2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737476 بازدید | 44691 پست

ورودی 

سوغات حج شامل یه پلاک طلا، 3پارچه پیراهنی مردونه که چون هم جنس و طرحش عالیه برای دوخت و استفاده، استقبال شد و یه اسباب بازی 

خیلی از این حجم دقت برای انتخاب که چی بیارن مورد استفاده باشه لذت بردم ❤

❌لایک❌
گزارش پاکسازی روز شانزدهم(امروز):۱.یه جفت نیم بوت خوشگل چرم نو دارم که فقط یه بار پوشیدم و پا ...

کفی ها رو نگه دار بلاخره استفاده میشه بخوای دوباره بخری فقط پولت هدر میره الانم انقدر گرون شده جفتی  40.50 تومنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هایدی جان ماشالله شما خروجی هاتون عالیه.میتونین یه خونه خالی رو باخروجی هاتون بی کم وکاست پرکنین😁

دقیقا ما یه خونه داریم که با خروجی ها اونجا رو پر کردیم. یعنی اگه قرار باشه اونجا رو بسازیم تمام وسایلش یا باید فروخته بشن یا باید دور ریخته بشن چیزی برگردونده نمیشه😑

باید برای اونجا هم به برنامه بریزم وقتی کسی نبود برم اونجا رو هم پاکسازی کنم

سلام عزیزم من همونم که ۴۵ تا لباس خروجی داشت در اینکه زیاد بودن و زیاد هم دارم شکی نیست اما اینا حا ...

انباشتگی چندین سال رفع شد و امیدوارم حس خویش به همه خانواده منتقل بشه 

از نظر تعداد لباس خودمون مطمئنم چون تنها خانم خونه من هستم و در مینیمال ترین حالت ممکن نسبت به بقیه اعضا ماکسیمال حساب میشم 

قبلا اینجا گفتم که سه دست لباس منزلی دارم و از نظر همسر و پسر بزرگم زیاده و باید دو دست باشه 

البته با خروجی های اخیر همون دو دست رو دارم 

ققنوس

من سه ساله ازدواج کردم 

یعنی به حدی وسایل اضافی دارم که دیگه خسته شدم 

باید خلوتش کنم 

شوهرم خیلی چیزای اضافی داره 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
انباشتگی چندین سال رفع شد و امیدوارم حس خویش به همه خانواده منتقل بشه از نظر تعداد لباس خودمون مطمئن ...

بله خداروشکر البته همچنان ادامه داره . سه تا لباس دیگه از خودم بهشون اضافه شد . امشبم شوهرمو مجبور کردم دونه دونه لباساشو بپوشه چون میدونستم براش تنگ شدن یا بخاطر جنسش اذیت میکنه و نمی پوشه ولی همش میگفت بزار باشه . خلاصه فک کنم ۱۱ تا لباس بیشتر هم پیراهن از کمدش خارج شد . چند تا هم نتونستم فعلا راضیش کنم. بهش یه فرصت چند ماهه دادم که اگه نپوشید بی خبر حذف میشن  

کلا علت اکثر  انباشتگی ها توی خونه ما شوهرمه . 

بیشتر هم مشکل لباس داریم . وگرنه ظرف و ظروف و بقیه وسایلم خیلی مینیمالتر از این حرفاس . 

به شما هم تبریک میگم که یه مینیمال واقعی هستی . من دو سه  تا پاکسازی ۴۵ تیکه ایه دیگه برای  وسایل همه اعضای خانواده  لازم دارم تا به این حد برسم .   البته می دونم که میشه . چون تازه زندگیم به یه ثبات و نظمی توی یک شهر رسیده و میتونم راحت مدیریتش کنم . 

راهکاری که برای من خیلی جوابگو بوده دیدن زندگی افراد بی بضاعت بوده... کسانی که هزینه خرید یه دست لبا ...

درسته

خودم همیشه حتی اگر لباسی نخریدم ولی خیلی خوب پوشیدم مراقبت کزدم و اتو زدم و ست کردم

جوری که همه فکر میکنند تازه خریدم

شاید دلیل این همه تنوع طلبی هم همین اینستا باشه که پر از پیج لباسه

نمیتونم از اینستا دل بکنم ولی سعی کردم پیج لباس رو دیگه نگاه نکنم

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
ورودی سوغات حج شامل یه پلاک طلا، 3پارچه پیراهنی مردونه که چون هم جنس و طرحش عالیه برای دوخت و استفاد ...

جدید شنیدم سوغات طلا دادن

از اونجا آوردن یا اینجا خریدن ب عنوان سوغات دادن،؟

رفتم خونه مامانم و آشپزخونه اش مرتب کردم.۲۰ تا مشمبا خرید اضافی  بود که من ده تاش انداختم رفت.ده تاش کافی واس سطل های زباله.یک در ظرف شکسته بود انداختم رفت.یه گلدون مال ده سال پیش که اصلا هم قشنگ نبود.دوتا قمقمه آب سوراخ.سه تا مگنت رو یخچالی کج بود انداختم رفت.دوتا وسبله هم از دکور رفت داخل کمد.یه سطل ماست شستم گذاشتم تو بازیافت.

سلام بر همگی 

خروج یه شلوار خونه

ورودی دو دست مانتو اداری که خواهرم کادو داد بهم 

یه شلوارک شوهر هم رفت خروجی 

ظرف و ظروف اصلا ورودی ندارم نهایت مقاومت دارم ولی فرم خراب شده تعمیرم نمی شه رفت وو لیست خرید 

دوستان عزیز تو تاپیک های پربازدید یکی از کاربرا عکس از خونش گذاشته که خیلی به سبک مینیمال نزدیکه 

شما هم حتما بازدید کنید و لذت ببرید و نکاتی که به ذهنتون میاد و اینجا بگید😍