2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
من یه حوله تن پوش چند ساله دارم که جنس خوبیه ولی سنگینههههیعنی بعد حموم اینو می‌پوشم بیشتر خسته میشم ...

همسر من از اینا داشت. دستمالش کردم و باهاش کف خونه رو تمیز کردم. واقعا سنگین و آزار دهنده بود. من هم کلا با وسایل سنگین مشکل دارم. خدا رو شکر سر به نیستش کردم و راحت شدم.  

به جاش ی حوله سایز متوسط براش خریدم. تقریبا 300 تومان. به راحتی با دست شسته میشه. حوله یزدی که عالیه. حوله مسافرت ما یزدیه. اگه میدونستم حوله های حموم خونه  رو هم یزدی می گرفتم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

خانم ها من ی سوال دارم:

روتختیم و رو بالش هاش با اینکه مدت زیادی ازش استفاده نکردیم ولی زیباییشو از دست داره. چه جنس و مارکی پیشنهاد میدین؟

پیشاپیش ممنونم.    

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من حدود ۱۱۰ صفحه از کتاب ِ لذت کمتر داشتن رو خوندم ، برای من که حدود ۶ ساله سبک مینیمالیستی ر ...

مهتاب خانم لطفا نکته هایی که به نظرتون مهم میاد اینجا هم بذارید تا ما هم یاد بگیریم♥

این نکته ای که گفتید بله خیلی ها که نظم ندارن این مسئله براشون پیش میاد به نظرم ربطی به مینیمال و ماکسیمال هم نداره 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
همسر من از اینا داشت. دستمالش کردم و باهاش کف خونه رو تمیز کردم. واقعا سنگین و آزار دهنده بود. من هم ...

ممنونم از نظرات همگی

میگم این یزدی ها عمر مفیدشون چقده؟

آخه تن پوش زیر بغل اینا ک دوخت داره زود جر نخوره 

عه تاپیک مورد علاقه م به روز شدددددد🥳🥳🥳دو تا شلوار داشتم خوشگل بودن ولی باهاشون راحت نبودم نگه دا ...

عالیه

منم تا حد امکان ، موقع خرید کیسه نایلونی نمیگیرم ، از خونه برمیدارم و هر چی میخرم میذارم داخلش  

پارچه ای قطعا خیلی بهتره 

عالیهمنم تا حد امکان ، موقع خرید کیسه نایلونی نمیگیرم ، از خونه برمیدارم و هر چی میخرم میذارم داخلش ...

چقد خوشحال میشم میبینم آدمایی مثل شما به فکر طبیعتن 

زنده باشید♥️✨️

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
بله عزیزم من بعضی از وسایلم به علت کمبود جا، جای مشخصی ندارن و آواره هستن‌ و همش درحال تغییرمکانن چو ...

ان شاالله خدا بهت یه خونه بزرگتر بده گلم 

برات یه تسبیح صلوات میفرستم 

❌لایک❌

روز همگی بخیر....امیدوارم که سلامت باشین.متاسفانه خیلی کم پیش میاد من بیام اینجا و پست بذارم .گفتم چنتا از خروجی ها و ورودی هامو بگم بلکه انگیزه ای بشه برای دوستانی که تازگیا به جمع تاپیک پیوستن .خروجی‌های من ۲تا شلوار خونگی ک‌ سه سال بود میپوشیدم .البته من راحتی تو خونه زیاد دارم وهمشونم برای قبل مینیمالیستیمه ...برا همینم دارم از همشون استفاده میکنم تا دیگه کم کم خروج داده بشن ......دوجفت جوراب خودم که کاملا از پاشنه پاره شدن .....یه جفت جوراب همسر .....دودست لباس خونگی دخترم براش کوچولو شده بود ....یه جفت کفش کتانی خودم .....یه جفت دمپایی داخل حموم کفشون ساییده شده بود و هر دفعه احتمال افتادن باهاش حتمی بود .واما ورودی ها یه شلوار برای بیرون خودم .....دو دست لباس راحتی برای دخترم .....یه قابلمه ی چدن و یک ماهیتابه ی چدن 😃

👩‍❤️‍👨

بچه ها این قابلمو و ماهیتابه ی چدن مارک جی آن سی خریدم ...از نمایندگی شون و اونایی که دارن می‌سازند..برا همین می‌تونستم تکی بردارم .....من چون تمام غذاهامو تو زودپز میپزم به سرویس کاملش احتیاج نداشتم برا همین تکی برداشتم ...کسی هست این مارکو گرفته باشه .خیلی هم رو اصلی بودنشون تاکیید کردن و کلی تعریف ....حالا من واقعا نمیدونم گفتم شاید از شما دوستان از اینا خریده باشین و بگین واقعا خوبن یا نه ......قیمت دوتاشون شد دومیلیونو چهارصد و پنجاه 

👩‍❤️‍👨

رنگشون بادمجونیه ..اصلا از رنگشون خوشم نمیاد .کاش صبر میکردم رنگ مشکی می‌گرفتم .کسی از این مارک خریده تجربه ای چیزی دارین از اینکه کیفیتشون خوبه یا نه ؟؟اخه فروشنده خیلی ازشون تعریف کرد احساس میکنم فقط تبلیغ میکرد 😐

👩‍❤️‍👨

منم تا جایی که بتونم پلاستیک نمی گیرم کیسه زباله های خونه هم از خریدای میوه وخواربار خونه است.

حوله هم خیلی وقت حوله استخری استفاده می کنم راحتر وسبک تره‌

شادی صدام کنید