2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737298 بازدید | 44691 پست
منم همینطور. در روز حتی نیم ساعت وقت ازاد ندارم که به کارهای شخصیم بپردازم. اگه هم زمانی بمونه اونقد ...

چند تا بچه داری؟منم همینطورم

هر روز صبح که پا میشم اینو ببر کلاس اونو بیار

برو بیارشون

غذا درست کن

یه ساعت تهش وقت بمونه که واقعا وقت اینجور کارا نمیشه

فقط ظاهرو تمیز می کنم کمدا نامرتبه خیلی وقته

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چالش-هفته-شانزدهم‍ ‍

قسمتهای اضافه شلوار لی پسرم که تبدیل به شلوارک شد

مجسمه که شکست

دارت پسرم

سوتی مجلسی که سایزم نیست

یه دونه شومیز

کت از خودم

کم کردن محتویات یک کارتون نسبتا بزرگ و در نهایت خروج کارتون

دوتا سیب دکوری که هیچ وقت استفاده نشدن

دوتا جاشمعی دیواری که فقط خریدمشون

یه دونه گوزن چوبی که کاملا آک هست

سه تا مانتو از خودم

چالش-هفته-شانزدهم‍ ‍قسمتهای اضافه شلوار لی پسرم که تبدیل به شلوارک شدمجسمه که شکستدارت پسرمسوتی مجلس ...

ورودی هم داشتیم که همه رو یکجا مینویسم ... ان شالله برای پایان ماه....

وقتی یکجا مینویسم بیشتر دقت میکنم .

بچه ها میشه چالش ورود خروج مربوط به سلامتی اخلاقی رو هم بزاریم؟بنظرم جالب میشه من از امروز اول مرداد سعی میکنم رو خروجی عادت های بدم مستمر و ثابت قدم باشم تا نهادینه شه و روی وزودی عادت های خوب هم متمرکز باشم

ورودی عادت امروزم :زنگ هشدار روزانه برای خوردن قرص آهن

خروجی اخلاقی  امروزم: دور ریختن کینه ای که از همکارم بدلم بود الان ارامش بهتری دارم 😍

وقتی جواب پستتونو نوشتم نمیدونستم انقدرلباس دارین. بنظرم نگاهشون کنین باخودتون بگین فلان لباسو چندوق ...

ممنون واقعاً 

بله شاغلم و گاهی یه مقدار پول پس انداز میکردم و به دلایلی مجبور به خرجش میشدم و با خودم میگفتم حیف شد لباس نخریدم 🤭🤭

احساس میکنم بین یه منجلاب خریدن و نخریدن و لذت بردن گیر کردم

بقول شما در حال حاضر بشدت به پول اختیاج دارم

شاید این روشی که شما گفتین بهتر باشه لباسام رو تفکیک کنم و یه مقدارشون رو از جلوی چشمام بردارم حتی

شاید اینطوری مجاب شدم که باید اینارم خروجی کنم بعد استفاده

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
سه چهار دست بذار دم دست بقیه رو جمع کن بعد چند ماه از اونایی که جمع کردی بیار بیرون و جابه جا کن این ...

اره باید در اسرع وقت این کارو حتما انجامش بدم

میام و نتیجه رو میگم حتما 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
خب میتونید از لباساتون اونایی که نو تر هستن رو بذارید دیوار بفروشید و با پولش دو سه دست لباسی که دوس ...

یبار گذاشتم ولی خیلی دردسر داره پشیمون شدم کلا

سلام عزیزجان ما هم دوساله بخاطر خرید خونه خرید لباس رو به حداقل ترین رسوندیم عوض کردن خونه برای من ا ...

امروز دقیقا موعد چکمون بود و کل حقوقم رو حتی همون خرجی ماهانم رو گذاشتم برای چک

طلا فروختم

کلی بدهی و قرض 

ولی خب اخرش  بقول شما دلخوشم به خونه ای که به زودی بریم داخلش

من قبل از این هم باز هم سختی مالی داشتیم جوری که با یارانه گذروندیم 

شاید باید یکم واقع بین تر باشم و لباسام رو هم یه سر سامونی بهش بدم

سلام دوستای مینیمالم😍

من امروزا در شُرُف اسباب کشی هستم دعا کنین انشالله بزودی همه ی مستاجرا صاحب خونه بشن همینطور ماهم صاحبخونه بشیم🥰🤲🏻

از لباس نوهایی که تو پلاستیک گذاشتم و هنوز استفاده نکردم یک تیشرت شلوارک رو به امید کاهش سایزم گذاشته بودم حدود ۳ سال بود که همینطوری با مارکش نگهداشته بودم ولی دیروز گذاشتم تو ی بگ اضافی که داشتم تا هدیه بدم! همینطور ۲ تا بافت مدل کراپ که نو هستن اما من تو زمستون هم تنم نمیکنم گذاشتم هدیه بدم! تجربه شد که لباس زمستونی دیگه نخرم.

کشوی لباس خونگیامو باز کردم و یک لباس خواب یک دامن یک شورتک و دو تیشرت خروجی گذاشتم...!

از کشوی همسر جان هم دو تا شلوار کار و یک تیشرت خروجی گذاشتم...!

یک پیراهن چهارخونه که با همسرم ست گرفته بودیم همسرم پارسال خرابش کردن و برای من هنوز نو بود اما چون استفاده نمیکردم تو کمد همسرم گذاشتم تا ایشون استفاده کنن انشالله.

یک دستکش ظرفشویی که هر دو دست کاملا پاره شده بود خروجی شد و جایگزین گذاشتم!

مقدار زیادی بطری و وسایل بازیافتی ام از زمانی که دارم وسیله هارو جمع میکنم تو پلاستیک بزرگ گذاشتم چون هرروز به تعدادش اضافه میشه در اخر میفروشمشون!