرگان فامیل قضیه ختمه به خیر شد و بعد عروسی که هیچکس دل و دماغ نداشت برگزار شد

و تا به الان هنوز از هم کسل و ناراحتن و چشم دیدن همو ندارن 

میخوام نظرتون رو بپرسم به نظرتون کدوم یکیشون حق داره 

و اینکه بگم جاریم تک فرزنده و تو ناز و نعمت بزرگ شده و از مادر شوهرم توقع بیش از اینا داشته 

حق با جاری و مادرش 

البته ب ما چ

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مقصر برادر شوعرته که چرا مادرشو برده واسه خرید لباس.خاما میدونسته خوب تخفیف میگیره🤣مادر جاریتم چرا روی این موضوع حساس بوده؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
مقصر برادر شوعرته که چرا مادرشو برده واسه خرید لباس.خاما میدونسته خوب تخفیف میگیره🤣مادر جاریتم چرا ...

مادر جاریم اخلاقش اینجوریه که هر وسیله یا لباس رو به همون قیمت فروشنده بخره و اصلا تخفیف نمیگیره

خب مادرشوهرت هم نیاز نیس قیمت دقیق به کسی بگه .میتونست بگه نمیدونم خود عروس و داماد رفتن خریدن

واجب نیس قیمت واقعی رو بگه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد