2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737684 بازدید | 44694 پست

سلام روزتون بخیر دوستان عزیزم؛ 

این روزها در بی حس و حال ترین حالت ممکنم و انرژیم خیلی پایینه(برای حال خوب همدیگه دعا کنیم).  

📌دوستی که گفتن کمدها و کابینت ها بهم ریخته س، من همیشه اینجور مواقع خودمو تو عمل انجام شده قرار میدم یعنی میرم سراغ اون قسمت و همه رو میریزم بیرون و مجبور میشم تا تهش برم و در نهایت از نتیجه ی کار لذت میبرم. 

📌اون دوستی که گفتن زیاد لباس دارن ولی خرید کردن براشون شده عادت، چقدر شبیه دوسال گذشته ی منید، همیشه در حال خرید بودم ولی بازم دلم میخواست بخرم. اصلا صنعت مدولباس همینه هر روز یه چیز جدید امروز فلان مدل و رنگ شال فردا فلان شلوار و.... همینطور رر ادامه داره یعنی اگه هر روز بقول معروف یه گونی پول ببری بیرون برای خرید بازم فردا میبینی یه چیز جدید اومد که شما نداری. یادمه اولین باری که جرقه ی مینیمال شدن تو سرم زده شد یکی از همکارام بود، بقدری لباس داره و خرید میکنه که به جرأت میتونم بگم در یکسال کاری هیچ چیز تکراری تنش ندیدیم و همیشه تمام حقوقش رو صرف لباس میکنه حتی گاهی از دیگران پول می‌گرفت که بره فلان کیف رو که مثلا مشکیش رو نداشت بخره. یجوری که انگار بیمار و معتاد خرید بود.او دلم میگفتم چرا این خانم اینقدر بی قراره تموم فکرش خرید کردنه، مدام تو پیجا و حراجی ها دنبال کیف و کفش و لباسه همه ی حرفاش حول محور خرید کردنه، یه لحظه بنظرم اومد چقدر این مدل شخصیت حوصله سرآوره. اومدم خونه در کمدم رو باز کردم دیدم وااای خودمم کم از اون ندارم، حالم از اون همه لباس بد شد انگار شده بودم حمال لباسام جاکردن اون همه لباس تو خونه ی کوچیک و نگرانی اینکه فردا مدلی مد میشه و من پولم نمیرسه که اونو بخرم...

به خودم گفتم دختر مگه تو فشن مدلی یا هنرپیشه که همه ی نگاه ها به لباسای تن تو باشه؟ نگاه کن تو محل کارت دیگران اصلا در مورد اون خانم که هر روز با یه مدل جدید میاد سرکار کامنت تحسین برانگیزی نمی‌ذارن،بخاطر دیگران خودت رو تو سختی میذاری که هر روز چی بپوشی؟ ول کن اینا رو بگرد دنبال دلخوشی دیگه ای باش که تو دردسر نیفتی و مجبور به صرف این همه هزینه نباشی. 

نشستم با توجه به سبک و استایلم لباسامو سروسامونی دادم بهشون وبقول هایدی عزیز چند دست رو گذاشتم دم دست و بقیه رو جمع کردم اینجوری تکلیفم با لباسای موجود روشن شد یا می‌پوشم و میتونم با بقیه ی لباسا ستشون کنم یا میره خروجی. 

اونقدر حجم لباسام زیاد بود که از اردیبهشت پارسال تا امروز یه جورابم نخریدم هنوز. ولی دیگه احساس خرید چیز جدید رو هم تو خودم نمیبینم چون لذت زندگی و رسالتم تو این زندگی رو در چیزهای دیگه ای جز خرید لباس پیدا کردم. 

در مورد استایل محل کار هم (نمیدونم شغلتون چیه) ولی برحسب تجربه ی این سال های شاغل بودنم بهترین گزینه لباس فرم اداری یا دو دست مانتو و شلوار ساده است که هر روز دغدغه ی چی بپوشم رو نداشته باشید، آراستگی و روی خوش و رفتار مناسب بهترین استایل برای محل کاره و هیچوقتم تکراری نمیشه. 

ببخشید خیلی طولانی شد... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

دوستان همسرم یه پرده لوردراپه در نظر گرفته و میخواد اون رو برای اتاق بچه ها بخره. نظرتون در مورد اینجور پرده ها چیه؟ خودم تا حالا نداشتم. پیشاپیش ممنونم. 🙏

سلام ببخشید میشه برنامه تو بدی شاید انگیزه بگیرم بتونم کارامو انجام بدم .با وجود چندین سال تمیزی ومر ...

تمام نقاط و کشو و کمد و کابینتها رو مینویسم. 

مثلا میز وسط مبل دوتا کشو داره

یا مبلهامون شش تا فضای درب دار دارند ...

تک تک مینویسم ...

بعدتایمر میزارم بیست دقیقه ...دوتا درب یا کشو رو چک میکنم ... تا به خودم میام میبینم بیشتر از سه چهار فضا رو ریختم بهم و دوباره نظم دادم....و تازه زنگ هشدار میخوره 

یکشنبه . یک خروجی 

دوشنبه... دوتا 

تا پنج شنبه که پنج تا باید پیدا کنم 

شنبه و جمعه هم استراحت هست مثلا که بازم بیکار نمیتونم بمونم...

