2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737139 بازدید | 44691 پست
من سه ساله ازدواج کردم یعنی به حدی وسایل اضافی دارم که دیگه خسته شدم باید خلوتش کنم شوهرم خیلی چیزای ...

خوشحال میشیم تو این تاپیک گزارش های شما رو هم ببینیم♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدید شنیدم سوغات طلا دادن از اونجا آوردن یا اینجا خریدن ب عنوان سوغات دادن،؟

بله عزیزم 

تو شهر ما یزد عادیه 

اصولا سوغات حج برای افراد نزدیک خونواده پلاک و زنجیر طلا و خرید از همونجاست 

حالا بنده خدا خواهرشوهر من برام یه پلاک طلا اوردن دیگه نمیدونم از کجا گرفتن بازم دستشون دردنکنه 

❌لایک❌
ایشالله دخترت سلامت و موفق باشه .نه همچین تمیزم نیستم 😂😂گازمو خیلی دیر به دیر پاک میکنم 🙈اما رو ن ...

من شمارو یادمه همیشه گلایه از کثیفی گاز داشتین و تعداد زیاد لباسهاتون خیلی قشنگ گزارش میدادین

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

سلام من از این تاپیک خوشم اومد منم دلم میخواد اطرافم خلوت باشه 

چند روز پیش اسباب کشی داشتیم کلی وسیله رو بخشیدم به آدمایی که نیازشون بود

تخت و کمد بچه ها که بدون استفاده بود 

میزو صندلی بچه ها که اصلا نگاش هم نمیکردن 

دوتا یخچال قدیمی اما سالم 

گاز مبلی ولباسشوسی 

آینه و کنسول 

کلی لباس جاروبرقی قدیمی 

وسایل نوزاد که از چند سال پیش مونده بود مثل تاب کالسکه لگن و....

کلی اسباب بازی وظرف وظروف 

اندازه یه خونه کامل وسیله کنار گذاشتم خیلی حس خوبیه 

الان کابینتا خلوت کمد خلوت وفضای خونه آزاده 

من یه قانون دارم میگم اگه چیزی رو ۱ساله استفاده نکردی یعنی لازمش نداری از انبار دربیار و بذار کنار 

شوهرم مقاومت می‌کنه اما قانعش کردم که واقعا همینه 

بهم گفتن یخچال و گاز ولباسشویی رو بذار تراس یا تو انباری گفتم ترجیح میدم بقیه استفاده کنن 

هنوز هم دارم وسایل اضافی رو جدا میکنم تراسم باید خلوت بشه هنوز جای جداسازی داره

خروجی‌های امروز من یکسری داروهای تاریخ مصرف گذشته +چنتاپماد دخترم وقطره های مولتی ویتامینی که مصرف شده بودن .من نمیدونم چرا این دکترهای اطفال اینهممممه دارو مینویسن.نمیدونم برا شماها هم اینجوریه یا نه؟ورودی ها هم صفر........این روزها از بس هیچی برای خروجی ندارم اعصابم خراب شده 😂الان گیردادم به کاردو چنگالام ،یه دلم میگه خروجشون بدم یه دلم میگه نبابا اینا که نو ان‌ ،پولاتو‌بزن به ی زخمی 😂خوشبحال اونایی که وسیله دارن برای خروجی جدی میگم .کاش منم وسیله ای چیزیی اضافه  داشتم برای خروج ...البته من الان هم یسری لباس دارم خروج بذارم اما فعلا دارم ازشون استفاده میکنم ،از بس ک کیفیت جنسها و لباسا اومده پایین ،دلم نمیاد این قدیمی‌هارو‌رد کنم ،ینی قشنگ روز به روز داره کیفیت پارچه ها و لباسا پایین میادش .پناه برخدا .موفق باشین دوستان گلم .

👩‍❤️‍👨

سلام خانمای عزیز😘😘

خروجی کشو کابینت 

یه تراش میوه برای هویج و خیار که سالهاست بی استفاده س

یه آبلیمو گیر دستی 

یه ظرف نگهدارنده

یه مستر تی سیلیکونی که توش دمنوش میریزن(میبرم سر کارم)

خروجی کشو اتاق

3 تا لباس زیر من و همسر

یه مقنعه که نو جایگزین شد

خروجی‌های امروز من یکسری داروهای تاریخ مصرف گذشته +چنتاپماد دخترم وقطره های مولتی ویتامینی که مصرف ش ...

بفرما خونه ما که روزی نیست چند تا  خروجی نباشه .  

