2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737111 بازدید | 44691 پست
ببین عزیز دلم مینیمال بودن به نفع آقایون از جنبه اقتصادی به نفع خانم هاست از جهت تمیز کردن ورفت وروب ...

شادی جان ، دوستمون کامنت پارسال شما رو ریپلای کردن منم رفتم خوندم ، دوتا بالاتر گفتید پتوی گلبافت نخرن، میشه دلیلشو بفرمایید

😍😍😍 تبریک و خدا قوت برای شروع چالشفقط اون چند تا شماره حساب کردنا که یکی دیگه از دوستان تاپیک به ...

ممنونم من خودمم از دستم در رفت دیگه مثلا ۶ تا قوطی رنگ رو یدونه حساب کردم یا بالای ده تا ماژیک و روان نویس هم یدونه نوشتم ولی وسطاش که حس میکردم خروجی کم میارم دیگه دونه ای نوشتم خروجیارو😁

نهال🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادی جان ، دوستمون کامنت پارسال شما رو ریپلای کردن منم رفتم خوندم ، دوتا بالاتر گفتید پتوی گلبافت نخ ...

این البته نظر شخصی من شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن:

خوب پتو گلبافت واقعا گرمه امروز روزشهرها  روستاها گاز کشی شده است دیگه سرمای انچنانی نداریم اگه توجه کنید خیلی از دوستان میگن لباس زمستونی یا بافت شون گذاشتن خروجی یا اصلا نمی خرن حالا جز استان های کوهستانی

مورد دوم جا گیرن الان پتوهای کم حجم اومده فضای کمتری اشغال می کنه

مورد سوم بحث شستشو که اگه دلتون نکشه بدین خشکشویی باید خودتون بشورید که چه خودتون چه همسرتون بهرحال زحمت پتوهایی که الان تو بازارشیتشوی راحتری هم دارند.

الان این دلایل یادمه.

شادی صدام کنید
ممنون واقعاً بله شاغلم و گاهی یه مقدار پول پس انداز میکردم و به دلایلی مجبور به خرجش میشدم و با خودم ...

راهکاری که برای من خیلی جوابگو بوده دیدن زندگی افراد بی بضاعت بوده... 

کسانی که هزینه خرید یه دست لباس رو تو یکسال ندارن و همیشه مجبورن کهنه بقیه رو استفاده کنن

حتی تو خرید خوراک و مایحتاج زندگی 

❌لایک❌
این البته نظر شخصی من شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن:خوب پتو گلبافت واقعا گرمه امروز روزشهرها ر ...

نظر من اینه پتو گلبافت تابستونا بدجور گرم می‌کنه  زمستوناهم آنقدری ک باید  گرم نمیکنه..

ما تو خونمون فقط لحاف استفاده داریم. البته پتو دارم اما مهمون اگ بخواد براشون میدم ..من فک کنم برا جهازم  چهارتا بود بعدها مادر شوهرم دوتا داده  و ی پتو بزرگ دونفره  

یکی از پتوهارو تو زلزله خوی فرستادم اونجا 

اما راستش  بقیه رو نذاشتم خروجی چون قصد داریم خونه باغ درست کنیم نگه داشتم اونجا لازمم میشه ..

..زمستونا لحاف بزرگ و ضخیم ..تابستونا  نازک‌تر و کوچکتر استفاده میکنیم  ...بنظرم لحاف اصن باعث عرق کردن نمیشه 

البته ما منطقه سردسیر هستیم 

صبا هستم 

امروز دو تا از کابینت کشویی های آشپزخونه تمیز و پاکسازی شد✅

خروجی 🗑

یک نوع رنده جهیزیه مامانم که نمیدونم به چه کاری میاد ازش استفاده هم نکردیم

سه تا نمکدون که لب پر شده بود

یک ظرف نگهدارنده 

چندتا چاقو که بی کیفیت بود

یدونه همزن دستی شکسته

چندتا قاشق و چنگال یکبار مصرف

یک کفگیر چوبی

چند تا نایلون 

قاشق و چنگال های متفرقه رو جمع کردم ببریم اون یکی خونمون استفاده بشه

تغییر دکوراسیون هم دادم خداکنه مامانم قبول کنه😅 کشوی اول دمکنی و دستمال ها بود 

کشوی دوم سفره ها و قاشق و چنگال ها 

با تغییر دکوراسیون دمکنی و یک سفره و قاشق و چنگال ها اومد کشوی اول بقیه رو کشوی دوم چیدم

یک بسته انجیر خشک که کرم زده بود

راستی دوست عزیزی که نگهداری نون باگت تو فریزر و گفت.... خدا پدرتونو بیامرزه من امروز امتحان کردم عالی شده♥😘

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
۵ ساله دارم مینیمالیستی زندگی میکنم خیلی کار خونم کمه و احساس خوبی دارم ولی در آستانه ی دنیا اومدن ف ...

عزیزم ماشالا😍😍😍😍ان شاءالله به سلامتی فارغ بشید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز دو تا از کابینت کشویی های آشپزخونه تمیز و پاکسازی شد✅ خروجی 🗑یک نوع رنده جهیزیه مامانم که نمی ...

هایدی جان ماشالله شما خروجی هاتون عالیه.میتونین یه خونه خالی رو باخروجی هاتون بی کم وکاست پرکنین😁

لطفالایک نکنین. 
عالی گفتید انگار که شما منی ☺️اینکه میگید در لباس مینیمالید،ینی چی؟ چنددست لباس دارید ؟

یعنی کلا یدونه مانتو مجلسی دارم یدونه روزمره، دوتا عبا، دوتاشومیزمهمونی، چهاردست تیشرت شلوار یا شلوارک خونگی، یه پیرهن مجلسی یه پیرهن مهمونی،سه تاکیف، حدود ده تاروسری، یه شلواربگ جین، یدونه کرپ بگ، یدونه کرپ راسته، یدونم برای روزمره، باسه تاچادریدونه روزمره، یدونه مهمونی های عادی ویدونم مجلسی

همین

لطفالایک نکنین.