درواقع بدون اینکه اذیت بشم یک ماه کل خونه 120 متری رو تمیزکاری و ریزه کاری کردم بدون اینکه متوجه بشم یا خسته بشم... 

هفته پیش مهمان داشتم و اصلا استرس و نگرانی نداشتم... تقریبا پنج روز پیشم بودن و مهمانی که میاد میمونه اصولا گاهی یخچال یا کابینت و... رو باز میکنه و خیلی راحت بودم و میدونستم که تمیز و مرتب هستند...

بعد از مهمان هم دو الی سه تا بیست دقیقه زمان نیاز دارم برای جمع کردن و تمیز کردن 

خب گفته بودم که کشوی قاشق چنگال ها نیاز به پاکسازی داره

دیروز بالاخره فرصت شد پاکسازیشو انجام بدم

این عکس قبلش🤭

خروجی های این کشو شد 

ظرفای بچه م

دوتا قاشق چایخوری تک

چند تا قاشق تک

یه درباز کن کنسرو

یه دست چنگال کوچیک

دو دست چاقوی مهمان

یه دست قاشق و چنگال مهمان

یه کفگیر و ملاقه 

اون قاشقای تک و قوطی بازکن رو باید ببرم خونه مادر همسرم

بقیه هم مال مهمان هستن میذارم کنار ظرفای پذیرایی

ظرفای دخترم هم به یه کابینت که اخیرا خالی کردم منتقل کردم

هیچوقت فکر نمیکردم انقدر کابینتام جمع و جور بشه که بتونم یه قسمت رو به ظرفای دخترم اختصاص بدم😁

اینم از عکس بعد از پاکسازی✨️

نهال🌱

منم خسته ام ها ولی خونه بهم ریخته روحیه ام بهم می ریزه

منم همینطور. در روز حتی نیم ساعت وقت ازاد ندارم که به کارهای شخصیم بپردازم. اگه هم زمانی بمونه اونقدر خسته ام که انرژیشو ندارم. 

چقدر این مدت به همین قضیه فکر میکردم،عمر وسلیه ها از ما آدما بیشتره و ما تموم مدت عمرمون رو صرف خرید و داشتن چیزهایی میکنیم که بعد ما میرن سطل زباله و بیشتر مواقع از داشتنشون لذت کافی رو نمی‌بریم. 

در مورد خرید من قبلا هم این مثال زدم بچه ها دوستی داشتیم که به طور وروتین معمول خرید می کرد وما وقتی می دیدیمش می گفتیم مانتوت چقدر قشنگه.کیف ات کجا گرفتی ولی بعد از مدتی شرایط مالی شون خداروشکر خیلی خوب شد یعنی ما دیگه لباس وکیف وکفش تکراری تنش نمی بینیم وواقعا دیگه مثل سابق ذوق نمی کنیم نه از حسادت چون دیگه چیز حدید پوشیدنش عادی شده برامون.

واقعا این وقت وانرژی میشه صرف یاد گرفتن مهارت ورزش کارای دیگه کرد واقعا تا کی وکجا باید خرید کرد چقدر کمدها وکابینت ها جا دارن...

شادی صدام کنید
چقد خوشحال شدم ازش کاربردی استفاده کردی عشق بیرون ریختن پیدا کردم ولی اگر مثل شما کاربردی استفاده کن ...

استخری چون تو حموم باید خودمون خشک کنیم فکر نمی کنم سرمون بشه من که اینطوزیم اگه حوله استخری باشه همون جا لباسم می پوشم سردمم نمیشه

برای حوله ها هم من از خواهرم نظرسنجی می کنم برای خیلی چیزهای دیگه هم همین طور 

کلا از تجربه های دیگران استفاده کردم البته این که نخواییم اسراف بشه دردسرهایی هم داره مثل اینکه چند وقته دنبال اینک سردوز بزنم اطرافیانم چرخ شون خرابه،،😬طوری که داشتم پشیمون می شدم،😅

منم همینطور. در روز حتی نیم ساعت وقت ازاد ندارم که به کارهای شخصیم بپردازم. اگه هم زمانی بمونه اونقد ...

شما فکر کنم دوقلو دارید من تایم صبح ام مال خونه است.تایم بعدازظهر وعصر در کنار روزمرگی خونه برای خودم ودخترم برنامه دارم از پاکسازی صورت تا پارک رفتن تا رفتن خونه بزرگ ترها

تا عبادت ت همه چیز حتی اگه شده کم وجزئی روزهای زوج حتما فیلم ترکی مورد علاقه ام می بینم

از خودت غافل نشو عزیرم.

شادی صدام کنید
یه دلم میگه همه بردار بریز تو کوله وسلام یه دلم میگه خداوکیلی چه فرقی کرد از مکانی ب مکان دیگر👀

ازشون عکس بگیر و خودشون و بذار خروجی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را