2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

بچها منم بااین معضل جابه جایی وسیله ها مشکل دارم آشپزخونه مون فقط سه تا کابینت کم عرض داره و من با کمترین وسیله باز بااین کابینتا درگیرم برای اینکه حرص کمتر بخورم هی میگم کم‌مونده برم خونه خودم، صبر داشته باش بعدش الکی عشق میکنم 😂

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام به همگی بعدحدودده روزاومدم وچهل صفحه ای عقب موندم. گزارشاتون عالی بود. بسته اینترنتم که تموم شد ...

روحشون شاد باشه و خدا بهتون صبر بده💔

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکمم ازشلوغی خونه میزبان بگم براتون. طوری بود که همه اعتراض میکردیم خونت خیلی شلوغه😁تازه میگفتن نصف ...

فقط اون دسته گل روی یخچال😶😓😂😂

آخ گفتین منم جدیدا خونه هرکی میرم همش با خودم میگم مثلا فلان وسیله اضافه ست برا چی اینو نگه داشتن؟ ی ...

واقعا همینطوره هرجایی میرم هی میگم چرااینهمه وسیله اضافه. باجمله اخرتون دارم زندگی میکنم 😁فقط خونه خودم ارامش دارم هرچندکه مامانمم تقریبامینیماله

لطفالایک نکنین. 
فقط اون دسته گل روی یخچال😶😓😂😂

جواب هردوپیامتونوباهم میدم تاصفحات الکی جلونره. 

خداذفتگانتونوبیامرزه

جالب اینجابود که مدام چوب های ریزی که توی تزیین گلهابودمیریخت روی سرامیک پایین یخچال وبایددستمال میکشیدتاپاکش کنه. واقعازحمت اضافه.

لطفالایک نکنین. 
جواب هردوپیامتونوباهم میدم تاصفحات الکی جلونره. خداذفتگانتونوبیامرزهجالب اینجابود که مدام چوب های ری ...

بعضی وقتا این تزئینات به چشم خودمون شلوغ نمیاد 

خود من اوایل که با این تاپیک اشنا شدم فکر میکردم منم مینیمالم و اونقدری انباشتگی ندارم ولی وقتی شروع کردم دیدم چقدر وسیله اضافه و بیخودی داشتم😑و دارم

بعضی وقتا این تزئینات به چشم خودمون شلوغ نمیاد خود من اوایل که با این تاپیک اشنا شدم فکر میکردم منم ...

یه نکته مهمی که توی کتابی که میخونم نوشته اینه که : جایی رو که قراره پاکسازی کنید ، مثلا کمد یا اصلا یه اتاق ، اول بطور کامل کامل خالی کنید 

چون وقتی خالی میکنید تازه ممکنه ببینید بعضی لوازم اصلا نیاز نبوده ولی همینجوری که نگاه میکنیم به ذهنمون شاید نرسه چون همیشه اون وسیله رو دیدیم و چشممون عادت کرده 

سلام خانما من خیلییی از دندون پزشکی میترسم شدیداً ولی س تاندون دارم ک هم جراحی میخان هم کشیدن و بخاطر ترسی ک دارم ۴ساله دارم درد میکشم ولی الان میخام تو دندونام مینیمال باشم برم دندونی ک‌ خرابه رو بکشم و بجاش دندونای سالم بزارم برام دعاکنین از پیش بربیام   اینم ی مدل خروجهتبدیل دندون خراب ب دندان سالم دعاکنین تروخدا

در مورد تن پوش هم مال جهازم زیر بغلش پاره شدبرش زدم دورش دوختن بردم خونه مامانم با خودم حوله نمیبرمب ...

چقد خوشحال شدم ازش کاربردی استفاده کردی 

عشق بیرون ریختن پیدا کردم ولی اگر مثل شما کاربردی استفاده کنم اسراف هم نمیشه

یکی بهم بگه این استخری ها آدم باهاش یخ نمیکنه؟؟ 

سلام خانما من خیلییی از دندون پزشکی میترسم شدیداً ولی س تاندون دارم ک هم جراحی میخان هم کشیدن و بخاط ...

نترس من برا تو دعا میکنم با موفقیت از ترست عبور کنی تو برا من دعا کن🌿🌷 

امام علی (ع):

إذا هِبتَ أمراً فَقَع فیهِ فإنَّ شِدَّةَ تَوَقّیهِ أعظَمُ مِمّا تَخافُ مِنهُ.

هرگاه از کاری ترسیدی خود را در آن بینداز؛ زیرا ترس از آن کار بزرگتر از خود آن کار است.

نهج البلاغه (صبحی صالح) ص ۵۰۱، ح ۱۷۵