2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
عزیزم منم شهر غریب زندگی میکنم و خیلی از کاشانه ی خودم دورم .برا همین چند ماه یبار خانواده یا فامیلا ...

منم ۸ سال از شهرمون دور بودم . فاصله شهرها ۱۰۰۰ کیلومتر بود وخیلی سختم بود . امیدوارم‌شما هم به زودی راهی براتون باز بشه بتونید برگردید . منم کار همسرم اونجا بود اما دیگه این اواخر خیلی سخت شده بود اونم با دو تا بچه کوچیک  . دیگه دلو زدیم به دریا استعفا داد و برگشتیم . الانم خداروشکر کار و بار  همسرم داره توی شهر خودمون پا میگیره . امیدمون به خداست فقط . شما هم امیدت به خدا باشه ایشالا که میشه . 

منم ۸ سال از شهرمون دور بودم . فاصله شهرها ۱۰۰۰ کیلومتر بود وخیلی سختم بود . امیدوارم‌شما هم به زودی ...

چقد عالی عزیزم ،امیدوارم که در کنار خانواده و بچه هاتون همیشه سلامت و شاد باشین .ممنون گلم .حقیقتش من خیلی دلم میخواد تو شهر خودم زندگی کنم اما متاسفانه شهر ما کار خاصی نداره و یجورایی بن بسته .خیلی خوشحال شدم که تونستین به شهر خودتون برگردین .برای ماهم دعا کنید ما هم بتونیم برگردیم به دیار خودمون 🌺🌺🌺🌺🙏

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد عالی عزیزم ،امیدوارم که در کنار خانواده و بچه هاتون همیشه سلامت و شاد باشین .ممنون گلم .حقیقتش م ...

دقیقا می فهمم چی میگی . این معضل بیکاری و تغییر شغل خیلی مهمه .نمیشه بی گدار به آب زد . ما هم موقعیتمونن توی شهر غریب خوب بود امااا معایب زیادی برامون داشت که عطاشو به لقاش بخشیدیم و حاضر شدیم از صفر شروع کنیم . 

برای همین میگم ایشالا راهی براتون باز بشه . حتی وقتی فکر می‌کنید هیچ کاری نمیشه کرد . خدا خودش چاره سازه.  امیدوار باش و فعلا از همون شهر و موقعیت لذت ببر . خیلی تنش ها تازه توی شهر خودمون خودشونو نشون دادن.  که توی این ۸ سال خبری ازشون نبود . یعنی خوب مطلق هم نیست شهر خودت و مخصوصا همسرت باشی!امیدوارم همیشه و هر جا که هستی دلت شاد و لبت خندون باشه و لذت ببری از زندگیت . 

رنگشون بادمجونیه ..اصلا از رنگشون خوشم نمیاد .کاش صبر میکردم رنگ مشکی می‌گرفتم .کسی از این مارک خرید ...

از لحاظ رنگ که بسیار زیبا هستن مبارکتون باشه 

از نظر برند متاسفانه نمیشناسم 

در این موارد امیدوارم که فروشنده بخاطر مبلغ کم خودش و اعتبارش رو زیر سوال نبرده باشه

ققنوس
واقعا عزیزم بایدم خدارو شکر کنیم .با این سبک زندگی کردن یعنی آرامش یعنی احساس امنیت ..اصلا ذهنت دیگه ...

منم شدیدا شدیدا زیاد لباس و کفش و کیف و بوت و...داشتم ، طوریکه غیر از کمدها ، چند تا رگال گرفته بودم ، حتی تو انباری هم رگال  لباس داشتم ، وای خدایا یادم میفته حالم بد میشه ، یهو از شرشون خلاص کردم خودمو ، خدا رو هزاران مرتبه شکرررررر

سلام دوست جونا😘

من یه مقداری اسطخدوس دارم که چون مزه زهرمار میده و حتی بوش تلخه سخته خوردنش(گویا واسه استرس و خواب راحت خوبه)

کمی هم ثعلب دارم مال حداقل چند سال پیش که نمی دونم صلاحه استفاده ش یا نه؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی درباره خواص سا کاربرد خاص این مواد دارید بهم بدید

که اگه مهم نیستن بریزم دور

درباره قیمتشم اگه می دونید بگید

من از لیلی دیلی یاد گرفتم حوله تن پوش همسرم رو برش کردم و سایز استخری شد،دوست داشتید شما هم انجام بد ...

حوله تن پوش خرید عروسیم رو هنوز استفاده نکردم. اتفاقا تو فکرشم هر وقت این حوله م خراب شد اونو سایز استخری کنم. 

یاد یه کاربر این تاپیک افتادممیگفت همسرم مرتب ناخن گیر میخره با اینکه چند تا ناخن گیر نو داریم...!بر ...

وای خدا🤣😂🤣😂

چقدر خوبن این چند تا کامنتی که ریپلای شدن پشت سر هم

همسر من دوره تزریقات رفته بودن

اوایل ازدواج یه گارو از اون شلنگی ترسناک قدیمیا که آدم یاد سلاخی میفتاد😨😰😱 داشتن

من هی اینو مینداختم دور

باورتون نمیشه میرفتن از تو سطل زباله درش میاوردن!

هیچ کاربردی هم نداشت

نمی دونم بالاخره بعد چندین سال از ازدواج مون بود که من به موفقیت دور انداختن موفق اون نائل شدم!

واقعا آنها را چه می شود؟!

سلام دوست جونا😘من یه مقداری اسطخدوس دارم که چون مزه زهرمار میده و حتی بوش تلخه سخته خوردنش(گویا واس ...

ثعلب رو بریزید دور به احتمال زیاد فاسد شده. ولی در مورد اسطوخودوس خیلی اطلاعات ندارم.