ولی جدا از شوخی   تا اونجایی که میدونم مینیمال کردن زندگی برای اینه که وقت و انرژیت رو برای هدفهای مهمتری توی زندگیت بزاری . دنبال علاقه هات بری و بودجه و وقتت رو صرف اونا کنی . دنبال تفریح و ورزش و وقت گذروندن با دوستانت باشی .

دوستان عزیز تو تاپیک های پربازدید یکی از کاربرا عکس از خونش گذاشته که خیلی به سبک مینیمال نزدیکه شما ...

من رفتم دیدم خیلی خونش قشنگ و مینیمال بود😍

فقط من اگه جاش بودم کنسول رو از پذیرایی حذف میکردم

و از اتاقا هم میز اتو و چند تا دکوری رو حذف میکردم

و لوازم آرایششم روی دراور گذاشته بود که اگه من بودم همه رو میذاشتم داخل دراور

دیگه خونش کامل مینیمال میشد اینجوری

تو تاپیک خودش خیلی صفحات جلو رفته بود دیگه نظر ندادم😁

نهال🌱

ورودی : بند رختی آپارتمانی که واقعا نیاز داشتم و تی قبلیم چرخشی سطل دار بود سطلش شکسته بود خروجی دادم و یه تی سطل دار جدید ورودی شد.

قبلا خیلی چیزای ریز و پیز میخریدم ...

جدیدا خیلی دقت میکنم روی ورودی ها گاهی برای چیزی که لازم دارم یک ماه فکر میکنم بعد میخرم تا بدونم حتما نیازم هست و خرید هیجانی نداشته باشم...

چون از زمانی که با این سبک زندگی آشنا شدم خیلی خروجی داشتم و واقعا بابت هزینه هایی که در قبال اون وسایل کرده بودم و وقتی که برای انتخاب و خریدشون گذاشته بودم ناراحت شدم...پس بهترین تصمیم کنترل ورودی هست برای من...

دیگه برام مهم نیست بقیه چی میپوشن یا چه وسیله منزلی میخرن؛حالم با وسایل خودم خوبه...

قبلا اگر بیرون میرفتم و بدون خرید برمیگشتم خونه انگار یه کاری رو ناقص انجام داده بودم ولی الان نه! فقط ضروریات ...

واقعا هیچ وقت فکر نمیکردم نخریدن و حرص نزدن انقدر آرامش داره...🌸

بله عزیزم تو شهر ما یزد عادیه اصولا سوغات حج برای افراد نزدیک خونواده پلاک و زنجیر طلا و خرید از همو ...

بله براماهم اینجوریه برا نزدیکان طلا میارن در حد پلاک سبکمثلا پدر ک مکه رفته بودن برا منو همه زنداداشا پلاک طلا آوردن 

صبا هستم 

دوتا زیرسارافونی مشکی داشتم که خیلی برام کاربردی بود یکی بلند یکی کوتاه که کهنه شده بودند بدرد کسی نمی‌خورد قیچی کردم برای تمیزکاری.یک شلوار خونگی خودم که خشتکش پاره شد و اونم تبدیل به پارچه تمیزکاری شد

از کابینت مامانم یک نظم دهنده زنگ زده خارج شد 

من اولین روزه که شروع کردم 😍😍😍

چیزایی که دور ریختم 👇🏻

دو تا کرم پودر فاسد شده ، ۵ تا رژ ، ۳ تا خط چشم که خشک هم شده بودن. ۲ تا ریمل ، سایه ، ۷ تا لاک که خشک شده بودن فقط الکی نگه داشته بودم کلی شیشه عطر بود 🤦🏻‍♀️💔می‌دیدم همیشه شلوغ و شلخته هست 

کمد لباسی که وحشتناک پر بود 

۷  مانتو بود که دو سال اصلا نپوشیده بوده  فقط نگه داشته بودمش

۵ تا شلوار که دیگه کهنه شده بودن 

۶ تا شال که رنگ و رو رفته بودن 

کلی لباس زیر هم دور ریختم 

کیف ۸ تا دارم نو هستن فقط سه تاش رو لازم دارم اونا رو میبخشم

جا کفشی پر بود از کفش های خودم و همسرم که اصلا نمیپوشیدیم فقط نگه داشته بودیم 

اینجا هم پاکسازی شد 

هنوزم خیلی زیاد هستن دوباره باید برم یه بار دیگه همینا رو یه دور دیگه  پاکسازی کنم 😍😁

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'