سلام روزتون بخیر دوستان عزیزم؛
این روزها در بی حس و حال ترین حالت ممکنم و انرژیم خیلی پایینه(برای حال خوب همدیگه دعا کنیم).
📌دوستی که گفتن کمدها و کابینت ها بهم ریخته س، من همیشه اینجور مواقع خودمو تو عمل انجام شده قرار میدم یعنی میرم سراغ اون قسمت و همه رو میریزم بیرون و مجبور میشم تا تهش برم و در نهایت از نتیجه ی کار لذت میبرم.
📌اون دوستی که گفتن زیاد لباس دارن ولی خرید کردن براشون شده عادت، چقدر شبیه دوسال گذشته ی منید، همیشه در حال خرید بودم ولی بازم دلم میخواست بخرم. اصلا صنعت مدولباس همینه هر روز یه چیز جدید امروز فلان مدل و رنگ شال فردا فلان شلوار و.... همینطور رر ادامه داره یعنی اگه هر روز بقول معروف یه گونی پول ببری بیرون برای خرید بازم فردا میبینی یه چیز جدید اومد که شما نداری. یادمه اولین باری که جرقه ی مینیمال شدن تو سرم زده شد یکی از همکارام بود، بقدری لباس داره و خرید میکنه که به جرأت میتونم بگم در یکسال کاری هیچ چیز تکراری تنش ندیدیم و همیشه تمام حقوقش رو صرف لباس میکنه حتی گاهی از دیگران پول میگرفت که بره فلان کیف رو که مثلا مشکیش رو نداشت بخره. یجوری که انگار بیمار و معتاد خرید بود.او دلم میگفتم چرا این خانم اینقدر بی قراره تموم فکرش خرید کردنه، مدام تو پیجا و حراجی ها دنبال کیف و کفش و لباسه همه ی حرفاش حول محور خرید کردنه، یه لحظه بنظرم اومد چقدر این مدل شخصیت حوصله سرآوره. اومدم خونه در کمدم رو باز کردم دیدم وااای خودمم کم از اون ندارم، حالم از اون همه لباس بد شد انگار شده بودم حمال لباسام جاکردن اون همه لباس تو خونه ی کوچیک و نگرانی اینکه فردا مدلی مد میشه و من پولم نمیرسه که اونو بخرم...
به خودم گفتم دختر مگه تو فشن مدلی یا هنرپیشه که همه ی نگاه ها به لباسای تن تو باشه؟ نگاه کن تو محل کارت دیگران اصلا در مورد اون خانم که هر روز با یه مدل جدید میاد سرکار کامنت تحسین برانگیزی نمیذارن،بخاطر دیگران خودت رو تو سختی میذاری که هر روز چی بپوشی؟ ول کن اینا رو بگرد دنبال دلخوشی دیگه ای باش که تو دردسر نیفتی و مجبور به صرف این همه هزینه نباشی.
نشستم با توجه به سبک و استایلم لباسامو سروسامونی دادم بهشون وبقول هایدی عزیز چند دست رو گذاشتم دم دست و بقیه رو جمع کردم اینجوری تکلیفم با لباسای موجود روشن شد یا میپوشم و میتونم با بقیه ی لباسا ستشون کنم یا میره خروجی.
اونقدر حجم لباسام زیاد بود که از اردیبهشت پارسال تا امروز یه جورابم نخریدم هنوز. ولی دیگه احساس خرید چیز جدید رو هم تو خودم نمیبینم چون لذت زندگی و رسالتم تو این زندگی رو در چیزهای دیگه ای جز خرید لباس پیدا کردم.
در مورد استایل محل کار هم (نمیدونم شغلتون چیه) ولی برحسب تجربه ی این سال های شاغل بودنم بهترین گزینه لباس فرم اداری یا دو دست مانتو و شلوار ساده است که هر روز دغدغه ی چی بپوشم رو نداشته باشید، آراستگی و روی خوش و رفتار مناسب بهترین استایل برای محل کاره و هیچوقتم تکراری نمیشه.
ببخشید خیلی طولانی شد...